*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (372)
Raspunsuri - Pagina 14
clauclau spune:
Offff, ca si Olgutz, am zi de trebaluiala intensa in casa! Asa ca o sa ma urnesc usor asa.
Si temeeee multe!
Sa aveti o sambata minunata!

Nicol, va asteptam cu drag!

Ramo, asa este, mai vorbim pana atunci.

Nicoleta spune:
M-am gandit, m-am razgandit... Nu mai tin regim, mai ales ca de luni incepe postul. S-ar suprapune si nu mi se pare corect. Dupa post. Si daca in perioada asta reusesc sa si scad putin... apoi drumurile in Ro (unde sper sa nu mananc prea mult
)... Vedem, apelez la voi in aprilie, cand sper sa il duc pe Matei la gradi... sa ma apuc de un curs de germana... sa plec si eu de acasa. Atunci s-ar si lega lucrurile. Deci inca vreo 2 luni mai stau asa, grasa
. DAR SPOR LA SLABIT CELORLALTE CONCURENTE! (oricum, eu pe la 60 sper sa ajung vreodata...
)
------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...
zozela spune:
M-am cracanat de ras,am lacrimat alaturi de voi,la regimuri nu ma bag,ca eu ma tin de dieta mea sanatoasa
-merge greu,dar merge,pup lumea din butoaie-prin gauricile de la cepu.lici si fug si eu la trebile mele(gatit,aspirat,prafuit,mopuit,bagat la spalare,aranjat,bibilit)
..
Kiss,kiss!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
zozela spune:
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Olgutzika spune:

Iannis

Sa cresti mare, vesel si sanatos!
Sa iti traiasca, Simonette!! Sa fiti sanatosi!!!!

Olgutzika spune:
Am bagat la spalat si am terminat cu gatitul ( ma rog, felul doi e inca pe foc, dar nu mai am decat sa il pazesc ).
Mai am de facut curat si de calcat 
zozela spune:
Ha-ha!! Eu am terminat cu gatitul si curatenia;mai am de spalat si calcat-atat!!![]()

Ma bucur ca ti-am fost de ajutor cu scutecele Libero! Superpret,superbune!

Ela,
clauclau spune:
Hi, hi, am terminat si eu o parte din curatenie si o parte din teme!![]()
![]()
Acum baietii au plecat la cumparaturi si eu imi fac putin de lucru cu Becca! Apoi iar la treaba.

LA MULTI ANI YANNIS, SA NE TRAIESTI!

.
Becca se spala pe dinti intruna!
Nu pot sa-i mai iau periuta...urla de numa' daca incerc sa o pacalesc si s-o iau! De cand i-am schimbat periuta degetar cu una normala pentru 2 anisori e de-a dreptul indragostita de spalatul pe dinti. Si-mi cere si pasta, nu doar asa...

Nicoleta spune:
Am dat si eu cu aspiratorul, am schimbat lenjeriile, am pus la spalat. Baietii au mers la zapada, de dimineata am corectat temele facute in graba la afterschool, urmeaza lucrul suplimentar. Supa am de ieri, felul doi imediat il termin. Mai am de facut curat in baia mica si de dat cu mopul, selectiv
.
------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...