*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (372)
Raspunsuri - Pagina 17
Nicoleta spune:
Hai ma Ioana. Zic si eu ca Stefan, "nu te lua dupa mine!". Poate m-o motiva si pe mine o crenguta mai "slaba"! Go for it, daca vrei!
Bubule, sper sa scapi de brontozaur. Si sa nu revina!
------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...
mimonix spune:
Alice, as veni zau dar cum sunt nspe trenuri blocate inzapezite inamolite sau n-au sine pe care sa mai mearga (pentru ca au fost furate),mi-e ca vedem noi partea roz la p--ivara ![]()
Eu azi am baut ceai de sunatoare
, ma simt bolnava cand beau ceai
dar dupa aceea am baut irish cofee la ibric , cu fata mea
si ne-am ghicit in cafea
Mare distractie , mare
Nu stiu daca de la sunatoare sau de la irish , dar efectul a fost de nota 10.
Asta dupa ce am vrut sa ies in parc si am observat ca am pana la o roata
, am luat carutul si am plecat vitejeste insa n-am reusit sa merg decat pe stradute , pe carosabil, prin balti...pana la piata, unde curgeau stresinile in capul cumparatorilor si era o aglomeratie de ziceai ca se da ceva gratis
Cand am citit cate treburi ati facut voi azi
m-am rusinat rau dar ce sa fac??? Traiesc asa cu rusinea mea ![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mimonix spune:
Am uitat sa zic ce era mai important 
1. I-am dat fasole boabe lui Dudelle si n-a avut absolut nimic .Din cate stiu eu Patrick de Gecko infuleca fasole boabe de muuult timp si e absolut ok. Am incercat si linte dar n-a mers...nici pe la nas n-a vrut sa-i treaca 
2.La Multi Ani Yaniis, sa cresti mare, sanatos si frumos!

PS Clau, grija mare la bonsai ca e tare pretentios! Ce gest frumos 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
zozela spune:
Stela,n-am vazut cand ai zis de scutecele alea
Eu ii mai pun noaptea dintr-alea,pt.ca ziua il strang,il enerveaza,desi..de cand am luat libero,numai de-astea folosesc![]()
Si cand ziceam ca eu incerc sa halesc sanatos..m-a lovit revelatia-pancakes

Doresc si eu o cafea irlandeza!!!
Si-un ghicit in ceasca,da' sa fie numa' de bine,ca de rele..mi s-a luat
![]()
N-am rezistat tentatiei si mi-am facut un test de sarcina-negativ
Azi-noapte am visat ca refac testul si iese pozitiv
Nush ce naiba mi-a venit pe ceata asta din conturi-imi chiraie sufletul dupa inca vreo 2 copilasi
Si n-are nicio treaba cu tabloul superb al familiei de la Bv.,nici cu al Simonettei,nici cu gravidutele crengutei.Mi s-a aprins mie flacara la sufletel,de cand am pierdut bebelashul,luna trecuta! Cata gandirea pe creierul meu atrofiat!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
Kya spune:
la toata lumea 
Stelutz
Tea curajoasa la analize! Sa dea Domnul sa nu fie nimic grav!
De Laly stim ceva?
Am vazut ca ati facut o gramada de treaba azi... Randunici harnicute ce sunteti! Eu ma laud cu un pui fricasse MI-NU-NAT si niste papanasi buni de spart geamurile vecinilor de vis-a-vis sau de omorat ciorile din drum
nu stiu cum i-am putut gresi in halul asta...
Randunoiul: Auzi, ma lasi pe mine sa-i fac data viitoare? 
Acum
ca sunt scoasa la un film 
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
miradi spune:
Salutare !
Am vazut familie frumoasa ,bebe mic dulce ! Simo, sa-ti traiasca cei 3 baieti frumosi ,frumosi ! Micu e superb !

