BRAVO CATALUTZA!! Pufuleti pufosi ian-feb (127)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Vad ca la titlul capitolului a ramas "hai annaiss"
voi credeti ca nu a nascut inca?? eu zic ca ne-ar fi anuntat daca nu ar fi nascut! mai degraba nu ne anunta mamicile dupa ce nasc, is coplesite si uita de noi!
eu zic sa o trecem la "bravo"!!

Haircut, nu tu erai ingrijorata ca bebelina are un piciorut stramb cand era in burtica? Cum evolueaza?

Ayanna, esti chemata la raport!!! Ce faci acolo?
Uite, mamicile ratacitoare s-au intors! Tu? cat mai dezertezi?

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 37+ ....cu Bobitza

Aici sunt!!!!!
Mai dupa cortina, dar langa voi... Imi cer scuze ca nu reusesc sa intru sa postez, doar va citesc...recunosc ca si asta o fac cam pe diagonala, dar...promit ca "intru in paine" cat de repede pot....acum pregatim botezul gagalicei care va fi duminica, pe 14 si sunt foarte prinsa cu treaba asta. Dupa, poate o sa am mai mult timp liber...oricum, fiica-mea numai cand doarme nu sta la tzitzi ca in rest.....e pui de haplea, nik nu pot sa fac daca e treaza.
Am vazut ca au ramas asa de putine gravidute.....aoleo.....acusi intram cu toatele la scutece....nush cum reusiti sa va faceti timp de toate. Felicit si eu toate proaspetele mamici, nu pot sa fac asta nominal ca v-am zis ca v-am citit pe diagonala...dar ma bucur cand citesc ca toate sunt bune....ma rog si eu pentru fetele cu probleme Adina si Lalitica, poate Dumnezeu face o minune pentru ele si or sa vina numai cu vesti bune. Imi imaginez cat de cumplit trebuie sa fie pentru ele. Eu simt ca ma copleseste grija pe care o simt acum permanent, chiar daca nu exista nici un fel de probleme...dar o grija acolo, la nivel subconstient, exista in mod constant....daramite atunci cand chiar are suport real...Of, Doamne ajuta!
Deocamdata, atat...am intrat, v-am salutat...am raportat (pe scurt, ce-i drept)...dar revin....cu forte proaspete dupa botez!!!
Va pupic pe toate burticutele, mamicutele, pufuletii si va doresc numai bine la toate, numai clipe linistite si pline de bucurii...

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

pozicile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

oooofff mie nu mia zis nimeni nimic cu apa asta in urechi ma faceti sa ma panichez! si otite sau Doamne Iarta-ma alte minuni pe la urechi io de unde imi dau seama ca are???

de Yannis

Nu e cazul sa te panichezi! La controlul urmator roaga pediatrul sa-i verifice urechile ca sa fii tu pe pace ca nu are nimic! Otitele sunt dureroase si cred ca ar plange, uneori fac si febra, deci nu cred ca e cazul latine!

Nepotelul meu are mari probleme cu otitele, le face des si saracul sta pe antibiotic cate doua saptamani! cu cateter din ala in manutza, si se vaita ca nu mai poate , ti se rupe inima...

_

merci mult! o sa intreb pediatru de urechi, off o sa am grija, nu stiam, la mine scrie baie generala si nu atentioneaza nimic de urechi scrie numai ca dupa baie apa din urechi se absoarbe cu prosop sau betisoare, ceea ce si faceam. Sper sa nu fi patit nimic pan acum ca nu mai fac de acum! Oricum la mine in casa e asa de cald ca i se usuca kk in pampers, daramite apa din urechi! LOL!

de Yannis

Mergi la inceput

paxela multumim muuult de vesti! Si imi place mult numele afisat la album "stanescu alexa"...28 de ani a fost numele meu , acum l-am schimbat de nici o luna dar eu tot stanescu ma prezint mereu cand mai sun la spital sa fac programare sa una alta la primarie

Ce tare e ONITZAAAAA!! bravo ei nene! EU ma tineam de toate cele si a3a zi de la operatie si in a 4a si a 5a nu eram tocmai independenta de mobilele de care ma puteam atarna!! Doamne ce tare e! se vede ca a facut sport in sarcina!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

hehe

sunt pe drumul del bun..pt inceput mi-am bibilit semnatura...in curand poate reusesc si io cu pozele

cris.d ..as trege o fuga in baneasa... cand dezgrop masina..:(( dar sa vad daca nu au si in mall vitan...

xela ..f tare...cu laptele..mie imi curge oricum..oricand...daca n-am sutien si e cineva la mine ma fac de tot kk....eu eram emotionata ca o virgina..+ usturimea+ stresul ca-l aud pe jiji...dar perseveram..

mie dr de fam mi-a spus ca Infanrixul....e omologul celui primit de ei de la sanepid ..diferenta ar fi ca la 2 luni ar trebui sa-l intepe de 2 ori..si asta e 2 in 1 si mai are o tulpina in plus. se mai repeta....oricum avem carnetul de vaccinuri...insa eu tot nu-s lamurita cu vaccinul expirat...oare trebuie sa-l mai fac o data? pe cine sa intreb la spital...of..

gandacul meu urla, urla..il iu in bratze, tace, pun si la titi tace malc si adoarme....pun jos...il iau din nou toate durerile...ce mai viatza...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 4....si ne luptam cu 11 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yasmine

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Alexutzza, mama ce curaj ai de bagi bebele cu urechile in apa! Eu sunt super stresata sa nu ii intre apa in urechi cand il spal pe cap, i le inchid eu cu mana, e o adevarata aventura...

