Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *73*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

ttka uelcom draga

plus de asta azi mi-am luat belete pt conje ha ha ha (drac d-ala nemernic razaricios). iuliKo...hir ai cam, bre!!!

(votca finlandia si suc de porto)

hai hei....traiasca lutooooo!!!!

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Vaaaaaai, Techilo, esti mortala!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Vai Iulika ce bine arati...nah si eu in pijamale (si nici macar de satin ca ale Lilianei).

Fragutza...i-am citit postul tau sotului meu...si m-a intrebat asa cu juma' de gura : ies la ora asta sa iti iau flori numai sa nu mai comentezi . Acum asa s-a nimerit ..nici noi nu suntem fani valentine's day...si nici nu asteptam zile de nastere si altele pentru a ne surprinde cu cadouri chiar daca unele si mai 'casnice".

Techiluto...deci Norvegia si Suedia pentru concediu? faine destinatii...cu pui sau fara?

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Eu la vinut nu ma bag, il las pe tot pentru voi, nici cu berea nu ma impac dar... o gura de cola parca as presta. Ah, si-o visinata mica de tot

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

am niste rachiu din 2007 si din 2008 de canti 'cucurigu' ...si nu te aude nimeni
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

nu, ca voi sunteti puse sa-mi trezit copilu

cand vine Luci si vede ce destrabalare e aici de ziua ei

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Hepilica somn usor!

Iulika mami uau! Super

Ioi, Dana, sa stii ca nici nu m-am gandit, mai ales ca stau cu parintii acum, nu-mi vine sa ma dezlantuiesc (asa se zice?). Si piticotul face scandal la sticla, deci tot n-as putea savura, ca as fi c gandul la el. Capcaunul, ce m-a vrajit, el se poarta urat cu mine, eu tot cu gandul la el. Vorba lu mami "n-am crezut ca o sa iubesti vreun baiat vreodata asa de tare, si sa te lasi asa dusa de el cum vrea"

Vai cat adevar ai grait aci. Eu nici macar nu mi-am inchipuit vreodata, nici macar in copilarie, ca o sa ajung soarca cu nora. Uite, ca m-am invatat minte si am ajuns si eu sa gandesc ca mami a ta!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

uaaaaaiii....s-o furat sarbatorita uaaai!!!
unde-i sarbatorita?
sa se cante lautariiiii

(NU manele)(sarba)(hora)(brasoveanca)

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Mulumesc fetelor ! påi se putea så vin eu nearanjata la petrecerea dragei noastre Luto?!..No låsati fetelor nu va mai aranjati ca dansez eu cu toti ca asa ma mananca calcaiele

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

iotete la ea!!! auzi, ii iei pe toti?!! si noi sa stam ca babele pe margine si sa jinduim?!!??

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:

ttka uelcom draga

plus de asta azi mi-am luat belete pt conje ha ha ha (drac d-ala nemernic razaricios). iuliKo...hir ai cam, bre!!!

(votca finlandia si suc de porto)

hai hei....traiasca lutooooo!!!!

nu ca deja lacrimez cum rad in pumni sa nu deranjez capcaunul

am si inchis notepadul cu notitele de raspuns din urma . E party, ce mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Raluko,asa mami, patratele pe abdomen...io dc beau colici si mananc pizze..am un fel de gogosica in loc de patratele..

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:

uaaaaaiii....s-o furat sarbatorita uaaai!!!
unde-i sarbatorita?
sa se cante lautariiiii

(NU manele)(sarba)(hora)(brasoveanca)

techila soro...ai mila de colaceii din jurul burticil;or noastre..ca se zguduie de numa'

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttik spune:

Mama ce viteza aveti!!!Ce sa va zic despre mine?Vreti varianta adevarata cu "in pijamale de 9 luni ,cu voma in par si carti de copii peste tot" sau vreti "supla,fara griji si un psihic de invidiat"? Asta a doua e un vis cred:) Mai ales partea cu supla hihihi.

Ma intrebati de diversificare,aici nu prea e o regula ,dar de obicei conteaza educatia si experienta doctorului.Daca e din US,zice ceva,daca e din India zice altceva.Ma rog,in mare , pe la 4-6 luni,de preferat inainte de 6 ,se incepe cu cereale,legume si fructe.Nu citrice ,capsuni,kiwi etc.Regula de baza "urmeaza-ti instinctul!"Ete nah ca eu nu am instinct d-asta deloc ,cred ca l-am pierdut pe undeva ,asa ca citesc la noi,pe carti si pe net si ma zapacesc mai rau.

Oricum noi am inceput cu cereale de orez de la Milupa,le accepta copilul ,dar s-a terminat totul intr-un mare fas,ca au aparut firisoare de sange (rosu aprins) in pampers si am renuntat.Mai astept o saptamana si mai incercam.Atat m-a putut sfatui pediatra. Iar copilul e mucios si fornaitor de cand s-a nascut,nenumaratii doctori pe care i-am vazut zic ca nu e nimic grav,asa ca da-i cu apa salina si pompita.In romania l-au diagnosticat cu rinita.

Cam atat,aaa si copilul sta in fundulet sustinut dar tot i se balangane capul rau ,iar de intors nu se intoarce deloc.Lenes

Hai ca nu va stric party-ul cu toate informatiile astea in miez de noapte,adusei o sticla de vin si una de tuica , cui i le pasez?

Mergi la inceput