Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *73*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Haaa!V-am prins våjitoarelor ( vb sårbåtoritei de azi)!!
Pe mine fetelor så ma scuzati dar eu m-am aranjat si eu un pic inainte så vin la party

Poza este din 2009

Eu am parcat una bucata copil..sper så nu mai avem probleme in seara asta ca eu ma gandeam så beau un paharel de vinut in cinstea Luciei.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Awaiii si eu mi-s in maieu si pantaloni scurti.
Acu' n-are rost sa mai mai dichisesc...si asa Calin sforaie de bubuie patu',tot nu ma aleg cu nimic

Iulika mami,arati fenomenal

Ma apuc de mutat...revin

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Vai, iuliko dupa ce te-am vazut bela si rachitoare am fugit si io repejor si mi-am aruncat capotu si mi-am tras pijamalele de satin da' mi-i frig, mai! Macar sa scot "inaintarea" la interval ca stateam cocosata pe scaun. Mi-am tras si pozitia picior peste picior ca poate m-o invita cineva si pe mine la dans Eu la vinut nu ma bag, il las pe tot pentru voi, nici cu berea nu ma impac dar... o gura de cola parca as presta. Ah, si-o visinata mica de tot

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

olaaaaaa

party....prezenta si io!!

(dansatoare)(bere)(tigari)(fluieratoare)(chiuitoare) (cadoaie) (multe pizze cu ton)(muzica rock)
nu am iconite ca daca deschid fereastra aia mi se blocheaza scarba de calculator

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Apropo, azi am vbc u soacra så nu isi faca planuri pe 1 Mai..Ca are fata treabå

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

vik norocoaso!! Auzi la tine, odata la 2 zile!! Boiereala curata. Sa vezi cum e la noi ca stau si-n coasta combinatului, si la strada de-asta supercirculata. Daca n-am dat o zi...e crunt!! sa mai adaug ca m-a mancat in si mi-am pus gresie crem prin casa, de-aia lucioasa pe care se vede cand scapi si-un strop de apa??

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

ttka uelcom draga

plus de asta azi mi-am luat belete pt conje ha ha ha (drac d-ala nemernic razaricios). iuliKo...hir ai cam, bre!!!

(votca finlandia si suc de porto)

hai hei....traiasca lutooooo!!!!

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Hepilica somn usor!

Iulika mami uau! Super

Ioi, Dana, sa stii ca nici nu m-am gandit, mai ales ca stau cu parintii acum, nu-mi vine sa ma dezlantuiesc (asa se zice?). Si piticotul face scandal la sticla, deci tot n-as putea savura, ca as fi c gandul la el. Capcaunul, ce m-a vrajit, el se poarta urat cu mine, eu tot cu gandul la el. Vorba lu mami "n-am crezut ca o sa iubesti vreun baiat vreodata asa de tare, si sa te lasi asa dusa de el cum vrea"

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:

ttka uelcom draga

plus de asta azi mi-am luat belete pt conje ha ha ha (drac d-ala nemernic razaricios). iuliKo...hir ai cam, bre!!!

vai viata mea!! pe unde sa ma mai bag sa rad..ca rad cu perna-n gura!!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:

ttka uelcom draga

Sa-mi lasati si mie o gurita! Relelor!!! Ca de pupat conshed pe anu' asta cine stie daca pupa fata...macar sa pup chestia aia cu suc de porto

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Mulumesc fetelor ! påi se putea så vin eu nearanjata la petrecerea dragei noastre Luto?!..No låsati fetelor nu va mai aranjati ca dansez eu cu toti ca asa ma mananca calcaiele

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:

olaaaaaa

party....prezenta si io!!

(dansatoare)(bere)(tigari)(fluieratoare)(chiuitoare) (cadoaie) (multe pizze cu ton)(muzica rock)
nu am iconite ca daca deschid fereastra aia mi se blocheaza scarba de calculator

aoleu, imi trezesti copilu ca i se scutura salteaua, abdomenul meu tot patratele

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput