Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *73*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

uoooofff ca de tae-bo uitasem! va multumesc tare ca nu sunt singura fetelor!!

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

ioooiii am crezut ca am dat-o in bara ca ti-am mai dat un motiv de suparare

Tocmai voiam sa-ti raspund ca acelasi lucru mi se intampla si mie. Incepe masa, suge vreo 20 de secunde, urla cateva minute, mai suge o data, etc. Asta tine mai nou o ora, o ora si zece, etc. Si daca acum ii bag tzitzi in gura si urla, peste un minut mi-o cauta, daca acum urla in brate, peste 5 minute se calmeaza in brate, nici o tehnica nu pot zice ca functioneaza, le incerc pe toate pe rand pana nimeresc. Apoi aceeasi poveste la adormit. Moare de oboseala, isi baga capul in mine de somn, dar trebuie sa urle cel putin o jumatate de ora ca mai apoi sa adoarma cu o tehnica deja incercata de cateva ori, care a fost datatoare de urlete in urma cu 3 minute... Apoi dupe ce doarme cam o juma de ora, se trezeste, ne jucam o juma de ora cum zicea Luci, ca nimic nu-i place mai mult de un minut. Apoi maraie de foame si reincepem . Nu am mai vorbit cu cineva la telefon de mai mult de o saptamana, pentru ca dupa febra lui nu l-am scos o perioada afara, iar apoi l-am scos numai prin curte si nu mai adoarme la plimbare, numa maraie. Si eu puteam vorbi la tel doar la plimbare

Recunosc ca de ieri am inceput sa clachez. Eu care credeam ca la 6 saptamani le trece

No da nu numai ca nu-i frumos la un chef sa povestesc asa ceva, dar am si zis mai demult ca nu ma mai plang. Am vrut doar sa-i spun Ioannei ca nu e singura

Jur ca am un chef nebun de 2 litri de vin si un pachet de tigari si ceva rock dat la maxim . O pofta mult mai mare decat orice pofta de sarcina

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

ttik - bine-ai venit mami. hai, dupa ce bei cola aia, zi ceva de tine..sa ne imprietenim.

monique - m-ai dat gata cu nestle. n-ai pe cineva si la topfer ? glumesc. de fapt, n-ar mai trebui sa ma mire nimic .

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

TTIK uelcom

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Ai fost simpatica si tu cu cola, eu deja am lista: in prima zi dupa intarcare beau cafea, pap cioco, beau vin,... daca intarcarea n-o sa aiba loc in timp ce sunt din nou insarcinata

vai mai Ralukule!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monique02

Raluk si tu cu din astea naturale ca si mine. Eu m-am intalnit la un mom dat cu un prieten al lu Titus din Elvetia care lucra la Geneva, chiar la fabrica de mancaruri pt bebe (bine in IT) si mi-a spus ca din ce a vazut pe acolo nu ar da copilului mancare de la Nestle. Acum sper sa nu imi iau niste rosii de la fete dar vorba aia "asa mi-a spus, asa va spun" .

Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09)

Ce m-a surprins a fost indoctrinarea. Eram sigura ca doar cu cereale din alea se poate. Acum sunt fericita ca mi-am revenit. Dar daca pe mine care imi pun atatea intrebari si cercetez atata m-au lamurit asa, pai atunci de oamenii de rand ce sa mai spunem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

ttik Bine ai venit la noi!!
Chiar ma uitam ca esti din Dubai si ma intreb cum stau lucrurile cu diversificarea pe-acolo. Ca...vorba ceea, cate bordeie, atatea "obiceie"

L-am predat si eu pe Radulescu lu' tat-su, prezenta la party...dar o sa dispar din cand in cand ca am alimentara flacaului la mine. Astept semnalele acustice. Hmmm, ai vostri s-au culcat deja?? Al meu tocmai l-am bagat la pijama dupa un dus rapid si are program de joaca.

Monique Teo este scumpicica foc..auzi...daca nu stiam ce avem pe sub piele...am intelss acum. Logic, oase!!!

laura78nico lasa, ca-ti pastram si tie o "colica" si-u felie de ceva. Tu ai grija de copilasi, pupa-i din partea noastra!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

Si eu , si eu!!! Am venit la party...ca am facut baita dar noi pina al 11-12 nu dormim..asa ca am pasat mamarutza lui taica-so si am venit la party!

Raluk ...lasa ca se va face si Alexutu baiat cuminte...

Asa deci...Selen serbeaza ziua sotului ..si eu credeam ca se pregateste de valentine's day.
Apropos de asta sotul meu cel "romantic" a venit cu cadoul mai repede ca e curios sa il testez miine...eu era sa il arunc pe geam (cadoul, nu sotul, desi am baunat un an dupa el)...deci...taaaannnnaaaa...am primit de ziua indragostitilor aspirator cu apa. Asta e...

Ttik...bine ai venit...asteptam detalii despre tine si bebelul tau!

Deci...incepe chefu? deschid o bere (fara alcool?)???

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Hai ca-i bine. Mami a primit de ziua ei dupa prima nastere un cantar (de oameni ). Tati stia ca isi dorise mai demult, dar momentul (la o saptamana de la nastere) nu a fost deloc potrivit

Bine ca mi-ai amintit: Ttik bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

vik asa cadoua mai da Vezi cum se gandeste el sa imbine utilul cu placutul?? Lasa, ca nu e pentru tine...de fapt a luat aspirator si a venit cu promisiunea ca numai el o sa aspire de-acum inainte.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Ralukule, 2 l de vin mami! Si fata pofteste la un vin rosu! Dar am si eu principiile mele..ciocolata, cafea, colica, fast food da, dar vin dupa ce termin alaptarea. Am zis, am zis!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

vaaai raluk mi-ai citit gandurile. chiar vorbeammai devreme cu o prietena si ii spuneam ca as bea niste vin si as fuma o tigara!!!

nu mi-ai dat nici un motiv in plus de suparare tu esti o super mamica... si o super prietena a noastra!!!!

in alta ordine de idei mai doamna sarbatorita... unde-i bairamul???? sa curga vinul rauri-rauri....

Pataniile noastre

Mergi la inceput