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

de ce? ce are? nu stiam ca are ceva cu urechile??? ii fac mereu baie asa si apoi absorb apa din urechi cu prosopu sau betze, care e problema?? e ceva periculos?? ca doar nu e pisica sa nu il speli in urechi

de Yannis

De problema asta eu am auzit numai in Romania, ca daca bagi copilul cu urechile in apa face otita. Aici nu nu e asa. Creca strainii nu au probleme cu asta . Si eu am intrebat moasa la primul copil (moasa originara din Romania) si mi-a spus ca si in uter copilul sta cu urechile in apa, si ca apa pe unde intra pe acolo si iese, deci daca uscam ureciusele dupa baie, e ok. Eu la ambii copii nu am avut grija la urechi, si nu am avut otite sau alte probleme cu urechile.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 37+

eu tot pe acelasi principiu l-am si bagat cu urechi cu tot, ca sta ca in uter, si adevarul e ca ii e tare familiar, am un copil cuminte care nu plange la baie si nu da din toate alea, chiar ii place, dar cand il bag asa in apa e..in extaz! se relaxeaza tot si pluteste , inchide si ochisorii si incepe sa se miste incet incet, asa o relaxare se vede pe fatza lui ca dupa ce am facut prima baie de genu asta apoi toate au fost la fel! Dar o sa am mai multa grija sa nu il mai las mult si sa ii usuc bine urechiusele dupa.

merci!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

vaii vai ce ginere superb am...sa-mi traiasca
refacere rapida onitza...sanatate amandurora

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

hehe

sunt pe drumul del bun..pt inceput mi-am bibilit semnatura...in curand poate reusesc si io cu pozele

cris.d ..as trege o fuga in baneasa... cand dezgrop masina..:(( dar sa vad daca nu au si in mall vitan...

xela ..f tare...cu laptele..mie imi curge oricum..oricand...daca n-am sutien si e cineva la mine ma fac de tot kk....eu eram emotionata ca o virgina..+ usturimea+ stresul ca-l aud pe jiji...dar perseveram..

mie dr de fam mi-a spus ca Infanrixul....e omologul celui primit de ei de la sanepid ..diferenta ar fi ca la 2 luni ar trebui sa-l intepe de 2 ori..si asta e 2 in 1 si mai are o tulpina in plus. se mai repeta....oricum avem carnetul de vaccinuri...insa eu tot nu-s lamurita cu vaccinul expirat...oare trebuie sa-l mai fac o data? pe cine sa intreb la spital...of..

gandacul meu urla, urla..il iu in bratze, tace, pun si la titi tace malc si adoarme....pun jos...il iau din nou toate durerile...ce mai viatza...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 4....si ne luptam cu 11 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

io zic sa dai un tel in Mothercare Mall Vitan ptr ca cel din mall e un magazin mai mic unde au de regula numa haine de bebe, nu au mare lucru din celelalte categorii, nu au deloc sterilizatoare, paturi chestii pt pat etc. Si eu stau langa mall vitan dar tocmai ptr ca stiu ca nu au f multe produse dau mereu telefon inainte sa ii intreb daca au sau ba (Telefon: 021 317 47 05)

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marse spune:

Citat:

Am lacrimat la povestile nasterii Mariucaisara, Cris.mario, Marse...
f frumos!!!
Felicitari!

Marse, mi-a placut patutul tau! De unde il ai, adica de la ce firma e? Si puiutul tau e ca un ingeras! deja ii pui pernutza?

nu gasesc povestea lui Nikole, o fi sters-o? Jur ca am vazut-o ieri!

_

Patutul e de la Primii Pasi luat din Carrefour Cred ca mai am niste link-uri de la mag cu patut, daca vrei.
Pernuta ii pun pt ca a varsat a doua zi de la nastere si asa a recomandat dr, sa nu se inece.

Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

neata fetele!

Asta pt ca acum am reusit s recuperam capitolul asta, ca de trezit ne-am trezit de dim de la 7.30 si din doua in doua ore de atunci.
Azi asteptam pediatru sa vedem cum am evoluat.
Pt cafegioaice.. eu beau jacobs night and day, albastra super buna la gust si nu am avut probleme cu gaza de colici sau ceva... si beau o cana nu o ceasca dar cum a zis si cris.d... o tigara.... mere.... ar mai stam...

larisel tu ai facut deja dosarul pt CIC. Stiu ca tua i avut 2 joburi si ma intrebam ce aacte trebuiesc de la cele 2 joburi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

fetele..dintre cele cu ceza..si ncre aveti verdela siecs...eu am avut usturime.. o fi normal?

Mihaela, mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasera 15....se mai suparara 4....si ne luptam cu 11 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Eu inca nu am avut timp . Cred ca o sa uit cum se face .

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia si Sofia Alena

album bb-lushe

Mai.. eu chiar vroiam sa intreb o intrebare stupida... se mai poate face sex? Asa de terorizata saunt sa nu crape operatia ca nu as face nimiiiiccccc!!! Pofte am, dar parca nici prin cap nu-mi trece sa mai intre ceva acolo (desi am avut ceza, daca aveam epi...nu stu ce ma faceam) mi-e ca deh de la hatz hatz sa nu se incordeze sa nu se rupa.... sau presupun ca o iei mai domol si nu faci chiar sex salbatic din prima (desi s-a strans nevoie nene cu caru!!! din luna a 7a!!! noiembrieeee!!! maicaleeee )

de Yannis

Mergi la inceput