Bobocei de sept-oct 2008 (258)
Raspunsuri - Pagina 17
gaia.nevia spune:
si mie mi-e foarte greu sa ma abtin de la sfaturi, mai ales ca nu dau decat sfaturi in care cred cu toata taria, si numai pentru ca tin nespus la persoana careia i le dau... si pentru ca ii vreau binele!!!!
Dar in timp am invatat, si mult din timpul acesta e cel petrecut cu voi... ca nu toti oamenii care se lamenteaza au nevoie de sfaturile mele, unii vor doar sa fie ascultati, ca nu toate sfaturile mele se potrivesc cu situatia, ca nu va face toata lumea cum cred eu ca e mai bine... si alte "descoperiri" din astea fulminante care ma fac sa tac si sa ascult... mai des decat sa pun popcornu' cu sfaturi. Doamne ajuta!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
gaia.nevia spune:
aaa..... si ce-mi place sa vorbesc singura...![]()
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
tzitziri spune:
Neata
.
Acum ca v-am prins pe discutia 'sfaturi'.Am fost sambata in vizita la o mamica de fetita de 9 zile.Si ca nu are lapte, ca daca vede ca sta fetita la san mai mult de 10-15 minute ii da completare ca inseamna ca nu are ..si altele asemenea.
Si m-am apucat eu sa ii spun de cum a fost la mine, de cand stateam cu David si 6 ore la san in reprize de trezit-supt-trezit-supt de ziceau si al meu si soacra ca il chinui si cum uite ca si acum am lapte cu putin efort depus la inceput.
Si mi-am dat seama ca se uita la mine ori cu neincredere (eu zic ca exemplul meu e bun, ca nu sunt printre mamele care au avut lapte din prima, ba David a fost alaptat exclusiv pe la 2-3 saptamani cu toate chinurile).Si asa ca nu stiu daca are rost sa mai continui sa o sfatuiesc atata timp cat ori nu ma crede, ori nu vrea, ori nu stiu....
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
angelynna82 spune:
Neatza,
Noi aseara am mancat clatite
, Crina a mai bagat o portie si azi dimineata
Babytza te
am cu mare drag, codul puk il gasesti pe cartela cea mare
Clau 
Oana
, eu nu prea mai dau sfaturi decat daca e strict necesar sau mi se cere![]()
noi iar am avut trezirea de la 06.00..vreau o trezire la 08.00 macar o data
, insa de dimineata pana acum am tot facut una alta prin casa
, mai incolo ma bag la mancare
Crina mai nou din scaunel se pune in pat...mai devreme avea chef de joaca
, vb in somn, insa rar...aseara era putin trezita si din start mama
pfff, ce vreme e afara
, m-am saturat de iarna...vreau vara ![]()
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
angelynna82 spune:
ahhh, si au revenit mucii...din nou
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
andy.p spune:
Buna dimineata..ne-am trezit la 7 sa-l pregatim pe Andy ptr scoala si apoi inapoi la nani![]()
Ange mama lor de muci,va 
Oana
..cred ca vb de prietena tu care tocmai a nascut
Nikolici vazut K cu incaltari pe masura![]()
..las'nu te lua si tu dupa oricine.
Ada spor la dieta ,nu te descuraja
Babytza ai recuperat puk-ul??Astept pozele pe webshots?
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
300 spune:
Morning, gutten morgan, etc ![]()
Si io, si io cafea! Multa! Nu conteaza ca am dormit binisor eu vreau mereu cafea
.
Dyanira tu esti mamica din alt spital?
.
Musette intrebase de vorbit in somn si am vrut si eu sa raspund dar am uitat (sorry). Am auzit-o si eu odata gangurind cum face ziua, nu stiu cucine se certa, visa. In general nu a vorbit in somn dar mai noi se ridica in fund inainte de a se trezi - asta dimineata, noaptea le doarme cu foielile de rigoare pentru mufat
.
300 spune:
Claudinna
nu ai de unde sti cum ar fi fost, pana la urma alaptatul este bun dar nu face minuni. Razvan e un copil sanatos si tu n-ai voie sa pici in butoi niciodata. Iar cu calciul... e mai complicat.
Ada stiu ca erai retorica dar lasa-ma sa sar cu niste sfaturi ca nu ma pot abtine
. Bea niste ceaiuri diuretice (cozi de cirese, matase de porumb, mai sunt si altele... Probabil retii apa daca ai impresia ca nu ai dat jos deloc. Si de cand trebuie sa ma documentez despre fitness am aflat ca dieta singura nu te slabeste, cel putin nu pe termen lung, trebuie insotita de sport. Te scot prin parc la primavara, pama atunci un exercitiu excelent e impinsul carutului prin zapada. Muschi garantati!
Explicatia la un nivel simplist cu privire la slabirea prin efort+ dieta versus dieta este ca organismul considera ca tesuturile lui adipoase sunt rezerve pretioase pentru zile negre si e in stare sa iti arda fibra musculara ca si combustibil mai degraba decat grasimile.
tzitziri spune:
Ange, si eu as vrea sa nu mai dau sfaturi.Dar cateodata mi se creaza senzatia ca cineva chiar isi doreste sa reuseasca..si zic ca daca stiu sa spun.Desi nu imi dau seama daca e pe bune sau nu dorinta asta...
Sper sa va treaca curand raceala si sa iesiti la bulgareala
Laura, nu e vb de prietena mea.E o coincidenta fericita ca s-au nascut in zile apropiate, dar nu e vb de prietena de care va ziceam acum cateva zile.Ea din fericire are laptic.
Ninge si la Oradea?
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
babytza spune:
Neata mamici 
Angelyna uooofff , iarasi muci
nici nu e de mirare cu vremea asta urata
Sanatate multa 

Eu nu mai am cartela aia de mult, ca am numarul de 9 ani si ceva...am pierdut-o de mult ![]()
Am rezolvat cu codul , am reactivat telefonul 
Acum ma ocup si de poze 
Babytza si puii
Valentina
David