Bobocei de sept-oct 2008 (258)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

hei,

ca vorbeati de mamici care nu se abtin de la dat sfaturi......
tre' sa recunosc ca si eu fac parte din categoria asta...pur si simplu nu pot sa tac in urmatoarele cazuri:

- cand vad/aud de biberon la gura copilului in ziua 2 de la nastere (tocmai am comentat cand am vazut biberon chiar pe patul de spital....mi s-a facut rau instant)
- cand aud ca i-au administrat antibiotic din prima
- cand vad/aud ca altoiesc sau se rastesc la copilul

si din pacate se intampla des sa nu pot sa tac si mi-o iau aproape de fiecare data indiferent de cat de subtila si de diplomata as fi...

na ca mi-am zis oful.....aruncati cu rosii ca eu oricum sunt pierduta definitiv, gura nu-mi va tace dar rosiile le voi face o salata numa buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Anamoma si daca in ziua 2 proaspata mamica e pe un pat de spital dar in alt spital si bb e singur in maternitate????

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

buna dimineata!

Dau eu cafeaua, ca vad ca nu s-a trezit inca nimeni p-aici.
HAIDETI LA CAFEA SI LA POVESTI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Dyanira, eu ma leg aici de cazuri medicale si nici de situatii extreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata! Prezenta la cafea:) Si cand credeam ca vine primavara hop ninge iar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!!
poftiti in cafeneaua mea. pot sa va ofer o calda, la ibric si un peisaj superb! ninge de nu te vezi!

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Ada ce vrei sa iei de pe Amazon? Ca poate ma inspiri si pe mine, ca am vazut ca ai tai copii au numa chestii mitoace!!!

Pai da, m-am hotarat ca sa aiba copiii mei si o mama mistoaca
Direct de pe amazon!!!
(niste carti vanez eu, si niste incaltari... si alte chestii interesante care nu se livreaza la noi. Si mi-as mai lua vreo 20ceasuri ca nu am niciodata unul la indemana, functional)

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

eu sper sa se opreasca ninsoarea asta si sa nu fie probleme cu drumurile, ca miercuri trebuie musai sa vin la Bucuresti

cat despre chestia cu alaptatul si greutatea copilului...normal ca fiecare zice ce se pricepe, asha ca don'soara nikolici, te cred ca ti se face parul maciuca, dar n-ai ce le face!
eu nu am alaptat, dupa cum se stie...nah, ma gandesc adesea ba ca lipsa de calciu a lui Razva se datoreaza lipsei alaptatului, ba cand a avut conjunctivita aia alergica sau ce o fi fost, e din cauza ca nu i-am dat anticorpi prin alaptat, ba ca, ba ca!!! imi revin intr-un final...
dar sa auzi ca laptele de mama nu e bun...asta mi se pare prea de tot!

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Si copiii mei vorbesc in somn!!! Radu treaz inca nu vorbeste, dar in somn sa vedeti ce-i la gura lui...
iar Teo se si deplaseaza, deseori ma cauta pe mine... si ma si gaseste...

Acuma nu ma mir, ca au de unde mosteni! Si eu vars tot in somn... din fericire intro criptare nedescifrata inca.
Si pana pe la 12 ani umblam prin somn, nu stiu ce visam, dar eram absolut sigura ca nu umblu ci levitez. Too much reading can hurt the membrane... de aceea m-am lasat.

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Si neatza! si de la mine, daca nu-i destula.

Sunt in douazecea zi de regim si nu am slabit absolut deloc. Dupa primele 2 zile parea ca s-au dus 2kg, era un inceput promitator.
Dar au revenit.
Ori e stricat cantarul, ori nu stiu, dar depresia bate la usa. La membrane adica...
Sambata merg la un botez si n-am ce pune pe mine. Yucks... life sucks...
De ce nu mai merge Monti cum a mers prima oara?????

(intrebarile si lamentarile sunt retorice)

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput