*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (372)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aa, stiti ce fac acum?? pe bucataras, admin , corectez retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Stela ma bucur ca v-ati destins ieri.

Am uitat sa-l felicit in scrisorica pe Teo de Ariel ca e baiat mare si intelegator si a renuntat singur la suzeta..

Apropo de asta, am avut astazi o clienta la unghii , care avea degetul mare de la mana stanga cu bataturi pe el, era aplatizat si ciudat asa cu totul , dar bataturile alea parca erau d-alea de la picioare asa groasa era pielea in zona aia. Bineinteles ca am intrebat-o de ce e asa si mi-a spus ca de la suptul degetului , chiar si acum si-l roade cand e stesata sau suparata, cand e in sesiune si invata. Pur si simplu nu de poate dezobisnui, desi a incercat maicasa tot felul de metode inca de cand era mica. Ea are 21 de ani si mai are un fratior de 6 ani,caruia ,atunci cand era mic ,maicasa i-a dat suzeta vrei nu vrei ..

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bubu, te intreb fiindca scrie prin saptamana 4 parca: ordinea zilelor nu se schimba! SI incepe cu marti...

NU-ti spun cat de pofticioasa sunt eu!!

------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...

Mergi la inceput

Nicol, daca ma apuc de luni e bine? Ca luni e luna noua.

Mergi la inceput

Matei mi.a infipt in fanta cititorului de carduri de la laptop bucata de plastic ce il proteja, dar invers!! Nu stiu cum a reusit. Si nu o pot scoate neam! Acu am observat! Cum sa fac? NU o pot prinde cu penseta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Pai atunci tii acelasi regim din sapt. respectiva si de marti incepe o noua sapt. Dar probabil ai dreptate, ca sa nu te incurci..nu conteaza, eu am inceput de luni si numar 7 zile o sapt...
Regimul asta il am de la o colega de serviciu pe care nu o vazusem de 1 an si slabise 10 kg, il are de la nutritionist si a spus ca nu i l-a personalizat pe baza unor analize, etc., pur si simplu i-a facut lista asta.
Daca n-am ras de prietena mea, mama Alexiei, cica toate colegele ei tin dieta asta dupa ce au vazut ca a slabit Si mi-a spus ca o tanti grasaaaa, de vreo 55 de ani, a inceput sa tina o data cu ea, asta e ultima saptamana si a dat jos 15 kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Nicol, daca ma apuc de luni e bine? Ca luni e luna noua.

E PERFECT! Luna intra in crestere chiar de duminica. SUCCES!

Mergi la inceput

Noi maine plecam cu catel si cu purcel sa facem lasatul secului la Bucuresti , ramanem acolo peste noapte. Ne-a invitat matusa mea, care este totodata nasa Alexiei,acolo va fi si nasa Antoniei a carei nepotica este botezata de tot nasa Alexiei ,care a mai botezat acum 20 de ani un var de-al meu si va fi si el acolo cu maicasa si taicasu......o mare adunare de nasi si fini din care nu stiu daca ati inteles ceva la ora asta

acestea fiind spuse, ma retraf la somn
NB

Mergi la inceput

Bubu, hai, mai zi-mi de-astea! Dupa 6 saptamani cat se slabeste? 10? 15?? OAU!!

Mergi la inceput

Nicol, hai ca incep de duminica. Sper sa reusesc. Desi uite, vine si postul... Nu pot trai cu legume... Hm, prost moment mi-am ales...

Mergi la inceput