Bravo Carmen!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (96)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Felicitari Kossir si refacere rapida
bine ai venit bebe Sofia, sa fi sanatoasa

Fetelor concluziile legate de leucocite=infetie in corp le-a tras asistenta doctorei de familie nu eu, iar aspectul asta nu ma nelinisteste deloc mai ales ca stiu ca acum nu prea mai are ce rau sa-i faca bebelunei. Si pt mine asta e cel mai important, sa fie ea bine ca eu am timp sa ma pun pe picioare dupa. Anemia ma nelinisteste si asta pt ca imi e teama ca nu are ea de unde sa-si ia cei trebuie sa creasca, dar vedem miercuri ce si cum. In rest nu-mi fac probleme pt ca stiam dinnainte la ce sa ma astept eu avand o anemie genetica luata de la mama, ea a pierdut o sarcina la 6 luni, apoi l-a nascut pe fratele meu la 7 luni cu 1700g iar pe mine la termen cu 2400g si a stat o sapt in spital din cauza anemiei.
In rest ce sa zic.. dorm minim 12 ore pe noapte, sunt molesita si stau mai toata ziua in pat.. bine si as dormi mai mult daca nu m-ar tine sotul de vorba. Da trecem noi si peste asta

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

In asteptarea martisorului 35+ Tanya Ioana

Sotie fericita cu bebe in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Rebiana ai trecut-o pe Sofia la iepurasi de ianuarie. Nu facem o noua listuta pt iepurasii de februarie?

36+ Irina

AMR 3

Mergi la inceput

Bluekidoo intr-o luna si mie mi-au iesit leucocitele maite si tot asa mi s-a spus ca ar fi o infectie. Pana la urma am descoperit ca era de la o masea ce ma suparase fix in saptamana cand mi-am facut analizele (se inflamase putin gingia). Tu stai bine cu dantura?

36+ Irina

AMR 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Ufff nu prea am stat azi pe la calc...m-a apucat curatenia dar abia reusesc sa fac cate ceva, obosesc repede de tot dar asta e, mai avem un pic si pe urma timp sa fie si energie...

Anca...cu gandul la miel...si cu putin usturoi verde

Ma duc iar sa ma intind, clar nu a fost cea mai buna zi a mea.
Si una peste alta m-a mai "parasit" si sotul, a iesit la bere cu baietii acum cat mai poate si are voie de la imparatie

32+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ami_84

Rebiana ai trecut-o pe Sofia la iepurasi de ianuarie. Nu facem o noua listuta pt iepurasii de februarie?

36+ Irina

AMR 3

Ba da!!!! Neuronul e inecat in greturi... mama lor!! Rectific imediat!

Mami de Luca again ~ Diana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

BUN VENIT BEBE SOFIA!!!!!!!!!!!!

fetele ,am venit cu vesti bune de la dr
bebelina mea are 3100 gr(ecografic, care normal este estimativ-la fel s-a exprimat si dr cand am reactionat eu ,cu un mare WOW)
si ne-a linistit ca deocamdata nu ne paste vreo nastere surpriza si ca peste 2 sapt,pe 26 cand mergenm iar la control,ne va putea spune mai cu aproximatie,pe cand marele eveniment.
o singura mare problema avem si anume CANDIDA un pic,pt care trebuie sa luam 3 zile la rand niste ovule dar nu inteleg,ca eu nu am nici un simptom

VLADIMIRESCU felicitari si voua pt bebe grasun pupici

35 +
AMR 4
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

vladi ma bucur sa te citesc! felicitari pt ecografia cu rezultate bune
de col ca e scurt si moale ce faci? repaos ceva?

asteropi felicitari si tie ecografia bebelusei! cum si.a dat seama de candida? ti.a facut cumva control pe masa?

amy nu ma supar mai, doamne fereste

roxana 34 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Rebiana sa treaca greturile, mai e un pic!

Bumbitza mi-am amintit. Fetitele sunt mai timide, si-i lasa pe baietei sa le salute! Asta in leg cu dilema ta de la emoticon...

36+ Irina

AMR 3

Mergi la inceput

Astero felicitari pt rezultat! Eu stiu ca e posibil sa ai candida si sa nu ai niciun simptom. Se intampla.

Dayanara

36+ Irina

AMR 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

gaby mi se pare o idee buna ce zice vladi, si anume s.o cantaresti la 3 zile minim, e greu sa nu o cantaresti deloc toata luna, si eu as cantari.o des si asta am sa si fac, dar totusi nu in fiecare zi, la 3 zile e ok si macar asa iti dai seama

roxana 34 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput