Gasca de Constanta *112*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

buna fetelor!
angelique, eu sugerez iar un cont de telefonie mobila ptr donatii prin sms. oricine se poate dispensa de cativa euro ptr a ajuta. suma e mica, n o simti, apoi e simplu, nu necesita sa mergi la banca, sa faci donatia cu card online. daca media s a implicat, cred ca se poate face public numarul prin radio, fara sa plateasca nimic ptr campanie. singurul inconvenient pe care l am remarcat la companiile de mobile payment este taxa mare(ptr 2 euro cam 65%). sa le dea dumnezeu putere!

kim, stiu un psihoterapeut ptr copii si sursa mi se pare sigura. o cheama anca, este instructor de inot la parcul copiilor si specializata in psihologie infantila. scuze, dar nu am alte detalii, daca vrei pot afla insa.

o zi buna tuturor!

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

[url=http://lilypie.com][/url]

norah

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpatricia spune:

Buna mamicilor si viitoarelor mamici, astzi am fost si eu la un eco si mia confirmat ca am 8 sapt de sarcina, as vrea sa va intreb dc ati auzit in constanta de doman doctor Costache Camelia, am fost in km 4-5 la Policlinica Sanomed Center ca era aproape de mine as vrea sa aflu si alte pareri mie mi sa parut draguta, e mai tinrica dc a mai fost cineva la ea astept pareri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpatricia spune:

Costache Claudia se numeste doctorita ma scuzati am gresit mai sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui kim222

Scuze ca dau buzna numai cind am nevoie de ajutor
Imi puteti recomanda un psiholog cu experienta in ceea ce priveste copii??
Cam arde..si tare greu este sa afli un nume..

Va multumesc!

kim,draga mea cauti acul in carul cu fan(iti spun din experienta,noi de 4 ani cautam,in cta asa ceva).....din nefericire in cta nu prea exista asa ceva....acum insa depindece problema ai,cat de grava ti se pare problema....

cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata pentru FLORIN!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisikuta

buna fetelor!
angelique, eu sugerez iar un cont de telefonie mobila ptr donatii prin sms. oricine se poate dispensa de cativa euro ptr a ajuta. suma e mica, n o simti, apoi e simplu, nu necesita sa mergi la banca, sa faci donatia cu card online. daca media s a implicat, cred ca se poate face public numarul prin radio, fara sa plateasca nimic ptr campanie. singurul inconvenient pe care l am remarcat la companiile de mobile payment este taxa mare(ptr 2 euro cam 65%). sa le dea dumnezeu putere!

kim, stiu un psihoterapeut ptr copii si sursa mi se pare sigura. o cheama anca, este instructor de inot la parcul copiilor si specializata in psihologie infantila. scuze, dar nu am alte detalii, daca vrei pot afla insa.

o zi buna tuturor!

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

[url=http://lilypie.com][/url]

norah

Everyday is the right day

pisikuta,treaba cu numerele de sms,nu-i chiar asa simpla....cei de la companiile mobile,nu dau aceste numere unor persoane fizice,le dau doar asociatiilor umanitare,fundatiilor,etc...si dupa ce se strang banii,banii nu-i vireaza imediatmai dureaza 2-3 luni ori FLORIN ACUM ARE NEVOIE! insa dupa parerea mea,daca vrei sa ajuti un om,nu te incurci in aceste amanunte,pru si simplu faci un drum la banca si donezi acolo cei 2 euro!

acum am si eu rugaminte la tine,zici ca o cunosti pe doamna de la parcul copiilor,instructor inot si psiholog pe deasupra,nu stiu daca stii,dar nu cred,am un baietel cu autism si de mult vreau sa-l duc la inot,ii place apa foarte mult,insa mereu ma gandeam ca nu-i suficient sa fie doar instructor de inot....crezi,ca-mi poti face rost de numarul de telefon al dumneaei?multumesc anticipat!

cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata pentru FLORIN!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Multumesc pentru raspunsuri.
Pe Anca o stiu, am numarul ei am fost in aceeasi gasca in tinerete, dar nu stiam daca este si cu experienta.
Cit priveste inotul nu poate primi pe nimeni, se ocupa numai de copii cu performante si cam atit.

Weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata Ct,
va rog ne dati ajutati la plantatie..

noi suntem ok...copii plini de viata...mama la unpas de cadere dar e bine si la vara cald

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna.Stie cineva un fizioterapeut in Cta?Sau unde as putea face fizioterapie pt copilul meu?(mentionez ca are 1,2ani,deci e micut)
Multumesc anticipat.

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!
Leditia de ce fel de fizioterapie are nevoie David? Eu al fost cu Teo la spitalul mare la ortoped si, acesta mi-a recomandat masaj pentru piciorushe, facut la un anume masor, cu care lucreaza dr. La acest masor nu se poate ajunge decat cat trimitere de la dr.
kim din pacate nu te pot ajuta cu recomandari.

Am pus poze de la petrecerea surpriza a Alexandrei.

Dragele mele va doresc ca ziua de maine, 8 Martie sa va gaseasca sanatoase, frumoase si vesele.

Sa-l ajutam pe Florin

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Camelia nu stiu exact,stiu ca dna dr pe foaia cu manangementul bolnavului de fibroza,printre altele-medicamente,nutritie,vaccinuri,etc etc,a trecut kinetoterapie.Eu am citit peste tot,pe net,in tratate despre aceasta boala ca se face de fapt fizioterapie si este foarte importanta si obligatorie.La cei cu fibroza se aduna un mucus foarte vascos,iar acesta trebuie eliminat si drenate caile respiratorii caci in caz contrar poate ajunge la insuficienta respiratorie...In fine,se produc niste leziuni la nivelul ap respirator-ireversibile..nu prea pot sa vorbesc despre caci automat fac legatura cu David si mi-e greu sa ma gandesc ca ar ajunge la asa ceva.
Cum David tuseste zilnic,deja a ajuns sa fie ceva comun si obisnuit(din pacate) vreau sa-l duc la fizioterapie pe langa tratamentul lui obisnuit de zi cu zi..atat cat se poate face la varsta lui,caci am citit cam ce ar include,insa nu se pot aplica toate metodele la el,fiind f mic si necooperand inca,dar totusi as dori sa vbesc cu cineva si sa-mi explice daca totusi il poate ajuta sau macar sa mergem o vreme pana invat eu sa-i fac si evident cu timpul sa revenim pt a aplica si alte metode,atunci cand el va fi mare si va putea colabora.
O seara placuta tuturor.

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput