*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (372)
Raspunsuri - Pagina 16
aliceionescu spune:
Salut!
N-am citit decat cap. asta...
, nu mai am timp...
Olgu, Clau, va invidiez pt petrecerea programata a fetelor!
Stela, m-a inspaimantat povestea ta cu Tea si cu anestezicul. Nu pot sa fiu decat la fel de socata si de revoltata ca Mimo.
Eu cred ca nu-i nimic in neregula cu Tea. 

Nico, Bubu, Luny, Ioana, bafta cu regimul- inceput sau pe cale de a incepe.
Luny, am vazut un tort in pozele tale de am zis ca lesin de pofta!!!

Dai un link cu reteta?
Mihutz, ai pus poze cu burtica? Eu nu le-am vazut!!
Pup-o apasat de tot pe Le Andra, ca m-a topit!
Lian-a, deci vizibila, invizibila, tot shef-a is, nu? Ma, tu speri la o viitoare prima, zi drept!
Am vazut-o pe Teo in prima zi de gradi! M-a topit! Raman la parerea mea si anume ca e copil de reclama.
fetele.
Zoze, ce tare Mih in cort!!! Vreau si eu!! Cat a costat? De bunatatile alea nu vreau sa pomenesc!
Mimo, lasa, mah, butoiul ala! Vrei sa dai o fuga la Bz, sa facem o sedinta despre partea roz a vietii? Nu de alta, dar poate impreuna reusim sa o vedem, ca si eu o tot caut de ceva vreme.
Simo, sa-ti traiasca flacaii, eu n-am vazut nicio poza pt ca, pana sa citesc, le-ai sters...
Data viitoare poate sunt pe faza.
Cam atat mi-a ramas...
Noi am renuntat definitiv la pampersi, am trecut la etapa urmatoare, chiloti "de oameni mari".
Initial am tinut-o pe Thea cu chilotei doar ziua, vreo 2-3 sapt., nu mai stiu, iar acum, de 3 zile, nu mai face nimic in pampers nici noaptea, asa ca, aseara, a dormit fara si a fost ok. Dc va ajuta cu ceva, va pot spune din experienta mea cu Thea ca in primele zile, cel mult prima saptamana, s-au intamplat "mici accidente" cu pipi, apoi totul a decurs cat se poate de firesc. Thea a refuzat singura sa mai imbrace pampersul si noaptea, deci ea a hotarat. Am fata mare.
Cu suzeta insa e f prietena, dar n-am niciun gand sa o stresez, va renunta singura, cand va veni momentul, la fel cum a facut si cu pampersul.
Va pup, mai trec!
Ramo, Sovi,Ursu, Blanka, Kya, Vali, Laly, Ariel cate un
mare de la mine, ca n-am mai reusit sa termin scrisorica, sper sa revin.
clauclau spune:
Aproape gata si eu, cu temele clar am terminat
, cu smotru as mai gasi cate ceva dar dupa ce se trezeste mandra casei!![]()
Simo, ce frumos ai povestit despre cei 3 crai.

Stela,
pe Teo cea curajoasa, bravo ei!
Cu regimul asa as zice si eu ca-i cel mai bine, un mod de alimentatie sanatos caci dupa dieta e tare greu sa te mentii sau te mentii o perioada si apoi ne ingrasam din nou. Eu incerc sa-mi schimb obiceiurile, prima saptamana a fost cumplit invatata sa mestec mereu cate ceva...Acum dupa 3 saptamani nu mai simt nevoia... si cel mai tare e ca slabesc...incet dar sigur!
Deci fara nimic intre mese in rest mananc chiar si cate ceva dulce dar putinel. Iar meniurile suna cam asa: gratar de pui, salate, cartofi natur sau copti, peste, branza, legume, fructe, 2-3 biscuitei sau 2-3 cuburi de cioco sau o praji micuta, cereale cu lapte, dimineata paine prajita cu unt. Cam asa. Succes.
Si succes tuturor candidatelor la slabit.

Alice, felicitari scumpei tale, oauuuu ati terminat cu pampersii, bravo voua! 

E un mare pas inainte.

Eu deocamdata nu-l intrevad....dar o veni si vremea aia.
Merg sa mai fac o cafeluta, baietii sunt putin pe jos asa ca poate ma mai relaxez si eu o jumatate de ora...
Aaaaaa, am primit un bonsai dragut de la baietii mei pentru Ziua Indragostitilor!