Stela ,Doamne prin cate a trebuit sa treceti ,saracul pui !Sa dea D-zeu sa fie bine si sa nu mai treceti prin astea !
O sa fie bine !
Zoze ,va fi bine !
Si eu eram la fel ,numaram lunile ,sapt ,zilele pana cand va fi momentul pentru bb2.Am fost extrem de fericita lunilea alea ,primele.Cand avea Andreea 2 ani aveam un dor de un bebe si o iubire si dorinta nemarginita.La mine a fost o adevarata pregateala bb2 pe toate planurile.
http://community.webshots.com/user/mira_geo
zozela spune:
Bai,sunt grozave pancake-urile astea!!
A halit Mihai..3!!
E un desert minunat pt.pici,ba chiar o gustare,daca sunt servite cu iaurtel
Eu nu am pus decat un vf.de cutit de praf de copt si au iesit..mmm
Kya,imi pare rau pentru papanasii-ghiulea
Se mai intampla si de-astea..Laly a fost la dr. si a vazut mazarichea in saculet-era happy! Distractie placuta!
Mira! Si dupa lunile alea,primele,cum a fost?S-a schimbat ceva? Frumoase fete v-au iesit!
Mihatp,where are yoouu?!
Tuchii?!
Nico ce mesteresti?!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
tuchita spune:
Buna seara, buna seara!
daca nu da nimeni ceva de baut cum vreti sa scot nasul??
De citit am citit tot, am vazut tot nu mi-a scapat nik!
sa vedem daca pot sa mai si zic ceva....
Olgutzika spune:
Hop si eu, la ceas de seara
Am fost la meci, au castigat ( normaaaal!!! ), eu am venit cu copilita mea acasa, iar Radu s-a dus la carciuma
Dar acum doua saptamani a stat el acasa, si eu am fost la carciuma
Dar el a fost si la Viena, si in Germania
Si uite asa e o permanenta competitie intre noi ![]()
So:
Stelutz, am citit cand ai zis de scutecele, am verificat la Kaufland si nu erau chiloti. Nu imi plac aia cu arici, ca ii cad pe sub burta, si arata ca un betiv, asa
De asta am fost fericita cand am descoperit Huggies ca avea elastic, iar cand am trecut pe chiloti...viata pe mine
Pup Tea curajoasa! Medicul asta minune la care ati fost voi e pediatru sau neurolog?
Alicel, felicitari Theei!!! Fata mare si inteleapta! Ce ma fac eu ca nu am atata rabdare pentru oala
? O intreb, cand zice da, o pun, cand zice nu, o las in boii ei. Ce sa ma strige, ce sa tina ca Mihaita?!? Mi-ar placea tare mult sa veniti si voi la party, si Zoze, si Ramo, toate fetele cu toti piticii. Of, distantele astea...Cand iti vine jumatatea?
Tuchisor, sper ca vii la petrecerea fetelor! Tinem pumnii pentru saptamana asta 
Nu mai stiu ce trebuia sa mai zic! A! Sovisel, normal ca veniti toti patru. Adica barbatii sa nu petreaca si ei
?
Si chiar ca nu mai stiu. Sunt destul de tuflita, ca aveam chef de carciuma
. Am facut de toate azi, dar nu am calcat nimic
Sa ma ierte Dumnezeu, dar cred ca o sa calc maine, ca in seara asta nu birui Mont Blanc-ul ala 
Nicoleta spune:
Salutare.
Eu am tuns copilul mare, la cerere. A lui. Aproape ca mi-au dat lacrimile langa parul lui tuns... Uof! Si pe Matei l-am ciumpavit putin, amandoi au nevoie de retusuri. Maine. Am mers la Metro, au vrut fructe de mare, dar nu erau proaspete. Am luat si congelate. Si apoi acasa, orez cu lapte... ce slabit, frate!
Mi-a stricat Matei "descartorul de carduri"
. Eu is de vina... asa ca poze... nu stiu cand...
Acum baietii asculta povesti cu Bob (Bo, pe limba lui Matei...), in germana. Citeste tati. ![]()
------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...