Bobocei de sept-oct 2008 (258)
Raspunsuri - Pagina 5
_irina_ spune:
Ada, daca functioneaza faza cu nedormitul ziua e ok, la noi indiferent ce se intampla ziua somnul de noapte e de la 11 la 8, fara nici o exceptie, cel putin de o luna incoace.
Acum 2 zile a dormit cam jumatate de ora, o ora in masina, speram ca seara sa pice rupta, dar degeaba. Tot la 11 s-a culcat, tot la 8 s-a trezit.
La noi exista o asociatie care iti livreaza un fel de cos saptamanal de legume, din pacate inca nu au certificat bio se lauda ca o sa isi ia cat de curand... si in plus poti sa mergi in vizita sa vezi cum cresc legumitele.
Problema o sa fie cu maica'mea care in mod sigur nu o sa inteleaga de ce sa dea ea cu un leu mai mult cand poate sa ia din piata legume asa mari si frumoase?
gaia.nevia spune:
aoleu, ce de energie!
Teo a picat lat la 7.30 in zilele in care nu a dormit la pranz.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
gaia.nevia spune:
Apropo de mama ta, ai mei (mama si socrii) urmaresc tot felul de emisiuni pe etno si realitatea tv (suna ca naiba asocierea celor doua dar de fapt... nu e mare diferenta ) si vin cu slogane la mine:
nu mai cumparati carne de pui
nu mai cumparati oua la care prima cifra din lot e 3
(si alte chestii asemeanatoare)
Gaia, mumã pentru voi:
claudinna spune:
neata!
sper ca n-ati avut motiv sa va treziti asha devreme, dar eu va fac cafeluta si am grija sa fie calda
Ada si eu mai am poza cu testul...dar si testul
si pt ca azi se fac 3 ani de cand sunt pe forum, va fac cinste cu
ieri si azi sunt zile de bucatareala, ca maine puiul meu face un an jumate si avem invitati
Anca, sanatate si fericire multa Carlei!! e fetita mare deja, auzi, sa se dezbrace singurica! Razvan nu se arata interesat de capitolul asta. Isi da hanoracul jos, daca e descheiat, in rest, pas!
o zi buna sa aveti!
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudinna Ada si eu mai am poza cu testul...dar si testul |
Sa stii ca si eu am vrut sa le pastrez... pana la urma am zis ca la ce haos e prin casa mai bine pozele.
Neatza si de la noi, tot la 7 ne-am trezit. Intai Radu, apoi eu... pana la urma si Teo asa ca la 8 fix marsaluiam toti in sufragerie peste tati.
Radu incheia coloana si striga PA-PA, PAPA, PAPAPAPAPA, PAPA!!!
Gaia, mumã pentru voi:
bitza2008 spune:
Neata!
Se considera febra 38(intrarectal) la 3 ore dupa ce a luat Nurofen,tinand cont ca a racnit cat timp era termometrul in fund????
alessia2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bitza2008 Neata! Se considera febra 38(intrarectal) la 3 ore dupa ce a luat Nurofen,tinand cont ca a racnit cat timp era termometrul in fund???? FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008) |
Buna dimi fetele!
Nu, nu se considera..avand in vedere ca rectal se scad 5 gradatii, deci, el normal a avut temperatura..37, 5...si se mai scad inca 5..de la tipete.....nu intra in panica ca e ok...un pup sa treaca supararea lui Lucas
Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
alessia2005 spune:
Fetele, multumiri ca ati trecut retetele in blog..dar..credeti-ma ca nu stiu cum sa fac sa le trec..pe cuvant..nu ma pricep la calculatoare....dar deloc..daca am fost eu capabila sa sterg placa de sunte, de retea...totul am sters......Cred ca saracu calculator m-a intrebat..da esti sigura ca vrei sa stergi cutare lucru?...Da..eu de colo..sunt sigura....si am dat ok la toate..cum sunt eu fata de treaba..si l-am terminat..l-am facut praf...
alessia2005 spune:
Asa ca..sunt afon mare....da..mare....asa..ca l-am dat sotului sa-l repare..acum ..daca mai imi apar chestii de neiinteles..cu intrebari din alea capcana...sun un preten...adica sotul..si-i explica asa...exact ce scrie..ca sa nu mai fac vreuna si sa
alessia2005 spune:
Acum ca veni vb de calculatoare si nepricepere...puteti va rog sa-mi spuneti si mie...cum fac sa scriu..in loc de membru junior...ceva...acolo sub nikul meu.....multumesc!