Bravo Carmen!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (96)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ella sa poarte bebe geo sanatos si noile achizitii!
si mie imi place zara si au aici reduceri mari de tot, isi permit fiind si firma spaniola, dar cum spui tu am vazut rochite si compleuri de fetita superbe, doar ca nu ma vad imbracand in rochie si bluza cu ciorapi un copil de 3 luni, iar la vara deja e alta poveste , acum fiind reduceri de toamna-iarna

roxana 34 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

bluekido, multi spun si poate asa o fi ca suzeta de cauciuc e mai buna, eu prefer si voi avea de silicon, cum are si ivan, in primul rand cele de silicon nu se uzeaza, nu e vb de bani ci daca nu se uzeaza nu.si schimba textura, in asa fel incat oricand pot inlocui una veche cu una noua, am prietene ale caror copii foloseau suzete de cauciuc si cei mici nu se desparteau de ele asa uzate cum erau, mai ales ca e o mare diferenta intre o suzeta "muncita" de cauciuc si una noua, la silicon diferenta asta nu prea e, sau e mica
cand pe eticheta pune 0-3 sau 3-6 luni e chestie de marime, dar ivan a folosit marimea 0-3 pana la 8 luni sa zicem, la un moment dat se vede ca e mica si ii intra cu totul in gura

roxana 34 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Inteleg ca si aici depinde foarte mult de fiecare copil in parte.

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

In asteptarea martisorului 36+ Tanya Ioana

Sotie fericita cu bebe in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Irlandeza, Miri mik , va multumesc din suflet. O surpriza extraordinara . Dumnezeu e Mare.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 37+ Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

DURERI DE GIT: am invatat recent o metoda cu rezultate, gargara cu apa de gura (pe care sa scrie dezinfectanta) e buna Listerine. iti trece durerea desi nu imi place mirosul cind sunt insarcinata.

pt epiziotomie mai recomand colacul de inot pt copii ca suport pt fund. ca scaun cau decupaj la fund unde s=or gasi? aici mi-a dat la spital, dar in romania mi-am cumparat un colacel de bebelusi si stai pe el cind trebuie sa stai pe sezut. cel mai bine sa alaptati culcat ca te odihnesti si poate parea greu dar e cel mai confortabil pt epiziotomie, cezariana, etc.

parerea mea: nu poti compara epiziotomia cu cezariana. la epiziotmie se taie pielea, dar la cezariana, taie pielea, muschiul si uterul!!! cum sa ai dureri mai mici la cezariana? pina se recupereaza si se prinde operatia, epiziotomia e o smpla rana.

Freedelia: am scris clar ca a trecut durerea dintre picioare dupa nastere, dar ca eu am avut alta poveste cu alta durere.ce fain ca ai tai copii invata chineza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Buna dimineata fetelor,
iata ca mi-a venit si mie randul sa bantui cu noaptea in cap pe aici...
Prea le dormeam bine. Azi sunt treaza de la 4 am, de diverse mici dureri de spate, de duda, etc...si oricat m-am foit prin pat, vad ca somnul nu mai vine.
Asa ca beau o cana cu lapte, ca mi se pare prea devreme pt cafea si stau si-mi imaginez vrute si nevrute despre nastere (ma rog sa reusesc natural, fara epi) si apoi despre bucuria de a veni cu iubitzica acasa...
Le felicit inca o data pe curajoasele mamici din odiseea noastra care deja isi mangaie comorile iubite!

35+ Eliza Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Ooo, incep ziua cu vesti de la Kossir -- ma bucur sa aud ca totul e bine. Nu vine laptele imediat, dupa cezariana fara travaliu prealabil, insa ar trebui tinut copilul la san non stop, ca asa se stimuleaza lactatia si vine laptele mai repede si mai mult.

Marsy -- se zice ca atunci cand coboara burta bebe incepe preatirile de iesire. La mine insa nu s-a adeverit, cel putin la prima sarcina am avut burta "coborata" de pe la 36 de saptamani si am nascut dupa 39.

Bluekidoo -- sa iti raspund eu, ca am doua cezariene si o operatie de colecist. La operatia normala, iti da calmante (mie una mi-a dat morfina, imi administram singura) si nici nu m-au tarat sa ma dau jod din pat la nici o zi dupa operatie. La cezariana facuta in Romania nu mi-au dat NIMIC, adica mi-au dat algocalminceea ce e apa de ploaie si la nici 24 de ore de la operatie a venit doctorul si cand a vazut ca nu m-am dat jos din pat m-a luat cu japca. Asa durere cumplita ca in momentul ala nu am avut in viata vietilor mele, nu puteam nici sa tip, deschideam gura dar nu iesea sunetul. Si m-a durut rau cateva zile bune. Nu iti spun asta ca sa te sperii, ci ca sa te previn sa vorbesti cu doctorul de calmante, pentru ca la a doua cezariana, facuta aici, nu am avut nici o problema. Adica, am avut morfina pusa in cateterul de la epidurala dupa terminarea operatiei (24 de ore nici o problema) apoi calmante tot puternice, scazand din ce in ce in intensitate pe o perioada de vreo saptamana. Si m-am miscat fara dureri, fara probleme imediat.