Ce frumos a fost momentul pentru ca mi l-a daruit Razvan cu mesajul din partea lui Paul!

Gata, mai bag cate-un ochi si pe aici...
O zi frumoasa in continuare.

Naty??
zozela spune:
Aparu sef-a!UAU!!
Felicitari pentru chilotzeifree!!
Bravo Theeeaa!!

Simo,povestesti asa de frumos

Scutecele despre care ziceam eu si Olga,sunt scutece-chilotel.Alea wickies sunt scutece normale,cu arici,folosim si noi de cand ne-a vandut tonic,pontul
Astea libero au avantajul de a fi mai late la fund,nu exista nicun fel de scurgeri,iar dezavantajul ar fi ca mai lasa urme scarpinicioase pe mijlocul puiului(nu mereu..si nu stiu daca patesc toti asa).Pretul,bate tot! Chiar e oferta,pt.ca in mod normal,erau mai scumpe decat pampers
Reductor pt.wc avem si noi,e unul banal de 5 ron,sade perfect pe vasul de toaleta,iar Mihai-sade perfect ..pe el![]()
Oana,sper sa fi scapat de chiriasul din nasuc!
Clau,dieta sanatoasa e cea mai cea!Gheu,da' mere!
Apropo de gheu-UNDE E TUCHI?!

Hai ca am scris intr-o viteza..Scuzati eventualele greseli!
V-am pupacit!
Ashh..Mi-am amintit!
Ramo-ce ai fata,de ce sa fiu suparata pe tine?! Ca te-ai aprins atunci?
Hai fata,ce naiba?!

Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
mstela spune:
Multzam mult..m-am lamurit cu colacul
..Deci avea dreptate randunoiul.cel pe care l-am vazut noi in auchan era plat,nu avea cum sa intre pe cercul wc-ului
..De ce oare?!
Cuscra
draga de tine,ce haioasa esti cand vorbesti de Micu,de parca asa l-ar chema
....si zici ca ai ajutoare,aa?
Of,cum te incumeti sa dormi cu amandoi?cred ca ar trebui sa treaca si tati la treaba,sa doarma el cu Sam
..cum e cu lapticul?baga ceai de la fares.
Alice
..Cum se simte Thea la cresa?
Eu am incercat sa-i dau fasole boabe,dar nu vrea,nu-i place..
Zoze,eu am zis demuuult de pontul cu wickies,dar se pare ca nu a remarcat nimeni.

Clau,bravo pentru tarie...asa as vrea si eu,dar inca nu am inceput sa aplic in totalitate,in sesnul ca mai rontai intre mese..
Tea abia a mancat putin piure,tinea dintii stransi...apoi am scos mancarea de mazare facuta aseara,cu mazare congelata si bineinteles ca a vrut si ea sa guste si a mancat si ea cu o poftaaa...bine ca am aflat
..i-a placut gustul dulceag de mazare, si incerca si ea sa pape,punea bobul in furculita,si-l tinea cu mana pe furculita in timp ce ducea furculita la gura![]()
...ce-am mai ras.
Fug ca ma striga randunoiul sa demaram tosca...
mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
sovietica spune:
Alice, eu lui sasa ii dau linte (si rosie si verde). e ahtiat dupa ea, tocmai a balotat o portie. are o productie de kk dupa... ![]()
si mai editez odata: felicitari pentru inchilotzare! 
am fugit la musafiri
lung e lasatu secului anu asta :))
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Nicoleta spune:
Alice, felicitari pentru chilotei! Thea este fetita mare deja!
------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...
numeioana spune:
Nico, ce ma chinui tu...ziceam ca ma apuc si acum, ca am vazut ca nu te mai bagi nu-mi mai vine nici mie
, ca-mi plac dulciurile
.
Felicitari, Alice, pt ca ati scapat de scutece!
Simo, pup Micu
.
David papa demult fasole, ii fac batuta, la fel ii place lintea batuta si mazarea, e disperat!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Am citit acum dieta, cred ca o sa imi pun mintea si ambitia cu ea
. O sa incerc si daca reusesc bine, daca nu iar bine... Eu nu prea mananc branzeturi, iaurturi...dar vad eu...Dar de luni! Ca acum ma duc sa fac niste clatite![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

La multi ani, Yannis