Bobocei de sept-oct 2008 (258)
Raspunsuri - Pagina 3
alessia2005 spune:
Maine..sunt in pana de idei...cred ca fac niste supa cu galusti...ca duminica..plecam la restaurant..iar "oamenii"mei la mama..si au acolo o groaz ade bunatati..caci e si ziua fratelui meu..asa ca...au ce sa manance.....sunt scutita o zi...
Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
alessia2005 spune:
Noapte buna fetele..sa aveti un weekend minunat!
Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
piolica spune:
eu am nascut intr-o super clinica privata, insa faza cu alaptatul a fost zero barat (era si bariera de limba, unele asistente nu vorbeau super bine engleza + oboseala mea) Cind le spuneam ca Elsa plinge si ca mi-e teama ca eu nu am lapte, mi-au dat glucoza + lapte praf, nicio secunda nu m-au incurajat sa pun copilul la sin des! A fost una singura care a incercat sa-mi explice, insa vb fff putin engleza si pina la urma am lasat-o balta ca nu ne prea intelegeam, pacat ca nu a insistat si sa-mi arate mai mult decit sa incearca sa se faca inteleasa in engleza.
Plus ca am avut niste complicatii de la cezariana, asa ca alaptatul meu s-a dus pe apa simbetei. Daca stau si ma gindesc bine acum, nici nu stiu cum am reusit sa alaptez 2 luni jumate. Sper ca la urmatorul bebe, daca vine, sa nu mai fiu asa de tolomaca si sa le spun clar ce vreau.
alessia, sa pui retetele pe blog, suna interesant ce gatesti tu acolo. weekend placut. si la multi ani fratelui tau!
Cit despre test eu cred ca l-ai facut fffff devreme. Incearca din nou peste o saptamina. Mult succes! E frumos ca mai vreti un bebe.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
300 spune:
Piolica i le-am pus eu... cu taguri.
La "gadgeturi" ma refeream la listele alea de linkuri available [rin setari. In sfarsit, stai sa strang intai linkurile si va arat ce iese si va dati cu parerea.
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 300 Piolica i le-am pus eu... cu taguri. La "gadgeturi" ma refeream la listele alea de linkuri available [rin setari. In sfarsit, stai sa strang intai linkurile si va arat ce iese si va dati cu parerea. Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008 b de la bebe, blog... |
super! esti o comoara.
am inteles la ce te refereai cind ai zis de gadgeturi si d'aia ziceam ca poate mai asteptam pina punem mai multe casute.
Si eu ma gindisem sa pun o casuta pt Siteuri utile de exemplu, insa nu poti sa subimparti dupa, cel putin eu nu am gasit asta. Deci la site-uri utile cam ce am pune dupa???? D'asta ziceam sa ne obisnuim cu blogul, toate fetele sa fie cit de cit familiarizate cu el, dupa care adaugam si alte gadgeturi pe acolo.
Sau faci cum vrei tu! Si ne dam cu parerea dupa. pup!
mcoca spune:
Hello Piolica,
vad ca suntem "vecine" :) (eu stau in Lyon). Eu cred ca la tine au fost 2 chestii cu alaptatul : bariera de limba + politica non alaptat. Si eu am nascut tot la clinica, dar a mea era in extrema cealalta. In primele 3 zile nu am avut colostru deloc, asa ca bb plangea de numa de foame si ei imi zicea : asta e, in primele 3 zile bb e la regim. Dupa 2 zile pierduse mai mult de 10% din greutatea initiala si in sfarsit am primit bibe. A treia zi a "venit" laptele si am alaptat 1 an :). Deci eu la bb2 o sa fac scandal pentru biberon, ca nu vreau sa mai traumatizez copilu'.
Vicky si Printzesone
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcoca Hello Piolica, vad ca suntem "vecine" :) (eu stau in Lyon). Eu cred ca la tine au fost 2 chestii cu alaptatul : bariera de limba + politica non alaptat. Si eu am nascut tot la clinica, dar a mea era in extrema cealalta. In primele 3 zile nu am avut colostru deloc, asa ca bb plangea de numa de foame si ei imi zicea : asta e, in primele 3 zile bb e la regim. Dupa 2 zile pierduse mai mult de 10% din greutatea initiala si in sfarsit am primit bibe. A treia zi a "venit" laptele si am alaptat 1 an :). Deci eu la bb2 o sa fac scandal pentru biberon, ca nu vreau sa mai traumatizez copilu'. Vicky si Printzesone |
salut!
3 zile nu cred ca e traumatizare, nu? Eu am nascut la Budapesta, de unde si bariera de limba... nu in Franta. Aici nu o sa am probleme, ca le vorbesc limba, totul e sa vina bb2.:):)
ma bucur ca sintem vecine. o sa vorbim pe PM/email daca vrei.
kllemi spune:
pio ai dreptate trece repede timpu' dar cand ma gandesc si eu ca vine, gradinita,scoala, facultatea, maritisul (sper ca in ordinea asta..).....hai sa nu ne mai gandim ...
alessia ce bine ca ai pus aici reteta, deja am noatat-o, ca pe blog nu prea ajung eu.......La multi ani! fratelui si distractie placuta
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
cristineescu spune:
Ramo, mie mi s-a spulberat si visul de a pleca in australia. Au un sistem de acordare a punctelor care nu ne favorizeaza pe noi 2 care avem joburi mai liberale. Acolo au nevoie de it-isti, ingineri si in rest blue - collars. Sper ca la voi sa fie mai usor.
Cine mai vroia in AU? Ada?
Tot despre DA Citeam acum ca un factor decisiv este cel genetic. Si ca .... "each month of breastfeeding also increased the risk". Eu am asa ceva de cand ma stiu si abia acum cu Harri am aflat ce nume poarta. Aici e studiul cu pricina.
http://www3.i nterscience.wiley.com/journal/118956447/abstract
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, la motz
cristineescu spune:
Mai am tot cu DA 2 link-uri:
http://www.w ebmd.com/skin-problems-and-treatments/eczema/skin-care-for-atopic-dermatitis
https://www.a sthmafoundation.org.nz/atopic_eczema.php
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, http://community.webshots.com/slideshow/574777408tjUCfx?mediaPosition=61" target="_blank"> Harri, la motz