Bobocei de sept-oct 2008 (258)
Raspunsuri - Pagina 15
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Pup pe toata lumea si ma duc sa ma dau cu capul de pereti ca fii-mea mi-a blokat telefonul ![]() ![]() S-a inchis ca nu aveam baterie exact cand ma suna mama unei prietene de-a ei si ea crezand ca vrea sa imi zica ceva de aia mica, a incercat sa il deschida ea. Evident ca nu a nimerit parola ...dar a insistat ...de 3 ori ...pana a aparut introduceti codul puk ![]() ![]() O sa o paruiesc putin |
ia las-o tu pe Tinutza in pace si suna la *222 si il primesti imediat(codul puk), asta daca iti raspunde vreun operator vreodata la ora asta.
Parol...socru-miu lunar isi blocheaza singur telefonul si ne suna pentru ajutor :)
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
300 spune:
Lala, cand a aprut prima masea la orizont, Anda a refuzat mancarea la greu. In pauze mananca si ea cat de cat normal; cand ii scade apetitul stiu sigur ca erupe ceva... La dinti nu am avut deloc probleme.
July si voi o fi vreo gingie care o deranjeaza si de-aia uneori vrea alteori nu sa pape. Sau doar n-are chef
. Mie chiar mis e pare ca uneri fi-mea nu vrea sa manance; cand insist sa guste face ca toti draci ins dacareusesc sa-i bag ceva printre dinti sunt cam 70% sanse sa mai vrea. Dar nu inteleg de ce crede ea mereu c-o otravesc :)
Nusha bafta maine la eco!
300 spune:
babytza mi se pare ca iti dau codul puk din meniul automat, incearca pe-acolo prin *222 de pe un alt telefon vodafone din casa.
Ma reag sa sprijin cupilu a la nicole. legat de faze de-alea... imi pare rau ca nu eram de fata
. data viitoare sa le spui ca dr ti-a interzis sa nu alaptezi si ca te monitorizeaz, in rest mai gaseste tu amanunte picante.
babytza spune:
Nu arde la ora asta de telefon, sun maine la ei si imi dau codul puk...nu e graba , nu ma cauta nimeni acum ![]()
Gata, acum ma bag la Gray's anatomy , ca am pierdut episodul de sapt, trecuta si astia nu il dau in reluare. Asa ca l-am tras si ma uit acum la el , ca maine e un nou episod ![]()
pup fetele 

Babytza si puii
Valentina
David
Nocom spune:
Buna seara,
mai dar ce active ati fost astazi!!
babytza ca de obicei enervanta, isi pune poze pe shutterfly sa le vada numa ea si prietenii ei...
nusha eu am avut greturi la greu la ambele sarcini si am si baiat si fata, deci.....
. Cel putin la Daria nu am putut manca mai nimic pana in luna a 8 a si am luat in total in sarcina 5 kg, iar daria a vut 3.5
La Matei am reusit sa iau 9 kg!!
Nu-ti face griji, oricum bebe e bine chiar daca nu mananci. Iti tin pumnii stransi pentru maine!! 
nikolici si eu zic ca iti chinui copilul si incerci tot timpul sa-l sedezi cu tzatza ta!!! mama te numesti tu?!!?!? ![]()
lala ie 13 kg nu mis e pare exagerat, iar din poze sigur Ana nu arata ca un copil obez. trebuie sa-ti dau dreptate, e de la cap!!![]()
july suna ff fain, am 2 fete!!! 

Si iti spun e un sentiment asa fain cand ai 2 scaunele de copii in masina 

, dar cu 3 cred ca e bestial!!! 
Ada ce vrei sa iei de pe Amazon? Ca poate ma inspiri si pe mine, ca am vazut ca ai tai copii au numa chestii mitoace!!! 
Eu n-am somn.... hmmmm
300 spune:
Nocom ti-o trimit pe A ca nici ea n-are somn... Io am ca am bucatarit tooooaaaata ziua azi.
Nocom spune:
Trimite-o ca am si niste sarmalute de vita bune bune....
. dar vezi te rog sa-mi trimiti si tzitzi ca eu degeaba am...
![]()

babytza spune:
Am gresit seria la serial ![]()
![]()
imi cauta sotul acum ce imi trebuie ![]()
Edit : il descarca acum ...cica e gata intr-o zi si 5 ore
se pare ca ma duc la culcare nesatisfacuta...din nou 
A intrebat o mamica (sorry nu am retinut cine, am vrut sa raspund de ieri si am uitat 
) daca ne vorbesc copilasii in somn. Valentina e maestra in vorbitul in somn, varsa tot daca o intrebi ceva
Vorbeste si neintrebata 
David zice si el cate ceva, e drept ca nu are repetoriul Tinei dar mama sau di di da ta tot zice de ma topesc toata noaptea cand il aud 

Nocom le pun maine si pe webshots 

Babytza si puii
Valentina
David
baby_boy spune:
mai mai..ce de lume pe aici..intins rufe nimeni? ca doar e valentine's![]()
Io am culcat cupil de la 10..sa vedem cum o fii si noaptea asta..ca deja se mai anunta al 3-lea canin..la noi vor sa iasa toti odata