*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (372)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bubu, hai lumineaza-ma! Dieta trebuie inceputa martea? Si daca gresesti ce faci, o iei de la cap??

Mi-am scos ce pot manca in primele 4 zile si i-am trimis mail lui A sa imi scoata la imprimanta regimul. Mama, ce diva ma fac!!

------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Va multumesc pentru dedicatii Si ca sa va dati seama in ce stare sunt, aproape ii invidiez pe oamenii aia care au asemenea pasiuni Pastilele nu-s de slabit , nu va impacientati Ma gandeam mai-nainte ca eu pe cat de tare ma hlizesc pe atat e de adanc butoiul cand ma arunc Dar hai, ca promit sa nu stau mult acolo

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Acum sa va zic si eu una haioasa de-a Antoniei

De vreo saptamana incoace are o placere nebuna sa faca ea de toate zacand "io, io, io" cand vreau s-o imbrac, cand vreau s-o spal, s-o pieptan, sa se puna ea cu fundu peste pampers cand o schimb, sa-si aspire singura mucii, sa mamance, sa faca treaba...d-astea asa, iar cand vede ca nu poate, zice "mami,mami"..Astazi ,cand am dus-o la mama, i-a zis mama "hai vino la mamaia sa te pup si io", la care ea zice "io, io, io" si si-a dus repede dosul palmei la gura si s-a pupat singura de 3 ori...a fost asa haioasa..

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Luny, pai ma, dupa atata miscare, ce-ti mai trebuie regim?

Mergi la inceput

Ce haioasa Antonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

pentru cuvintele voastre..
Am uitat sa urez si eu LA MULTI ANI cu sanatate Teutzelor si Teodorilor...sa creasca mari si cumintei..
Am vazut si pozici cu Rebe frumoasa,cu Muffy razaciosul,cu Blondul mutat la cort, cu Sashone si a lui sulioala scumpa...
Cuscra,ce poze emotionante...dragul de el pui si dragii de ei frati cum il privesc pe Micu...m-am emotionaticei multi si recuperare rapiiiida.
Mimo,Clau,deci mai sunt mancaciosi de piure...nu sunt ingrijorata din cauza asta,doar ma intrebam daca mai e cineva,auzind ce meniuri au copilasii aici in general.Mimo,m-ai facut sa rad cu bucatelele de cioco...si da ma,adevarul e ca nu ne-a intrebat daca,, copilul sufera de ceva,daca are vreo alergie,vreo problema pe undeva,cand am ajuns acasa ne-am tot pus noi asemenea intrebari...banuiesc ca e o anestezie usoara,problema a fost ca Tea a suferit f tare si noua ni s-a rupt sufletul...cert e ca orice ar fi,eu nu mai accept sa treaca prin asa ceva...eu nu-mi pot inchipui ca ar avea o problema mare,dat fiind ca neurologic e f ok,doar nervoasa si irascibila,dar e berbeaca...dar am intrat la idei cu reticenta doctorului..
Mimo,bingo,zi exact unde-i magazinul asta Melissa&Doug fiindca maine chiar vreau sa vin sa iau puzzleunde langa Billa?...tot nu am gasit in carefour/auchan puzzle...in real nu am mai ajuns.
Sovi,e inca destul de larga fontaela,in ultimul timp parca nu s-a inchis deloc..
Blanka,EEG e ce am facut noi..encefalohgrama.Dar nu pricep de ce trebuie sa-i faceti puiului...doar ca tine pumnii stransi?mai degraba o ecografie fontanelara as zice eu din experienta..Doamne ajuta.
Lary,ma bucur mult pentru tine...Chiar vroiam sa-ti spun ca eu mi-amintesc ca am facut o eco la sanador pe la 5 sapt si nu se vedea decat sacul...Si Clarindei i-ati facut cu lichid pe caputz eco fontanelara ce am tot facut noi pana acum si alaltaieri la spital,inainte de eeg.La eco a stat mititik frumos...era si un dr glumet si o amuza..
Luny,ce bine ca iesiti maine...sa va dixtrati.

Noi,ieri,sa mai iesim din tensiune,ne-am dus sa vedem Avatar 3 d...moamaaa,ce m-a impresionat...supermegapara tehnologia asta 3d...tare,nene...si filmul,jos palaria..Geo ma intreaba:Mai mergem sa-l vedem o data?

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

mimo ia d-aci, te rog sa vizionezi pana la capat!

nici acum nu razi???

mai ia d-aici

normal, Uiii e gasitoarea

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

DEMENTIAL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Nico eu zic sa mai stai cateva zile sa astepti sa intre luna in crestere si atunci sa te apuci de regim , o sa ai mai mult spor

Hai ma Mimo din butoi d-acolo, ala nu e pentru tine, cum ai incaput tu acolo?

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Bubu

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Nico, nu ma, de luni se incepe Iti spun clar ca de foame nu mori si poti manca pana plesnesti, dar doar ce scrie acolo! Acum am baut si o cana cu lapte, ca nu bausem dimineata si sunt full, dar cu bale-n gura daca intelegi
Este f.f. greu, eu recunosc, m-am abtinut cu greuuuuuu! le-am facut mancare, le-am dat s apape la astia mici...am lins lingura de supa, am mirosit castronul cu popcorn, din astea
Si da, luni aveam 60,8 kg, acum am 59,7 Deocamdata nu se vede, normal, dar incepe sa scada apa din organism, la sfarsitul saptamanii viitoare o sa se vada

Mergi la inceput