Bobocei de sept-oct 2008 (258)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Voiam sa zic si eu de vorbitul in somn:Alexia nu vorbeste,in schimb Andy in fiecare noapte,uneori intelegem ce zice alteori nu..plus ca se mai si ridica sa plece

Sfaturi recunosc ca nici eu nu ma pot abtine,da incerc

Oana ma bucur ca are prietena ta laptic...nu ninge,da e zapada si -1..d-ne nu se mai termina iarna asta.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Aici sunt pozele pe webshots

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Oana daca vezi ca nu ai cu cine discuta da-i datele de contact ale unui consultant in lactatie, mentionand ca e vorba de cadre medicale care fac asa. Unele nu vor sa auda ceva d ela tine pentru simplul fapt ca tu nu esti doctor si cumva nu ai calificarea necesara sa faci generalizari si sa dai sfaturi de genul.

Pe de alta parte aminteste-ti ce a spus babymom despre vecina ei care cauta sprijin sa nu alapteze.

Oricum, in cazuri de-astea, doamna cu pricina n-o sa inteleaga niciodata ca alaptatul e efapt solutia cea mai simpla. Si da, sunt niste piedici la inceput dar cu doi ochi care sa dea pe google, cu 2 urechi dispuse sa asculte si alte pareri si cu putina bunavointa se rezolva repede. Ma refer la ragade, la durerile de dupa nastere, epiziotomie sau cezariana, la acomodarea cu viata asta atat de schimbata fata de tot ce-ai trait pana atunci.

Ma rog, noi sa fim sanatosi, pana la urma nimeni n-a murit din lapte praf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Aici sunt pozele pe webshots

Babytza si puiiValentina David

Vazui doua fete frumoase foc..si un davidutz dragutz,dragutz

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata si de la noi!!!
Frig si la noi -1 grad vreau sa vina primavara!!!
Ramo da din pacate eu eram mamica aia!!!
Sfaturi eu nu dau decat daca sunt intrebata in rest ma abtin fiecare face cum crede!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Dyanira, eu ma leg aici de cazuri medicale si nici de situatii extreme

Sa nu te superi dar nu ai precizat asta.Eu de aia am intrebat.
Si rosii nu iti dau ca sunt singurele legume care ii plac lui Andrei si le pastrez pt el

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Eu m-am tinut de vecina mea sa alapteze...la un moment dat ii bagase LP si i-am zis sa mai incerce totusi...acum bebe are 6 luni si vrea tzitzi multttt, mamica cerand sfat

sunt o mama denaturata copilul meu a adormit cu capul pe scara cat timp pregateam legumele pt mancare

Babytza faine poze

Oana ma oftic mai mult ca nici nu am scos-o afara prea mult...ca ba e zapada de nu poti merge....la noi se intra cu lama ffff rar....ba mocirla ca intri pana la genunchi in noroi

Multam de sustinere, acu mi-s zen ca sa zic asa...deja m-am invatat cu mucii

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Neata ...aproape e pranz
Vreau si eu cafea, care mai da?

Ange imi pare rau ca au navalit iar mucii

Eu nu prea ma bag sa dau sfaturi..decat daca am trait pe propia piele.

Si la noi ninge ca in povesti..ufff..si eu speram ca vine primavara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare!
Intru pe fuga sa va spun ca am fost la dr de fam si e alergie ce are el+putin rosu in gat+putin rosu in urechi. Luam antibiotic+pic in urechi+zyrtec si mai dau 2 zile Nurofen si Panadol.
Fug la dus.
tuturor si o zi faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Cum rosu in urechi???? Sanatate multa!

Mergi la inceput