Suzeta nu are legatura prea mare marimea cu preferinta copilului, adica ea nu va cere una mai mare, insa suzetele sunt ortodontice adica designul lor este facut sa nu afecteze dintii. Pe masura ce creste copilul, creste si gura lui si ii trebuie altceva ca sa nu ii afecteze dintii. Daca o lasi cu suzeta de nou nascut pana la 3 ani, sigur ii va afecta dentitia -- insa copilul, necunoscand altceva, o va primi si pe aceea...

Cenia -- mie cu Listerina imi trece durerea fix 2-3 minute, adica atata timp cat amorteste gatul, dupa aia ca si cum nu ar fi. Si Coleman e dependent de Listerine cand e cu gatul in pioneze is mai nou si mama. La mine nu are efect si ma mai si arde in gat. Bine ar fi sa treaca durerile astea dintre picioare imediat, ele sunt in momentul asta cosmarul meu. A, si eu dupa cezariana nu puteam alapta culcata. Adica in primele zile da, cand copilul nu prea se misca, sta cumintel si suge, dar apoi nu puteam gasi o pozitie comoda. Cel mai bine am reusit cu "football hold" pe perna de alaptat (copilul cu capul la san si picioarele lui spre spatele mamei, nu spre celaalt san -- cautati poze daca nu am descris bine). Asa era cel mai comod pana mi-au trecut durerile de sani, pana a invatat copilul cum sa suga si pana au trecut complet durerile de la cezariana.

Noi aseara, dupa cum am povestit, am stat treji pana pe la 2-3 noaptea. Dormisem de la 6 la 9 si ceva (copiii, eu mai putin) si nu am avut probleme, am vazut artificiile, am vazut un film. Ei, ziceam ca daca s-au culcat la 2 noaptea, dorm azi pana la pranz. Da' de unde, John la 9 era treaz si sor-sa nu stiu exact cand s-a trezit, dar la 11 cand am facut eu ochi deja era in camera de joaca. Ma gandesc ca s-o fi trezit pe la 10. Ce copii sunt astia frate sa nu aiba somn??? Acum (12 la amiaza) i-am pus in pat ca erau irascibili, plangaciosi... la anu sper sa nu mai fim aici de Anul Nou ca asa e mereu, jale, se da tot programul peste cap...

Va las si ma duc sa vad ce fac, daca adorm sau nu si sa vedem daca om gasi baby-sitter sa iesim si noi in oras diseara.

Sa aveti o Duminica de vis!

Pupici!

37+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

kossir felicitari sa fie sanatoasa mica Sofia si tie laptic si recuperare cat mai rapida!
Ramyy bine ai revenit acasa si acomodare usoara!
Rebiana felicitari pt cercei sa ii purtati mandre ! ce sa zic eu sunt happy ca trecui de pragul de 34 de sapt, panicata ca nu am dr sapt asta si mi se pare ca ma dor toate cele numa cand ma gandesc ca nu am pe cine suna daca e ceva...in rest am facut ultimele analize, totul pare ok, la 37 max 38 sapt fac cezariana deci ma astept undeva in jur de 1 martie. pe 22 ma duc la eco si in functie de placenta stabilim ce si cum...mi se pare ca a mai ramas foarte putin, deja sunt fleasca de frica...am calcat toate hainutele, facut bagajelul, luat si galctogil pt laptic...mai am de gasit oxitocina si fir chirurgical ca cica nu ar fi rau daca fac rost...si acu astept si il rog pe bebe sa nu imi faca vreo surpriza sapt asta care vine...

34 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel
Fetele care ati nascut natural ,stiti vreun remediu rapid pt epiziotomie?? Sa treaca durerile in 3-4 zile?? Ceva unguente sau calmante care isi fac efectul?

Nu. Mie mi-au trecut durerile dupa vreo 2-3 zile, dar nu am folosit absolut nimic. Au trecut de la sine, dar aveam grija sa ma spal cu apa dupa fiecare vizita la toaleta.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata!!!
Azi e soare asa ca iesim in curte la gratar !!!

Roxana eu ma gandeam sa iau polen din acela care se gaseste in farmacii/plafare . M-am razgandit pt ca are vit A . Aman operatiunea dupa nastere.

FreeDelia - ce ciudat mi se pare sa fie Anul Nou acum.

Happy Valentine's Day fetelor.
Sa va Iubiti partenerii si sa le aratati asta

Denisa, 33 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik
... un link catre o carte .Acolo scrie ca bebe se cantareste o data pe saptamana .

Asta pentru cine are nevoie de stres. Altfel, bebe se canteraste o data pe luna, cand e vizita la pediatru sau asistenta, in functie de tara.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput