Bobocei de sept-oct 2008 (258)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Gaia sunt simpa ai tai cu sfaturile.....dar chiar..m-am uitat la oua..scrie 2...deci..sunt la limita...pe marginea prapastiei..mai am putin si cad....sa ma pregatesc de zbor

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Alessia mersi! Ca sa-ti atribui o titulatura intri la "Contul meu"-foloseste punctele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

bitza, incearca sa-i mai iei o data temp cand e linistit. sper sa nu fie nimic!

sa aveti un we excelent!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Bitza merci si eu..incerc acum..sa vedem daca ma descurc....

Mergi la inceput

Uraaaaa..gata am reusit..multumesc Bitza

Fetele..sa aveti o zi linistita alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Neata!

Se considera febra 38(intrarectal) la 3 ore dupa ce a luat Nurofen,tinand cont ca a racnit cat timp era termometrul in fund????

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Bizta, e subfebrilitate, dar inainte de a-i administra o noua doza de antitermic, eu as recomanda, asa cum a spus Lumi, sa mai incerci sa-i masori temperatura inca o data, in conditii mai putin agitate (daca se poate...).
Temperatra normala a bebelusilor variza intre 36 - 37,8 grade, in functie de mommentul zilei, in functie de cum e imbracat copilul, de starea lui, de locul unde este lmasurata temp., fiecare a copil avand propria lui valoare a normalului. Temperatura periferica (masurata oral, in axila, in ureche) este mai redusa decat temperatura centrala (rectala) cu cateva grade, pana la max. 5.

Uite aici o clasificare a febrei, in functe de temperatura masurata rectal:
- febra usoara (subfebrilitate): 37,2 -38 grade;
- febra moderata: 38,1 - 39,4 grade;
- febra inalta: > 39,5 grade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

suna bine... 39.4 febra moderata...
Adevarul e ca, dupa ce m-am obisnuit cu episoadele, nu m-am mai panicat si n-am mai chemat salvarea la 39.4.
Bitza, multa sanatate lui Lucas.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

Ada, daca nu-mi spuneai tu, nu mai stiam Cred ca ti-a trezit amintiri placute! Mi-am facut contul atunci dar nu tot de atunci am intrat si pe forumul vostru v-am gasit mai tarziu, abia anul trecut.

Sa stii ca si eu pastrez testul de sarcina pe care l-am facut cand eram insarcinata cu bebelina mea! Doar ca eu l-am facut pe 11 ian 2008. Era cam devreme dar ardeam de nerabdare. A iesit pozitiv dar liniuta 2 era cam slab colorata. Imi amintesc cum ne-am dus amandoi la baie sa vedem rezultatul, cat eram de fericiti si in acelasi timp usor neincrezatori, din cauza ca nu era foarte pronuntata liniuta 2. Mai ales ca era si prima data cand incercam sa facem bebe, nu ne venea sa credem ca ne-a iesit din prima Na, ca acum mi-am trezit si eu amintirile

Am o cutie mica de pantofi in care pastrez diverse obiecte/amintiri legate de Eliza. Acum trebuie sa o schimb cu una mai mare, ca asta e plina

Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Apropos de data la care facem testul... la Teo l-am facut in ziua in care trebuia sa-mi vina CM. Stiam ca nu se poate face mai devreme si abia asteptam ziua aceea.
Oricum eram sigura, dar trebuia convins si sotul... ca a reusit...

La Radu cam tot asa cred, daca am avut CM pe 14ian. Imi aduc aminte ce zi zapacita. TL era plecat din tara. 11 a fost sambata sau duminica. Eu cu Teo acasa singurei. Am iesit putin pe afara cu caruciorul, ne-am plimbat, la un moment dat am reusit sa intru intr-o farmacie si am cumparat o multime de chestii plus un test de sarcina: mancare de bebei, tetine noi, suzeta noua, un magic cup, vitamine, ma rog pt Teo o lista intreaga (a, si vopseaua mea de par 3Chennes).
In fine, si ajung acasa cu toate, dezbrac copilul, ii dau sa manance, il culc. Ma duc cu punga la baie si sa scot testul.
Opa, ca nu era!!! Rastorn sacosa, caut, prin buzunare pe la geaca, prin carucior... nu era.
Iau furioasa bonul... nici pe bon nu era. Mai sa fie.
Si incep sa ma foiesc. Cum sa fac, Teo dormea... eu tineam mortis sa fac testul ala. Asa ca am luat copilul, i-am tras un sac de dormit pe el, m-am dus asa cu el dormind in brate pana la farmacie, aia saraca nu stia cum sa-si mai ceara scuze... am luat testul, am venit, Teo tot dormea, l-am scos din sac, l-am pus in pat si jap la baie.
Cam asa, cu pripetii.
Radu asta, buclucas de cand arata ca doua liniute...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici

Claudina multumesc de cafea

Eu mai am testul de la Valentina Si il am si pe cel de la David Nu stiu cum de nu s-a pierdut cel al Tinei , dar ma bucur ca il mai am

Sa va zic de ieri, ca m-am umplut de nervi si nu am mai avut chef de nimik

Fac sotului o lista luuunga dar bine scrisa si il trimit la cumparaturi.

Ma suna dupa vreo 2 ore : pisi nu gasesc nicaieri marar.Zic: nicio probleme , eu vreau patrunjel....aaa bine zice, caut acum
Ajunge seara acasa : iubita mea, incredibil , toata piata era plina de patrunjel dar niciun taran nu avea marar

Asta una, apoi i-am zis sa ia branzica proaspata dulce pentru ardei, sa fac ardei umpluti. Si mi-a luat.....branza de vaca , telemea

In fine, am terminat acum chiftelele , 100 mi-au iesit Si snitelele (90 din care jumate simple si restul cu susan )
Mai am o groaza de treaba, aperitivele si buletele ca nu mi-a gasit soata aseara , imi cauta acum. Noroc - ca alea sunt gata in 10 min la cuptor
Revin mai tarziu daca nu lesin

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput