Copilasi de iulie-august 2004 (39)
Raspunsuri - Pagina 12
Andries spune:
Sanatate tuturor piticilor si celor mucosi si celor raciti si celor cu analize ne-bune!!! Olivia sa nu te prind ca pici in extrema panicii ca ma supar!! Nu poate fi ceva grav asa hodoronc tronc!!
OK de la Oklahoma ... e logic, nu?
Simona mersi pt detalii despre mobila. Asa ceva doream, am si eu un nene care are atelier si face inclusiv copii mobexpert si ikea, dar omul e mai in varsta si mai conservator, n-are idei d'astea cu plase, parame si alte dracii.
Gabi, o ora juma pt un 121 cu sefu' e suficient sa-l convingi ca trebuie sa-si schimbe parerea. Mai naspa ar fi sa te sape colegii... ca-mi inchipui ca si ei au 121 uri. si muscatul de partea posterioara se practica... eu mi-am furat-o asta iarna, noroc de-un business solid care mai ca nu mi-a facut statuie in curte si care a inchis gurile rele.
Bafta!!
Andries
mitzura spune:
Olivia, acum citesc si eu...Tinem pumnii sa se rezolve usor si cat mai repede! Si il pupam pe Luca! (cred ca la chestii de genul asta e mult mai rau cand esti medic, ca nu te poti abtine sa nu te gandesti la tot felul)
nici noi nu ne laudam, Tudor cred ca are otita, e cu febra si stare proasta. Mara a fosst imposibila in seara asta si de obicei e asa cand incubeaza ceva. Sper sa ma insel.
Va pupam pe toti grupat, sa treaca mucii, bronsitele si toate boalele!
Marcelle spune:
Olivia, santate multa, eu cred ca nu aveti totusi nimic grav. Va tin pumnii.
Sanatate tuturor puiutilor bolnavei
philip spune:
imi pare tare rau sa citesc de copii bolnavi
pe cat e de vorbaret acasa, pe atat de inchis e Philip cand e vorba sa povesteasca de la scoala. acum ca nu mai merge la Montessori, am emotii pt el. pare sa se descurce, luni l-am lasat pe mana insotitoarei si a gasit el singur clasa, m-am dus apoi sa verific ca e acolo. invatatoarea mi-a facut vant. nu-mi spune ce fac si nici nu stiu cum e in comparatie cu ceilalti copii. dar merge de-abia de vineri. azi a venit cu gentuta plina de hartii completate in clasa. azi i-am trimis email invatatoarei ca vreau sa ajut cu ce are ea nevoie. pana pleaca bunica in martie ma pot duce si in clasa. sa vedem.
N creste ca din apa.
va pupic
alice2004 spune:
Neatza !
Am intrat sa va salut, sa va pupez cu drag si sa urez tuturor sanatate multa !
Olivia, pentru tine in mod special un mare , iti trimit numai ginduri bune !
O zi linistita sa aveti!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roxanaz spune:
neata!
si eu am convingerea ca e totul ok cu Luca. asa ca asteptam urmatoarele analize si vizita la medic.
Andreea, sper sa se adapteze ok Philip la scoala noua.
sunt putin pe fuga, incerc sa revin mai tarziu.
sa aveti o zi buna!
BLUE ANGEL spune:
salutare !
Multa sanatate copiilor bolnaviori!
LA MULTI ANI GABI !!!! In primul rand muulta sanatate si petrecere faina !!! si la anul sa petreci in casuta visurilor tale !!!!
Olivia , sunt sigura ca va fi bine , gandeste pozitiv !!!!
Andreea , dar Philip merge deja la scoala ?
Gabi , bafta la intalnirea cu seful ..sa vada adevaratele tale calitati !!!
sunt pe aici ...hibernez !!!
pupici mii
leeloo2004 spune:
LA MULTI ANI Roberta-Gabi, tiza mea!!!! Sa fii iubita, fericita si plina de noroc!!!
Fug, ca la 9:30 avem prima intilnire, cu toata echipa - pe aia in tete-a-tete o am de la ora 2.....
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
g_ioana spune:
Neatza
La multi ani Roberta!!Multa sanatate,fericire si iubire!!
Vivia trimitem si noi ganduri bune!!
La noi ploua de rupe...
pupicei