Copilasi de iulie-august 2004 (39)
Raspunsuri - Pagina 13
mitzura spune:
Aaaa, n-am vazut...
Roberta La multi ani! Sa fii sanatoasa, sa te bucuri de cei dragi si sa iasa planul cu casuta!
roxanaz spune:
Robi la multi ani fericiti si sanatosi draga mea!!! sa fii iubita, norocoasa, sa ai parte numai de bucurii!!
Oliv pleaca acum la medic. is tare optimista!
szivarvany spune:
Kim, ne gandim la voi, pumnii stransi-stransi, sa vii cu vesti foarte bune, lui Luca si tie
Roberta, inca o data la multi, multi ani cu sanatate alaturi de cei dragi si numai bucurii si impliniri
Andreea, ce-mi place si de Pupi cel misterios asa e si Giulik, niciodata nimic de declarat/comentat/povestit
Mitzu, sanatate si voua
Noi stem foarte bine, cred ca am prins startul bolitului si medicamentele isi fac vizibil efectul; aspiram cu spor
Vi-am mai zis ca-mi iubesc pediatra ?
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
bunny spune:
Neata
La multi Ani ! Roberta Multa sanatate , fericire si implinirea viselor !!!!
Olivia - tinem pumnii , ma gindesc la voi - totul va fi bine !!!
Fugim la treburile de vacanta!
Andries spune:
La Multi Ani Roberta!! Sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri de cei dragi!!
Kim nu ne tine in suspans, please, spune-ne ca e alarma falsa.
Andries
roberta04 spune:
Pana vine Olivia cu vesti, sa va povestesc ce rasfatata am fost eu cu noaptea-n cap.
Pe la 5.30 ma foiam in pat (varsta, deh) si alaturi Petro a inceput deodata sa fosneasca ceva - asa ca m-am trezit din somn avand pe deget cu un inel cu doua diamante micute si dragute. Iar colegii au fost mai practici, mi-au luat o placa de inatins parul meu rebel si o carte cu amenajari rapide ale locuintei (stiu ei ce stiu).
Va pup!
BLUE ANGEL spune:
oauuu, Gabitza ce frumos !!! ce sot dragutz ai !!!
al meu ma intreaba de fiecare data ce-mi doresc ? la inceput a incercat o faza de genul ..sa-mi iau eu ceva ce-mi place ..i-am taiat-o brusc !!!
si la noi la munca se obisnuieste sa se stranga bani si sa se ofere plicul drept cadou ..urasc asta !!!le-am zis ca nici nu vreau sa aud ..si ce-mi place ca atunci cand se apropie ziua mea ..tot susotesc si bat apropouri ...
szivarvany spune:
Roberta, ce zi frumoasa ai, sa fie tot asa de acum incolo inca 100 de ani
Kim, pt voi !
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela