Bravo Carmen!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (96)
Raspunsuri - Pagina 6
honeybaby spune:
asteropipan, Vladi - fericitari pt vestile bune de la dr
I-am facut baie lu' Honey si acum ma doare spatele si un rinichi de la cat am stat aplecata.
Ma duc sa usuc patrupedul
Denisa,
32 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
ami_84 spune:
Fetelor, daca considerati ca nu aveti suficiente carti despre ingrijirea bebelusului, am mai gasit una pe eumama.ro. Va pun linkul direct pt descarcare daca o www.eumama.ro/uploads/ebooks/1/10-pasi-esentiali-pentru-ingrijirea-bebelusului-1.pdf" target="_blank">vreti.
Irina AMR 3
bordeancavio spune:
FELICITARI CARMEN!!! SA VA TRAIASCA SOFIA, SA FIE SANATOASA SI FERICITA SI VOI ALATURI DE EA!!! REFACERE RAPIDA!!!
asteropipan, felicitari pt vestile bune de la eco, si bebelina mare! sa mai stea un pic acolo cumintica!!!
bumbitza, asa si eu, abia ma misc, si obosesc imediat. nu fac mare lucru prin casa si cad lata. acum am iesit cu sotul, cu masina, am stat f putin pe afara, am avut ceva drumuri de rezolvat si am venit super obosita, dar poate dorm si eu la noapte.... azi oricum am fost zombi si am stat toata ziua in pat pe net si la tv, si la 5 cand am iesit eram ametita de stat in pat.
vladi, felicitari pt eco, dar ai grija cu colul, muuult repaos, cred ca ti-a zis, nu??
pupici si weekend placut!!! noi mergem duminica la o cununie si o sa fie cam obositor.
chiar, fetele LA MULTI ANI PT VALENTINE'S PT DUMINICA!!!! in caz ca nu apuc sa mai intru ca maine avem drumuri de facut, si duminica suntem plecati. SA FITI IUBITE SI FERICITE ALATURI DE SOTIORI!!!

vio asteptand pe bebe
29+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
ami_84 spune:
Mai am o intrebare si gata pe ziua de azi. Voi ce veti manca dupa nastere? Ma refer chiar dupa momentul 0, cand vom fi in spital. Ma tot uit pe net si informatii mai multe gasesc despre alimentatia in timpul alaptarii.
Irina AMR 3
dayanara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ami_84 36+ Irina AMR 3 |
amy eu am sa mananc salam din ala de la care ma abtin de la inceputul sarcinii, fiind un produs crud, gen sibiu
de obicei mancarea e foarte buna in spital , dar eu am ce am cu salamul:)))
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)POZE
Yaia spune:
Bun venit pe lume, Sofia Maria! Sa ai o viata plina de impliniri!
Felicitari Kossir! Refacere rapida si acomodare usoara in 4!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
honeybaby spune:
Ami - nu stiu ...
Daca ma doare ceva nu o sa mananc nimic. Eu la durere nu mananc si sunt plina de nervi.
Daca o sa fiu epuizata probabil M&M
si orice am pofta atunci.
Acum imi in cap numai cartofi pajiti....
In timpul alaptarii o sa ma feresc in primele sapt de bauturi acidulate si condimente.....
Denisa,
32 + cu bebe roz
Maya - Sophie
ami_84 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dayanara
amy eu am sa mananc salam din ala de la care ma abtin de la inceputul sarcinii, fiind un produs crud, gen sibiu de obicei mancarea e foarte buna in spital , dar eu am ce am cu salamul:))) roxana 34 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Nu am uitat de salamul tau! De mult se tot discuta de el pe aici...
Apropo, ai gasit cum sa faci sa nu-ti miroase in bagaj? Sincer eu am inghitit in sec cand am citit. Vezi sa nu-ti dispara pe la spital inante de a te desfata cu el... 
Irina AMR 3
honeybaby spune:
A luat careva polen in timpul sarcinii ??
Pe net nu am gasit nimic ca ar fi interzis dar nu stiu ce sa fac sa iau sau sa nu iau
Denisa,
32 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Bumbitza spune:
child sa-ti fie de bine! (de coafor zic). eu am luat omega 3 prin luna a 3-a numai, acum doar centrum (vroia sa-mi dea si fier dar am probl cu constipatia si...)
freedelia, ma bucur ca ai reusit sa faci masaj :D si eu am facut ieri pe picioare numai, am mai eliminat niste apa ca abia mai imi inchideam cizmele :(
astero, ami, vladi felicitari pt vestile bune!
vio, las ca recuperam noi la smotru dupa nastere :)) vrem nu vrem... mai bine profitam acum si ne odihnim cat putem. si eu daca stau mult in pat ma doare capul
...
oana, am uitat sa-ti multumesc pt link, l-am vasut si eu apoi in lista...ma uitam numai laprimele mesaje crezand ca-i recent. f frumos montajul
ami, haioasa explicatia ta ref la observatia mea cu carucioarele [:))]
cat despre ce mancam dupa nastere, presupun ca niste chestii cant mai usoare, supe, compoturi - o sa-mi spuna dr.
honey ai grija cu spatele...pune-l pe sot s-o spele ![]()
cine spunea pe aici de chef de zbenguiala? o data pe saptamana-i parfum... noua ne-a dat liber ieri dr la
(citat: dar sa nu exagerati!)...dar tot ne incumetam mai greu
mai vroiam sa zic ceva dar am uitat, cred ca v-am mai zis ca ma simt ca Dory
(pestoaica aia uituca din Finding Nemo).
mi-am adus aminte, am cumparat detergent Dalin si l-am testat pe hainele noastre si sunt f multumita, le lasa tare pufoase si un pic parfumate (singura problema e ca am luat lichid-manual
ca n-am vazut scris, dar a mers la masina)
pup fetele! 
32+ cu micutza Ilinca 
Mami si tati te iubesc mult!