Bobocei de sept-oct 2008 (258)
Raspunsuri - Pagina 20
Nocom spune:
Neata ![]()
la noi mucii nu s-au terminat de acum 2 saptamani, dar suntem bine si cu ei...![]()
am fost pe afara, ne-am bulgarit, am mancat... acum joaca d evoie prin casa prin masinutele lui Matei (ca nu-i acasa!!) 
bitza imi pare rau ca sunteti bolnaviori! 
babytza multumim doamna de puzulici!! Ffffffff faine. A fost incantata de tort?? Eu n-am avut niciodata petrecere in pijamaaaaaaa

Si Matei vorbea mult in somn cand era mic, acum nu stiu ca nu mai dorm cu el....Tac-s zice ca nu, dar el nu-l aude nici daca tuseste!!!
daria rar zice cate ceva... se mai cearta... dra parca n-a mai facut-o de cateva luni!!!
PUPICI la gagici!
luminita2008 spune:
ziua buna,
abia acum am reusit sa citesc tot din urma. uff, albinutelor!
sunt zombie, de 2 nopti nu dorm... aseara Edi mi-a adormit pe masa de infasat, dupa o criza de dinti. apucasem sa-l spal la fund, doar atat am reusit ca plangea continuu, si in timp ce-l imbracam, a adormit. nu a vrut sa pape ieri juma' de zi, de la 14.30 n-a mai mancat nimic
. l-am adormit si pe Robi dupa ce a papat, cam la o juma de ora dupa fratica, si la 22.00 erau amandoi in picioare, zambareti foc, dar cu burta plina, cu inca un bibe la activ. pe la 01.00 au dat stingerea, apoi la 05.00 iar papa
si la 08.00 in picioare for good. asta dupa inca o noapte nedormita, dupa o zi in care am inotat in zapada pana la brau, la propriu (am fost la mama la cimitir, era sa raman si eu pe acolo, prin zapada). si ca sa fie totul ok, am ramas si fara pepsi azi dimineata
.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
luminita2008 spune:
xor, ma bucur ca etapa intarcatului a venit de la sine! si ff frumos ca te lasa sa dormi noaptea!
bitza
, sanatate multa, sper sa nu fie otita. ai cum sa ceri inca o parere, la un alt medic?
babytza, felicitari ptr o petrecere reusita, pozele sunt super!
dya, esti mai bine? ai parasit butoiul?
nushule, 

eu n-am avut greturi absolut deloc, desi in cazul sarcinilor gemelare se spune ca greturile sunt si mai rele... de fapt, n-am avut simptome pana prin sapt 18, sigur, doar se marea burtica.
karina, imi plac pantofii tai noi!
ange, sanatate multa, sa va reveniti repede!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
raluci_b spune:
Fetele, care doriti aveti timp/chef sa mergeti la o discutie despre alimentatia bebelusilor
"Cautam mamici cu COPII INTRE 4-18 LUNI,UTILIZATOARE sau nu DE FORMULA DE LAPTE URMATOARELE MARCI:NESTLE NAN;MILUPA MILUMIL;HUMANA,TOPFER LACTANA SAU ALTELE.DISCUTIILE SE VOR TINE IN PERIOADA:15-19/02/2010 DE LA ORELE 9.00-20.00(ORA LA ALEGERE).DISCUTIA VA DURA O ORA SI VETI PRIMI UN TICHET VALORIC IN VALOARE DE 50 RON"
Daca aveti chef dati-mi un Pm cu datele voastre si va suna cineva va da mai multe detalii si daca vreti mergeti![]()
Ralu, mami de
Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU