BRAVO CATALUTZA!! Pufuleti pufosi ian-feb (127)
Raspunsuri - Pagina 9
xela_07 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui alexutzzza
Mai.. eu chiar vroiam sa intreb o intrebare stupida... ![]() ![]() ![]() ![]() mi-e ca deh de la hatz hatz sa nu se incordeze sa nu se rupa.... sau presupun ca o iei mai domol si nu faci chiar sex salbatic din prima (desi s-a strans nevoie nene cu caru!!! din luna a 7a!!! noiembrieeee!!! maicaleeee ![]() ![]() ) de Yannis |

dupa ce iti da dr OK poti sa faci si salbatic daca te tine
, nu se rupe, nu crapa. Deh prima oara o sa fie mai greu 
.Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)
marse spune:

Bravo Onitza!

Sa-ti traiasca juniorul, sa fie sanatos, cuminte si sa va aduca bucurii!

Marse
de
Alex-Mihai (DN 31.01.2010)
alexutzzza spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui xela_07![]() ![]() ![]() dupa ce iti da dr OK poti sa faci si salbatic daca te tine , nu se rupe, nu crapa. Deh prima oara o sa fie mai greu ![]() .Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010) |
Aaaaaa si inca o intrebare.....

cum fac sex???? Ma apuc sa iau aceleasi anticonceptionale ca inainte de sarcina?? de cand le iau?? stiu ca regula e sa fie incepute in prima zi a ciclului, ce fac astept sa treaca lohiile si sa vina un ciclu normal si apoi incep pastilele si a stept pana in ziua a 14a de pastile??? (asa imi amintesc, scria pe ele ca de cand le incepi sunt eficiente dupa un nr de zile, parca 14)....Treaba cu anticonceptionalele are vreo legatura cu alaptatul? Mai intreb dr ce pastile sa iau ? ca doar tot dr le-a prescris si pe alea de le luam intrecut..le iau pe aceleasi nu? Voi luati?
de
Yannis
lorex spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui marse
Patutul e de la Primii Pasi luat din Carrefour |
Da vreau!!
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 37+ ....cu
Bobitza
Nik0le spune:
Am primit mesaj de la catalutza81, a plecat spre spital, doctorul ei a decis sa-i faca cezariana pentru ca bebelina n-a mai crescut in ultimele doua saptamani. Hai sa agitam niste fete pentru incurajare:

HAI CATALUTZA!!!

Nico
de
Isabela (2007) si
Irina (01.02.2010)
ioana_fota spune:

HAI CATALUTZA!!!!!!

34+
Maria Alexandra
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine 
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/Skiatos?authkey=Gv1sRgCOSKpprNg5W3vwE#5433265328617100466
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/HainuteAlexandra?authkey=Gv1sRgCIbdtby5_qSoNA#5433265488174872914
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/28Sapt?authkey=Gv1sRgCN3oo-CRi4nHHA#5433265217078654594
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/PozaGreciaCuSotul?authkey=Gv1sRgCPyOvNeKlO_gPQ#5433265278357856306
lorex spune:
Multumim Nikole!
da-ne te rog linkul catre povestea nasterii Irinei! 
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 37+ ....cu
Bobitza
danasor spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Aaaaaa si inca o intrebare..... ![]() ![]() cum fac sex???? Ma apuc sa iau aceleasi anticonceptionale ca inainte de sarcina?? de cand le iau?? stiu ca regula e sa fie incepute in prima zi a ciclului, ce fac astept sa treaca lohiile si sa vina un ciclu normal si apoi incep pastilele si a stept pana in ziua a 14a de pastile??? (asa imi amintesc, scria pe ele ca de cand le incepi sunt eficiente dupa un nr de zile, parca 14)....Treaba cu anticonceptionalele are vreo legatura cu alaptatul? Mai intreb dr ce pastile sa iau ? ca doar tot dr le-a prescris si pe alea de le luam intrecut..le iau pe aceleasi nu? Voi luati? de Yannis |
vezi ca anticonceptionalele au treaba cu alaptatul asa ca cel mai bine sa vorbesti cu dr. tau, dar sunt si anticonceptionale pe care le poti lua cezarette, si daca alaptazi poti sa nu ai ciclu si 6 , 7 luni, in schimb in timpul asta poti ramane insarcinata, ceea ce ar de evitat cu cezariana.
, cel mai bine ar fi sa se protejeze sotul dupa mine..., dar inca si noi suntem in restrictie, vedem ce ne zice dr. pe 17 la control
decenuela spune:
alexutzza....sunt anticonceptionale speciale pt perioada asta. iti zice dr.
fetelor ciclul cam cand tre sa vina?
in leg cu marsupiul de la baby bjorn.. tocmai mi-am achizitionat unul de pe ocazii . ro....exteriorul e din blug..arata bine..90 ron...am vz multe chestii pt bb...
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 4....si ne luptam cu 11 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

mami de