Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *73*
Raspunsuri - Pagina 16
liliac1 spune:
iuliko sa pastrezi ceva-ceva si pentru je Ca acum sunt la faza de "cot-cot-cotcodac" si tot pe muteste. Asteptam sa apara sarbatorita sa putem sa ne manifestam in voie. Pana atunci..asa silentios
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
vik-cj spune:
mai Danuta nu fi rea, ca aici pe margine numa io is baba...voi sunteti toate tinerele ...asa ca hai la dans cu voi!
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
mary_07 spune:
Al meu schimba termopanele de Ziua Iubaretilor ....Ehh,i-a luat pe toti,nu ?
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila uaaaaaiii....s-o furat sarbatorita uaaai!!! unde-i sarbatorita? sa se cante lautariiiii (NU manele)(sarba)(hora)(brasoveanca) Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia |
Serviti va rog!!!Pana vinE Luto, fac eu cartile!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Fragutza spune:
Ia uite, pierdeam asa distractie adevarata daca mergeam la petrecerea aia cu oameni unde ar fi trebuit sa vorbesc nu sa scriu..si nu mai zic ca trebuia si sa rad cu voce tare, ca ei nu stiu emoticoanele astea!!!!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
liliac1 spune:
citat din mesajul lui Fragutza Raluko,asa mami, patratele pe abdomen...io dc beau colici si mananc pizze..am un fel de gogosica in loc de patratele.. If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
mary_07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dana15
techila soro...ai mila de colaceii din jurul burticil;or noastre..ca se zguduie de numa' Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
ce colacei,la mine sunt straturi si valuri in toata regula ...noi sa fim sanatosi
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
lutoniana spune:
iuhuuuuuuu
eu fata cu bun simt recuperam pe la pagina 11 dar m-a luat Dana de par si m-a adus aici....
ce bem ce mancam ?
a cui e ziua ?
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
raluk16 spune:
citat din mesajul lui techila uaaaaaiii....s-o furat sarbatorita uaaai!!! unde-i sarbatorita? sa se cante lautariiiii (NU manele)(sarba)(hora)(brasoveanca) Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia |
nu, ca nu este emoticon pentru asa ceva...
io toata seara am fost la pamant, amu am reusit sa-l adorm in brate, Relu credea ca-s cu nervii la pamant si ma aude acum razand in hohote. Mai grav e ca nu ma intreaba care-i baiu, deci cred ca s-a speriat ca am innebunit
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui ttik Hai ca nu va stric party-ul cu toate informatiile astea in miez de noapte,adusei o sticla de vin si una de tuica , cui i le pasez? |
Eii si tu acum te faci ca nu stii..MIE ca Luto vine mai tarziu!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå