Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *73*
Raspunsuri - Pagina 12
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monique02 O perla de la Teodora din seara asta si va las: "Mami, a venit azi dumineata un rechin si mi-a spus ca daca nu suntem cuminti ne mananca cu os cu tot." "Cu ce os Teodora" "Cu osul pe care il avem fiecare" "Unde il avem?" "Sub piele" Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09) |
da si tu stii ce intrebari sa-i pui s-o provoci
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
hepilica spune:
monique - ce dulcica e teodora. si cata dreptate are....
eee...vorba micutei teodora...cu osul meu cu tot ma duc a culcare. imi pare nespus de rau ca nu pot sta la petrece, dar mi-e un somn de imi pica ochii pe tastatura. si nu de alta, dar, tot vorba teodorei, daca nu sunt cuminte ma mananca rechinul maine dimineata cu tot cu osul de sub piele .
petrecere frumoasa va doresc.
luto - mami, inca o data la multi ani!!!!!!!
pa.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Iulika29 spune:
Haaa!V-am prins våjitoarelor ( vb sårbåtoritei de azi)!!
Pe mine fetelor så ma scuzati dar eu m-am aranjat si eu un pic inainte så vin la party
Poza este din 2009
Eu am parcat una bucata copil..sper så nu mai avem probleme in seara asta ca eu ma gandeam så beau un paharel de vinut in cinstea Luciei.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanna81
eu sunt! te inteleg perfect ca si eu simt ca-mi pleaca creierasii la pascut... Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre |
La multi ani !! Sa fii fericita Lucia! Pup
Felicitari cuscra pt baietelul voinicut! Spor la diversificare!
Mai nou si a noastra face de-astea, dar pt moment am si remediu: suge, suge , deodata se arcuieste si incepe un urlet... o las 20 sec, scade in intensitate urletul si ii bag la loc sfarcul, in acelasi timp incep s-o legan destul de tare si sa fac " shshsh" in urechea ei sau, cand obosesc, fac " cicicicici" , cam cum face trenul asa .. Si gata fata, adoarme instant... Cam de 2 zile, la fiecare supt stiu deja ca incepe circul si ii fac chestia asta. Cateodata pare ca nu vrea sa continue cu papa dar o pacalesc. Ma gandesc ca e prea obosita.. ii e somn si foame in acelasi timp.. Nush ce sa zic.
Sa-mi ziceti daca v-a reusit " reteta carina"
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
Fragutza spune:
Super cadou, cantarul!!!!Io am zis ca dc vreodata primesc ceva de bucatarie cadou de la sotz..relatia noastra e pe sfarsite.
Iar cu Ballantines Day..nush, io nu-s fan!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
Dana15 spune:
mai raluk..apropo de 2 litri de vin, un pachet de tigari, rock dat la maxim (si as mai adauga eu ceva aici..dar imi este rusine..ceva "dezlantuit" oricum)..eu tare imi doresc asta pentru tine pe la inceputul saptamanii viitoare! nu ai ceva laptic pus deoparte?..si sa aiba buni grija de Alexutul cateva ore?
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dana15
vai mai Ralukule! Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Iti place ca sunt optimista si totusi mai vreau unu . Daca tot am vazut eu ca aia mai mari sunt cam necajiti la aparitia celor mici, i-am pus gand rau lui Alex, sa vada si el ca nu-i buricul pamantului .
mary_07 spune:
citat din mesajul lui Fragutza Ttik, bine ai venit! Ai nimerit fix la pary! Hai, ia o felie de tort, o colica si spune-ne ceva despre tine. Si dc pui si niste poze e si mai bine! If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
Ia uite-o,a invatat lectia.Chiar azi isi amintea cum a fost ea primita () si acum da mai departe. mami
mno,in ce stadiu e petrecerea?
La mine lumea doarme....numai vecinii de sus fac chef (au venit ieri la Calin si au cerut permisiunea sa dea drumul mai tare la muzica,e ziua unuia dintre ei ).Nah,ce era sa le zica,stati pe silent?
E cam aiurea muzica lor..cred ca imi bag io castile in urechi,cu muzica mea si stau relaxata in cealalta camera
Pana imi mut eu catrafusele sper sa va mai adunati
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
raluk16 spune:
citat din mesajul lui Fragutza Ralukule, 2 l de vin mami! Si fata pofteste la un vin rosu! Dar am si eu principiile mele..ciocolata, cafea, colica, fast food da, dar vin dupa ce termin alaptarea. Am zis, am zis! If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
Fragutza spune:
Duamna Iulika, sunteti f sexoasa! Ma gandeam ca asa te aranjezi cand schimbi pampersul lu' mucea!
Uka,m-am spart de ras cu "cicicicicici"
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.