*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (372)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Zoze, am vazut si eu baiet frumos si blond, cu cortul lui tot... blond!

------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Fataaa, terminati Ca eu si-asa sunt cu nervii prastie, am trecut pe pastile
Intai ca m-au emotionat fetele cu anuntul lor de party si am schimbat o mie de emotii in 10 secunde Ca parca ieri nici nu va cunosteam si nici nu vorbeam , agitam doar majorete d-alea la fiecare nastere, admiram poze cu pui mici , citeam cu sufletul la gura povestile nasterilor...si cand au trecut DOI ANI? Apoi ciuda ca as fi vrut si eu party cu multi copii, dar nu ma duce mintea Si ciuda ca n-o sa fiu aici Dar Mari a zis ca vine, a fost chiar bucuroasa, o sa va placa de ea sigur! Iar Dudu va fi intre copii, asta-i cel mai important ! Sunteti senzationale cu ideea asta!
Apoi citesc despre Tea mititik Doamneeee ca-mi vine sa-mi smulg parul din cap cu medicii astia si cu sistemul nostru de kko Ce mare rahat o mai fi si asta cu anestezia in fund, ca nici naiba nu cred ca a mai pomenit pe lumea asta O anestezie eo anestezie totusi si bineinteles ca trebuie monitorizat copilul dupa ce adoarme, sa vezi cum se trezeste...Doamnee,poate fi alergic la ceva, poate doarme prea mult , jur ca nu cred sa mai existe o asemenea barbarie undeva in lumea civilizata Si pe urma, pac,ti-l pun in brate sa faci ceva cu el, te priveste ce Doamneee, cat de rau imi pare pt Tea si pentru Stela si George ca ati trecut prin asa ceva Mai ales ca nu inteleg de ce era nevoie de asta,copilul nu are tulburari de comportament,nu da niciun semn ca ar avea ceva...de ceee Si da, mai exista copil care mananca doar pasat, Dudelle Altfel se ineaca si scuipa si face ca toate alea. Si ca dovada de cat de vie ii este lenea, atunci cand mananca ciocolata kinder o vrea rupta in patratele Altfel trebuie sa muste el si nu doreste sa-si uzeze dintii Dupa ce o rup,baga in gura toate cele 5 patratele si le mananca fara sa se inece absolut deloc
Si nu in ultimul rand,l-am vazut pe marele Mic , superb copiliar poza cu fratii mi-a starnit alta avalansa de sentimente Ca eu habar n-am cum e sa ai frati, in pozele alea cel putin arata minunat Sa fiti sanatosi toti Simo si sa va iubiti ca si pana acum

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Aaaa, Stela, daa, si Becca mananca pasat, uite si Dudel, deci stai linistita...

Mimo, uraaaaa, ce bine ca vine Dudel, bravoo! Mie-mi place deja de Mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Sovi,mai faci o titza?!Oaauu!!Ce calareala pe pustimea ta!!Grozavi copii ati facut!

Musca-ti limba!! Oricum, deocamdata am cel mai clar semn lunar ca nu fac
Felicitari olarului ieri sasa s-a straduit sa imi mai faca o surpriza, l-am tinut fara pampersi aseara si se aseza des pe oala zicand pishhh si cand colo, si-a dat drumu din picioare in timp ce se juca. cat a ras de mine cand am sarit cu olita cantatoare sa ii prind jetul

Stela am plans de plansul vostru . Cat mai are fontanela? si la Sasa se mai simte ceva vag cat un buric de deget, dar daca pediatra nu mi-a tras nici un semnal de alarma, nu m-am alarmat nici eu. deocamdata ii dau un calciu bengos homeopat din Germania (aufbaukalk) si ulei de peste lysi.

poze cu Mark am ratat :( ca am citit tare pe diagonala. o sa icnerc sa caut in urma.

Ariela, tot inainte cu scoala!

Clau tare frumos anuntul tau. Am raspuns la cap. trecut,ca ne vom stradui sa ajungem. Atata doar ca sunt sanse mari sa navalim toti 4, pe motiv ca Ana inca e dependenta de mine

Simoooo ce frumooos ce frumoos! sa fie sanatosi cu totii, sa ai putere mami, si sa te asculte copii.

Io-s hormonela rau! iubesc si urasc CM-ul in acelasi timp. Ana a fost cam nemultumita de laptele meu azi. cantitatea sau de gustul lui, nu stiu! imi vine sa ii prepar o cereala mica, avand in vedere ca are 5 luni si o sapt.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Aaaa, Stela, daa, si Becca mananca pasat, uite si Dudel, deci stai linistita...

Mimo, uraaaaa, ce bine ca vine Dudel, bravoo! Mie-mi place deja de Mari!

mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008).

Mare panarama esti si tu sub masca aia de pisica blanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Simo, sa-ti traiasca barbatei, wowwwwwww, 3 baieti!!!

Mimo, dear de ce esti asa sensibiloasa, doar nu esti gravida!!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
+6 sapt

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Stela

Sovi nu mai cauta uita te pe filmuletul ;inaintam

revin

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Monix, ce pastile fata? sunatoare ai in casa? http://farmaciaverde.wordpress.com/2008/05/07/sunatoarea-cel-mai-eficient-antidepresiv/ dar ulei de peste? ceva omega3?

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Lyvy, si tu maica? ptiu ptiu...las-sa fie la voi acolo ca mie-mi ajunge, n-oi fi minune a naturii Nici n-am zis scolaritei tale bafta si felicitari

Mergi la inceput

vaiiii blanka, mor aiiici! fata e precoc! e dulce rau!

Mergi la inceput