Bobocei de sept-oct 2008 (258)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salut!
Multumesc de raspunsuri
Poftiti la muuult
Ceva are dar nu stiu ce. De ieri la amiaza,dupa ce a dormit,in premiera, 3 ore jumatate are febra cam 38.5 dar in rest e bine vioi,mananca,se joaca. I-am dat antitermice,inclusiv astanoapte cand de la 12-3 ne-am jucat.
Ce sa fie,oare, ca muci n-are,nu tuseste,nu-i apatic.
Acum tocmai am dansat 2 ore cu el in brate sa-l adorm. Dupa o ora mi-au dat lacrimile de durere de spate
O zi de rahat dupa o noapte de kko

Mergi la inceput

Ada tu esti cool la 39.4?! Toata stima!!!
Babytza spor la treburi!totul va fi bine, sunt sigura!!Ajutoare n-ai?
Irina am vazut si eu emisiunea lui Jamie Oliver si m-am simtit ca o criminala! Anul asta cumpar 100 puisori si-i dau la socri sa-i creasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Morning,

Bitza poate va paste o roseola ceva . Sanatate multa!

Ce zicea mai Jamie Oliver acolo? Ca ii cresc pe pui in conditii criminale? Dar porcii si vitele de crescatorie credeti ca traiesc altfel? Aveti idee in ce conditii de rahat sunt sacrificati? Eu am renuntat la mustrari de constiinta ca risc sa mor de foame asa si nici nu ajut puii aia cu absolut nimic.

Va rog faceti-mi si mie un rezumat .

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Inca una si ma duc.

De ce sar cainii la mine cand merg cu coplul in brate/sling? De ce gasesc haita de caini LA ORA 3 DUPA MASA in mijlocul unui parc pentru copii asezat la strada? Ca de la ala din spatele blocului mai pricep, mi-am si luat gandul ... Mie nu mi se pare deloc normal sa vad hoarde de caini pe strada care mai sar si la copilul meu.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Hop si eu

Fetelor ati facut o minunatie de blog
Multumim Oana pentru idee si pentru listuta..ca n-am apucat.

Eu nu mai apuc sa scriu..am fost cam zombie zile astea..ne-a spart si a 4-a maseluta..plus un canin.

Luminita

Azi am fost in piata ..la cumparaturi..ghiciti cu ce m-am intors acasa
N-o sa ghiciti...cu 2 papagali nu-l mai luam pe Radu de acolo..puii..puii.
Asa ca de azi suntem posesorii a 2 papagali...un ppagal albastru si o papagalita verde cu galben.
E? hai ca la asta nu va asteptati

Mergi la inceput

Cristina sa stapaniti sanatosi papagalii! Trage-i niste poze langa ei .

Noi ne-am decis sa ne deznfectam bucataria ca n-am mai scos totdin ea de dinainte de sarbatori. Invadatorii aia au fost foarte rapizi, am gasit un hive . Asta din traiul in comun la bloc, mama lor de jegosenii. Pot cere o dezinsectie la nivel de bloc?

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Cum arata roseola?
I-a aparut deasupra buricului o pata rosie care s-a marit de ieri pana azi! Ce poate fi?

Mergi la inceput

300 pe mine m-a facutsa prima faza care am vazut-o....cum gazau puisorii de o zi considerati rebuturi. In rest iti imaginezi...traiesc in mizerie,au rani pe corp de la azotul din kk pe care nu le-o curata nimeni,inghesuiala,fara lumina zilei,fara aer,multi schiloziti de greutatea "umflata" a pieptului. In 38 zile ajung sa fie buni de taiat asa de"stimulati" sunt.

Mergi la inceput

La roseola cica petele apar dupa 3-4 zile de febra rebela si destul de mare, care scade doar cu antitermice dar daca nu administrezi ceva regulat urca la loc. APare intai pe trunchi apoi se intinde pe restul corpului, sunt niste pete rosii care nu ies in relief... AM icnercat sa sintetizez ce s-a discutat pe aici.

Lucas pote avea si alt tip de vroza, uneori la temperatura se asociaza si pete pe corp. Sanatate multa, sa scapati repede!

Si alergiile apar mai intai pe trunchi dar nu stiu daca dau temperatura?

Aia nu mai sunt pui...

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Bitza, sunt cool in sensul ca:
1) m-am obisnuit cu felul in care reactioneaza copiii la 39.4, stiu ca nu fac convulsii sau mai stiu eu ce minunte
2) am descoperit ca, si daca vine salvarea, nu le face absolut nimic ce nu le-am facut eu... ma intreaba...i-ati dat novocalmin...da... asa... e dezbracat...da...asa... bine... (genial, nu???)

oricum, numai cool n-as zice ca sunt... ne luptam sa scadem febra, apoi sa ne vada neaparat cineva sa ne puna un diagnostic.

Daca zici ca Lucas nu are simtome... e posibil sa fie roseola...s-o lua si prin cablu...
Multa sanatate!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput