Bobocei de sept-oct 2008 (258)
Raspunsuri - Pagina 19
angelynna82 spune:
Bitza multa sanatate
, sper sa nu fie otita...nu prea inteleg cu rosu in urechi
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
babytza spune:
Bitza multa sanatate puiului mic 
. De bubite ce a zis ?
Babytza si puii
Valentina
David
anamona spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dyanira
Sa nu te superi dar nu ai precizat asta.Eu de aia am intrebat. Si rosii nu iti dau ca sunt singurele legume care ii plac lui Andrei si le pastrez pt el Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR Nu ma supar, am crezut ca e evident :) dar desigur evidentul e mai putin evident atunci cand chiar estiimplicat inyr-o situatie din asta. Imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva, dar ma bucur ca ai reusit sa treci peste greutati si ca sunteti amandoi bine acum. Pupici |
bitza2008 spune:
300 exact asa mi-a zis "putin rosu in urechi" pe reteta a scris otita

Babytza sunteti doua frumoase
mi-a placut la nebunie poza cu voi doua. Bubitele sunt o alergie. I-am zis ca sa-i fac testul sa vad la ce e alergic,el fiind si cu DA si a zis "la ce-ti foloseste?"
Angelynna
sa treaca mucii!
Ada zi daca vrei triciclete si-mi pun barbatul sa-ti ia!
babytza spune:
Lumi ce faceti ? Ce fac voinicii ? 

alessia cum mai este cumnata ta ? 
Lavinia nu vrei deloc sa ne arati si noua catelul 
Babytza si puii
Valentina
David
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 Cum rosu in urechi???? Sanatate multa! Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008b de la bebe, blog... blogul boboceilorr |
Adica, congestia si inflamatia timpanului = otita congestiva. Dar... eu nu m-as fi repezit sa prescriu antibiotic, pt. ca de cele mai multe ori faringo-amigdalitele sunt insotite si de o congestie usoara/moderata a timpanului, datorita pozitiei anatomice invecinate si a comunicarii prin trompa lui Eustachio, fara sa fie vorba de o otita in adevaratul sens al cuvantului.
LE: acum am vazut ca a raspuns si Bizta.
Bitza, sanatate!
Babytza, promit sa-mi incarc acumulatorul aparatului foto pana nu creste Spike mare
claudinna spune:
bitza, Ange, sanatate multa la pui!!
300 ce stii tu despre calciu si nu vrei sa spui??? chiar ma intereseaza!!
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
babytza, super pozele! ce frumos e la petrecere in pijama!! prin liceu mai faceam si era super! in facultate, in camin, in fiecare seara era petrecere astfel de petrecere
mi-ai trezit amintiri frumoase
vorbit in somn: si Razvan mai vb uneori, tot din astea: mama, tata, pa titi!...
claudinna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexa si mami Clau facultatea ai facut-o la Pitesti? scz daca gresesc. |
nu, la Sibiu, insa am avut cateva colege din Pitesti, 2 dintre ele imi sunt inca bune prietene, tinem legatura