Gasca de Constanta *112*
Raspunsuri - Pagina 5
mery_anna spune:
Odata cu primavara sper ca sufletul sa va infloreasca asemeni unui ghiocel...sa radieze ca un soare,sa va ofere caldura si iubire...si nu in ultimul rand sa ramaneti mereu tinere!
Minoiu Mariana
-------------------
Aici il puteti vedea pe Ionut!
pisikuta spune:
andata, multumesc ptr raspunsul tau. cam ce e n plicul ala de care pomesti tu ma interesa. dar intre timp am vb cu directoarea gradinitei, care foarte amabila ne a promis ca nana va fi membru al colectivului din toamna asta. nu am mers cu nimic la ea, se pare ca am impresionat o totusi cu ceva . am decis sa mergem pe 8 martie cu un parfum luat din heinrig. daca alte mamici mai au stiinta de ce si cum se procedeaza, astept cu interes sugestiile lor.
sa aveti cu toate o primavara buna!
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
[url=http://lilypie.com][/url]
norah
Everyday is the right day
Ontica Camelia spune:
Dragele mele, va doresc ca aceasta primavara sa va aduca numai bucurie si soare in suflete!
Crix am vazut pozele cu printzesele voastre, pe Alexia o cunosteam , dar pe Ana nu... imi vine s-o rontzai de falcute. Sa creasca mari si santoase.
tania] .
Va doresc o seara buna!
Sa-l ajutam pe Florin
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
dadi_t spune:
tuturor!
Sa fiti frumoase si proaspete mereu ca florile de primvara!(hai ca mi-a iesit!)
Leditia ce frumosi sunteti...si asa de tanara esti....
Cami asteptam pozele...
pisikutza..mi se pare super ok atentia!
ce faceti de 8 Martie???
<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>
Sa-l ajutam pe Florin!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
AngeliquedeS spune:
Campania lui Florin http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149379
Va pup dulce pe toate!
Barfe
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AngeliquedeS Campania lui Florin http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149379 Va pup dulce pe toate! Angelique, mami de Pupi (28.12.2007) Inimioara mea zicolorata - despre mine si puiul meu Valul pictat- poze Barfe |
Angelique,la radio,televiziuni,ziare ati incercat cu niste mail-uri ceva?
Ma gandesc ca daca ar fi un pic mai mediatizat cazul,poate s-ar strange banii necesari mai urgent,caci am inteles ca au nevoie de ei urgent.
Imi pare rau ca mai mult nu pot ajuta,ma rog pt ei,financiar din pacate nu am nici pt fii-miu.Insa,ma doare sufletul pt fiecare caz in parte..:(
Dady,multumim.Recunosc,David e superb.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
kim222 spune:
Scuze ca dau buzna numai cind am nevoie de ajutor
Imi puteti recomanda un psiholog cu experienta in ceea ce priveste copii??
Cam arde..si tare greu este sa afli un nume..
Va multumesc!
dadi_t spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kim222 Scuze ca dau buzna numai cind am nevoie de ajutor Imi puteti recomanda un psiholog cu experienta in ceea ce priveste copii?? Cam arde..si tare greu este sa afli un nume.. Va multumesc! |
Kim222 din pacate in Constanta un psiholog bun pt. copii e cam greu de gasit...la Spitalul Judetean era cineva, care din pacate (din auzite) cam a dat chics la unii copii....poate stiu fetele....
Angelique, sa dea Dumnezeu sa reuseasca!Si eu trimit mail-uri la cei din mess meu si nu numai...cum pot o sa mai trimit in cont ceva...e cam din scurt si cam toti asteptam data salariilor...Cei care au si le prisoseste...din pacate nici nu se sinchisesc....dar stii vb: cu cei multi( si saraci) se trece marea....
<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>
Sa-l ajutam pe Florin!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
AngeliquedeS spune:
Leditia, toata presa din Constanta a scris... insa nu cu cine stie ce rezultat...
Tania, cata dreptate ai...
Barfe
Dodo-pui spune:
Florin
..ce pot spune ca e crunt,ca inteleg,caci stiu cum este...si asta cu i-ar ajutaMulta putere Monica.
Despre psiholog bun ...noi inca nu l-am gasit
all
si las
si nu numai
Un vot va rog pentru plantatia mea
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!