Copilasi de iulie-august 2004 (39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Roberta/Gabi!
Multi ani fericiti alaturi de cei dragi, cu surprize la fel de frumoase din partea sotului in casuta mult visata!

Eu de azi dimineata stau cu degetul pe efcinci...o astept pe Olivia si ii tin pumnii.

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

scriu eu ca vad ca Oliv nu a avut timp. am vorbit cu ei, au fost la un pediatru bun, care l-a analizat din cap pana in picioare pe Luca, au facut si analize din nou in spital. a reiesit acum o usoara anemie, dar leucocitele mai bune. se va repeta si luni aceeasi analiza, vor face si cele de anticorpi si maine frotiul. asa ca ... inca asteptam. dar pare a fi de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Deci o mananc pe Olivia, cand am vazut ca ai scris tu Rox, sa mor de inima. Evident tot refresh dau de dimineata.
Ma bucur ca e bine Luca si nu e nimic grav

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

ROXANA, multumim! Eu m-am gandit toata ziua la ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Si eu tot intru sa aflu vesti...

Frotiu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Tinem pumnii saiasa bine analizele luni! Multumim pentru vesti Roxana.
(din fuga calului in loc de luni scrisesem maine...)

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

LA MULTI ANI, Robiiii! Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familia ta si sa iti vezi visul cu casuta implinit repede repede !! Petrecere frumoasa in seara aceasta si sa porti sanatoasa bijuteria cadou !
Roxi, multumim pentru vestile despre Luca si Oliv !
Olivia, ma bucur enorm pentru rezultatele analizelor, tin pumnii strinsi pentru luni si ma gindesc neincetat la voi !!
O seara linistita va doresc !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

La multi ani Roberta! Frumos gestul sotului dar si al colegilor. nu ne mai arati poze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Olivia, sanatate multa lui Luca!!!!! Tinem pumnii sa nu fie nimic ce nu se poate rezolva cu niste tylenol!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
Daria, sa vedem acu ce o fi... dar tot speram sa nu fie nimic grav . incerc sa va tin la curent.
azi e cam frig si ceata. si eu care credeam ca vine primavara deja....
Patrick, care oricum e ingrozitor de matinal, azi s-a trezit si mai devreme. cand facea pipi mi-a declarat ca e tare emotionat ca au teatru cu actori adevarati azi si de aia nu a putut dormi. na, motiv [:d]
mandra e cea mai mare scotocitoare in viata... alt soc, ca fra-su in viata lui nu a controlat sertare sau dulapuri.
va pup pe toate, sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput