Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *73*
Raspunsuri - Pagina 13
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 vaaai raluk mi-ai citit gandurile. chiar vorbeammai devreme cu o prietena si ii spuneam ca as bea niste vin si as fuma o tigara!!! nu mi-ai dat nici un motiv in plus de suparare tu esti o super mamica... si o super prietena a noastra!!!! in alta ordine de idei mai doamna sarbatorita... unde-i bairamul???? sa curga vinul rauri-rauri.... Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre |
ce fac pruncii astia din noi...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
techila spune:
olaaaaaa
party....prezenta si io!!
(dansatoare)(bere)(tigari)(fluieratoare)(chiuitoare) (cadoaie) (multe pizze cu ton)(muzica rock)
nu am iconite ca daca deschid fereastra aia mi se blocheaza scarba de calculator
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
Iulika29 spune:
ttik bine ai venit la noi!!Så stii ca aici dupå ora 22 e detråbålare mare så stii
te asteptåm så stai la povesti cu noi, poate o pozå, douå
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
liliac1 spune:
Vai, iuliko dupa ce te-am vazut bela si rachitoare am fugit si io repejor si mi-am aruncat capotu si mi-am tras pijamalele de satin da' mi-i frig, mai! Macar sa scot "inaintarea" la interval ca stateam cocosata pe scaun. Mi-am tras si pozitia picior peste picior ca poate m-o invita cineva si pe mine la dans
Eu la vinut nu ma bag, il las pe tot pentru voi, nici cu berea nu ma impac dar... o gura de cola parca as presta. Ah, si-o visinata mica de tot
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
vik-cj spune:
Liliana macar de ar fi asa...dar daca stau eu dupa programul lui sotz ne ingroapa praful.... Stam intr-o zona circulata si la doua zile trebuie sa curat ca altfel simt ca nu am aer (drept ii ca mi se tot spune ca am un pitic reactiv pe creier care imi modifica retina: vad praf si pete peste tot).
Raluk...e tare chestia cu cantarul... deci se putea si mai rau.
Mai fetelor de ce vorbiti voi de lucruri sfinte??? Auzi la ele: vin, cafea, cioco, pepsi etc etc...Ca eu salivez la un pahar de vin rosu de ceva vreme...am gustat o gura de vin de ziua mea...dar de savurat un vin bun nu am facut-o de anul trecut de la ziua mea
Da..si in final intreb si eu ca Dana: Luto mami ai deci 4 initiale la gat acum???? ca ne-ai lasat in suspans.
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
Dana15 spune:
bun venit mami de Dany!
mai iulika pai tu vii asa gatita la party?!! si eu sunt cu pantaloni de trening pe mine, cu o bustiera naspa si parul valvoi?!!! pai se poate?!
da sa te tzuc ca esti frumoasa foc!
fragutza mi-a placut aia cu ballentines day
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Fragutza spune:
citat din mesajul lui techila olaaaaaa party....prezenta si io!! (dansatoare)(bere)(tigari)(fluieratoare)(chiuitoare) (cadoaie) (multe pizze cu ton)(muzica rock) nu am iconite ca daca deschid fereastra aia mi se blocheaza scarba de calculator Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia |
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui liliac1 Eu la vinut nu ma bag, il las pe tot pentru voi, nici cu berea nu ma impac dar... o gura de cola parca as presta. Ah, si-o visinata mica de tot Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
am niste rachiu din 2007 si din 2008 de canti 'cucurigu' ...si nu te aude nimeni
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
raluk16 spune:
citat din mesajul lui Fragutza Super cadou, cantarul!!!!Io am zis ca dc vreodata primesc ceva de bucatarie cadou de la sotz..relatia noastra e pe sfarsite.Iar cu Ballantines Day..nush, io nu-s fan! If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
In seara asta o sa incerc sa nu te mai citez doar sa ma sparg de ras, ca umplu forumul. Si vad ca nu ma lasati sa raspund din urma la fete...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Fragutza spune:
citat din mesajul lui liliac1 Vai, iuliko dupa ce te-am vazut bela si rachitoare am fugit si io repejor si mi-am aruncat capotu si mi-am tras pijamalele de satin da' mi-i frig, mai! Macar sa scot "inaintarea" la interval ca stateam cocosata pe scaun. Mi-am tras si pozitia picior peste picior ca poate m-o invita cineva si pe mine la dans Eu la vinut nu ma bag, il las pe tot pentru voi, nici cu berea nu ma impac dar... o gura de cola parca as presta. Ah, si-o visinata mica de tot Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.