Gasca de Constanta *112*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Camelia nu stiu exact,stiu ca dna dr pe foaia cu manangementul bolnavului de fibroza,printre altele-medicamente,nutritie,vaccinuri,etc etc,a trecut kinetoterapie.Eu am citit peste tot,pe net,in tratate despre aceasta boala ca se face de fapt fizioterapie si este foarte importanta si obligatorie.La cei cu fibroza se aduna un muscus foarte vascos,iar acesta trebuie eliminat si drenate caile respiratorii caci in caz contrar poate ajunge la insuficienta respiratorie...In fine,se produc niste leziuni la nivelul ap respirator-ireversibile..nu prea pot sa vorbesc despre caci automat fac legatura cu David si mi-e greu sa ma gandesc ca ar ajunge la asa ceva.
Cum David tuseste zilnic,deja a ajuns sa fie ceva comun si obisnuit(din pacate) vreau sa-l duc la fizioterapie pe langa tratamentul lui obisnuit de zi cu zi..atat cat se poate face la varsta lui,caci am citit cam ce ar include,insa nu se pot aplica toate metodele la el,fiind f mic si necooperand inca,dar totusi as dori sa vbesc cu cineva si sa-mi explice daca totusi il poate ajuta sau macar sa mergem o vreme pana invat eu sa-i fac si evident cu timpul sa revenim pt a aplica si alte metode,atunci cand el va fi mare si va putea colabora.
O seara placuta tuturor.

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

In zona Tomis III, are cabinetul dr-ta Dragan, ea profeseaza la sanatoriul balneo de la Techirghiol, la cabinet se face fizioterapie. Nu stiu daca te poate ajuta cu ceva, dar poate ca o discutie cu ea te va ajuta sa te ghidezi spre ce trebuie sa aplici in cazul lui David.

Sa-l ajutam pe Florin

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

As fi vrut sa editez,dar cum ai dat quote la mesajul meu,revin cu rectificarea de rigoare -e vorba de "mucus vascos"!Scuze.

Camelia,multumesc,am mai primit un nr al unei drite care face kineto,ma voi interesa la ambele sa vad daca ne-ar putea ajuta dumnealor sau daca stiu pe altcineva si sa ne ghideze catre cine trebuie.Multumesc frumos.
Cum boala este rara,nu cunosc alte pers din Cta care se confrunta cu aceasta problema,poate asa as fi aflat unde fac ,cum fac..Oricum,multumesc frumos.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

Buna dimineata fetelor.
LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR, MULTA SANATATE SI O PRIMAVARA FRUMOASA PLINA DE BUCURII.

www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!serbari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

LA MULTI ANI, tututror femeilor!!!
O primavara cu multa sanatae si culoare , va doresc.

Si eu am probleme de respiratie-tuse frecventa. Cand si cand elimin un mucus vascos mai ales dimineata. Poate ca am fost unde nu trebuia. Cert este ca la alergologie mi-a potolit tusea dar ...mucusul il mai am cand si cand mai ales dimineata cand imi dau sufletul ca sa-l elimin, apoi incet incet ma linistesc. Este si foarte adevarat ca nu-mi iau aeriusul zilnic si nici seretide-ul de doua ori pe zi. Toata lumea care ma aude ca ar trebui sa-l iau zilnic imi spun ca face si bine acest medicament dar are si laturi negative. Sa trebuiasca sa mai merg si la alt doctor cu o alta specialitate ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

La multi ani tuturor femeilor.Sa fiti sanatoase,fericite si iubite!

Madamsadamy,multa sanatate.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

La multi ani dragele mele, sa fiti fericite si iubite de toti cei dragi!

Leditia sper ca din doua macar una sa te ghideze, daca nu la ce trebuie sa faci, macar catre cineva care te poate ajuta. Succes!
Dana multa sanatate!

Ce baba "ciufulita" este azi , parca vine iarna nu primavara .

Sa-l ajutam pe Florin

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

La multi ani!!! sa fim fericite, sanatoase, iubite si tot ce ne mai dorim fiecare...distractie frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

doamnelor!
doamnelor!

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

Sa-l ajutam pe Florin!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

La multi ani de 8 Martie, frumoase doamne!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

....a cu-i e baba de azi...ce-a de ieri era "suparata"...atunci cea de azie...TURBATA...

vreau primavaraaaa

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput