Bobocei de sept-oct 2008 (258)
Raspunsuri - Pagina 4
mcoca spune:
Pio, nu rade, ca a fost traumatizata :). Cum incepea sa i se faca foame zbiera ca din gura de sarpe. Si acum e la fel.
Vicky si Printzesone
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcoca Pio, nu rade, ca a fost traumatizata :). Cum incepea sa i se faca foame zbiera ca din gura de sarpe. Si acum e la fel. Vicky si Printzesone |
hihihi, mititica. ti-am raspuns la PM, abia astept sa tinem legatura.
weekend placut!
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
piolica spune:
Cum eu nu prea intru in weekend, va urez inca de pe acum sa aveti o zi frumoasa de ziua indragostitilor, indragostiti de bobocei, da???!!!! sa nu va ginditi la prostii.
(eu eram cit pe ce sa uit, soata mi-a urat in seara asta la multi ani de ziua indragostitilor, la care eu ii spun senina, pai nu e pe 16.... acum am vazut ca e pe 14, de unde si mesajul meu catre voi toate)
pupici. weekend placut!
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
lavida spune:
Oana, te felicit si eu pt ideea cu blogul boboceilor! E super!
Multumim
Am adaugat si eu o reteta de somon la cuptor.
Vreau sa te rog, cand ai timp, sa adaugi in listuta de la inceputul capitolului si prenumele Maria la fetita mea. Se numeste Eliza Maria, e trecuta doar Eliza.
Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)
gaia.nevia spune:
Cristina, da, eu vroiam in AU. Pacat ca doar eu, nu si "noi"...
Asa ca deocamdata ne dam copilul in Ro la un program american, care functioneaza din pacate ca la noi.
Daca nu sta pe scaun, nu repeta dupa educatoare si nu face sluj, deranjeaza grupa gata formata, din copii mai mari si foarte cuminti.
IAr daca dau feedback despre educatoare, ca asa-i la americani, are de tras copilul... ca asa-i la romani.
sotul ma sfatuieste sa-mi mai tin gura, sa multumesc Domnului ca aici o ducem bine si avem de toate... si sa nu mai periclitez pozitia copilului la scoala cu feedbackurile mele.
Si sa-l las pe dansul sa munceasca de la 8 la 21, noaptea si in we pentru sub 1000 de eur, ca sa o ducem bine si in continuare, desi nu e zi in care sa nu-mi spuna ca e nefericit.
Desi ii e mai usor sa spuna ca e nefericit pt ca eu nu-i inteleg munca. Acu sa iau si eu certificarile pe care le-a luat el, doar ca sa nu mai am o moaca tampa cand imi explica cum circula pachetele de date?!!
Da, multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce avem. Nu tot el ne-a dat cap si maini ca sa muncim? Si care e problema daca muncim cu folos?
In fine, complicat... mi-am varsat si eu naduful.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
gaia.nevia spune:
In alta ordine de idei, Dorelu a dormit azi de la 12 la 3. Nici acum nu doarme... mie mi-e clar ca nu-l mai las sa doarma ziua, no matter what.
Gaia, mumã pentru voi:
_irina_ spune:
Se mai uita careva acum pe TVR2 la Jamie Oliver?
Eu daca ma mai uit mult ma las de FV si ma pun sa imi fac o ferma adevarata, deja ma ingrozesc cand vad cu ce ne hranim. Oricum vre-o 2 saptamani nu ma mai ating de pui
gaia.nevia spune:
o, da! cautam un magazin bio care sa livreze acasa... nu prea am gasit unul care sa aiba si legume, si fructe, si oua.
La carne as putea renunta.
Gaia, mumã pentru voi:
gaia.nevia spune:
Lavida, citeam postul tau si am observat ca esti membru pe forum din 11feb2008.
Chiar in ziua aceea am facut testul de sarcina
Doua liniute pentru Raducu! (mai am si acum poza cu testerul)
Gaia, mumã pentru voi:
gaia.nevia spune:
gata, fug la nani, ca cel putin un copil imi doarme de la 8 si se va trezi la 7...
Noapte buna!
Gaia, mumã pentru voi: