*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (372)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Eu am terminat curatenia, am hranit plodul, mananc si eu repede ceva si la nani cu copilul. Timp in care trebuie sa calc. Dupa aia, baie, si pe seara pleaca toata trupa la meci.

Va !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutare.
LA MULTI ANI YANNIS DE SIMONETTE!SA CRESTI MARE SI SANATOS!
Am fost azi dimi pe ploaie torentiala la medlife sa-i facem Teei hemograma.Azi am putut scoate masina.Nu a zis nici "pas" mititik cand i-a luat sange din deget.Acum zice ca are "bubu".
Noi am gatit aseara pe la 21.00 ca sa am timp azi sa alerg dupa o cizma,acum cand a trecut iarna,dar cand scapam de baltoace.
Si am gasittt..nu cum imi doream,dar fie.Mai tarziu m-as apuca de tosca ca ma tot bate randunoiul la cap,dar sper sa-mi vina si chef...Lost cand sa vad??l-am si tras..
Olgu,uite ma la kaufland pont mai tare:wickies-64 buc costa 37 lei.Merg de minune la Tea de mai mult de 1 an.Ba mi s-a parut ca s-a iritat putin cand i-am mai luat huggies sau pampers..
Mimo,sarumana,am vazut ca au pe site datele,dar nu am mai ajuns azi,las pe luni.
Nicol
Hihi,ce tare Becca!Bravoo!

Intrebare pt mamicile ce au luat colac de wc pt pici:sta colacul pe wc,nu aluneca?sau se prinde cu ceva?eram pe punctul de a cumpara si m-a oprit randunoiul ca a vazut el ca are niste gauri si poate se prinde de wc si lui nu-i place asa...prefera sa faca in pampers pana s-o marita.

Ce regim aveti, ca ma tenteaza si pe mine?!Desi,eu mi-amm propus sa incep prin a nu mai ciuguli la birou intre mese...sunt abia la proiect.Light oricum mananc,dar mananc anapoda si seara tarziu ca pana preparam.Bravo Clau!Bravo Bubu ca ai demarat!
TIN PUMNII!!

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Helouuu si multumesc pentru incurajari
Tocmai ce mi-am papat salata si o cutiuta de cottage tnuva, chiar m-am obisnuit si nu mai mi-e asa greu, cred ca am trecut pragul psihologic de baleala la greu Adica am facut supica la baieti cu ditamai galustile, le-am dat sa pape si doar am gustat un pic de zeama sa vad de sare si atat Nu mai imi venea sa ma reped in castron, hi, hi, ce bucuroasa sunt

Ionutzule, vezi ca regimul l-am trimis pe mail-ul comun. Baftaaa, e greu prima saptamana, apoi e usor, o sa vezi

Mai, si de harnicute pe-aici
Eu doar am facut supica si atat...curat trebuie, dar nu stiu cand...cand ii culc pe pitici cred...la amiaza plecam in vizita si maine imi vin finii, o tinem intr-o petrecere we asta

Pupici, sa aveti un we minunat, mai intru, nu scapati de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra-colacul ce il avem noi pt wc se pune direct pe el,"intra in el"ca sa zic asa.E f bine fixat,nu se misca deloc.Sunt sigura ca asa sunt toate!

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

La multi ani,YANNIS!!!

Ce harnicute sunteti.Bravo!Eu abia ma misc d-apoi sa mai fac mancare,curatenenie....
Am citit prin ce a trecut Noruta-vai si vai!Sa dea Domnul sa fie bine
Ce frumos ca Rebe se serbeaza cu Sof!
cam atat deocamdata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La multi ani, Yannis!! Sa cresti mare si sa fii fericit!
Bubule, cum au iesit ma analizele alea? Din nas si gat parca?

------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

eu ii cumpar Pampers la bax care contine 111 bucati si costa 114 roni si-mi ajunge o luna, cateodata o luna si aproape o saptamana
cat nu sufeream eu firma asta,dar am fost nevoita dupa eritemul urat care l-a avut Antonia la 6 luni

va ma duc afara cu buburuza

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Simo, lasa ca trece!

------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...

Mergi la inceput

A,Luny ma intrebai cum e cu 3 copii
Cum sa fie...cam greut pana se acomodeaza..ma refer la Sam cu Micu!Ca Sam cum il aude ca misca,se smiorcaie incepe si el.Iar noaptea mi se pare cel mai dificil pt ca dorm cu amandoi,iar Micu se mai trezeste ,mai plange si Sam se trezeste si el...de azi am zis ca Sam va dormi cu tati,ca sa nu mai "sufere".Cel putin pana isi regleaza si Micu somnul.
In rest,e usor,ca am ajutoare :David vrea sa ii schimbe pampersul,Sam il da cu chema pe picioare,ii mai ia suzetasi apoi i-o baga in gura!sunt deliciosi toti trei!Sam insa vrea cel mai mult sa ma ajute cu bebe!E pur si simpul fascinat de el!
Cea mai tare faza a fost cand am ajuns acasa cu el si zicea ca e varu-su(copilul mic al sorei mele).Si a tinut-o asa toata ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Stelutzule, noi avem colacel de wc din ala de 5 ron, din selgros, luat de cand era Vlad mic, e impecabil, simplu, alb, nu se prinde cu nimic, intra in colacul mare de pe wc si sta asa.

Nico, ca tot m-ai intrebat...n-am mai zis atunci...mi-a iesit stafilococ auriu in nas cum bine a intuit Ariel. M-am sfatuit atunci cu Naty si cu soacra-mea , mi-a adus ea antibiotic, am luat 7 zile, inca niste pastile pt. stafilococi, nu mai stiu cum le zice, m-am dat cu baneocin-crema in nas si sunt ok acum. Astept sa treaca 10 zile sa repet analizele. Sper sa nu mai fie

Simo, ce frumos spui de pitici , cred ca e greu dar si minunat sa-i vezi pe toti 3 Ai avut o sarcina super fata de Sam si ma bucur asa demult pt. tine, pt. voi

Ma duc sa ma spal pe cap, astia mici dorm...ca mai incolo plecam in vizita. Cata e cu lista in Carrefour

Mergi la inceput