BRAVO CATALUTZA!! Pufuleti pufosi ian-feb (127)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Alexutzza, mama ce curaj ai de bagi bebele cu urechile in apa! Eu sunt super stresata sa nu ii intre apa in urechi cand il spal pe cap, i le inchid eu cu mana, e o adevarata aventura...

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

de ce? ce are? nu stiam ca are ceva cu urechile??? ii fac mereu baie asa si apoi absorb apa din urechi cu prosopu sau betze, care e problema?? e ceva periculos?? ca doar nu e pisica sa nu il speli in urechi

de Yannis

De problema asta eu am auzit numai in Romania, ca daca bagi copilul cu urechile in apa face otita. Aici nu nu e asa. Creca strainii nu au probleme cu asta . Si eu am intrebat moasa la primul copil (moasa originara din Romania) si mi-a spus ca si in uter copilul sta cu urechile in apa, si ca apa pe unde intra pe acolo si iese, deci daca uscam ureciusele dupa baie, e ok. Eu la ambii copii nu am avut grija la urechi, si nu am avut otite sau alte probleme cu urechile.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

fetele..dintre cele cu ceza..si ncre aveti verdela siecs...eu am avut usturime.. o fi normal?

Mihaela, mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasera 15....se mai suparara 4....si ne luptam cu 11 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Eu inca nu am avut timp . Cred ca o sa uit cum se face .

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia si Sofia Alena

album bb-lushe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Vad ca la titlul capitolului a ramas "hai annaiss"
voi credeti ca nu a nascut inca?? eu zic ca ne-ar fi anuntat daca nu ar fi nascut! mai degraba nu ne anunta mamicile dupa ce nasc, is coplesite si uita de noi!
eu zic sa o trecem la "bravo"!!

Haircut, nu tu erai ingrijorata ca bebelina are un piciorut stramb cand era in burtica? Cum evolueaza?

Ayanna, esti chemata la raport!!! Ce faci acolo?
Uite, mamicile ratacitoare s-au intors! Tu? cat mai dezertezi?

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 37+ ....cu Bobitza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

oooofff mie nu mia zis nimeni nimic cu apa asta in urechi ma faceti sa ma panichez! si otite sau Doamne Iarta-ma alte minuni pe la urechi io de unde imi dau seama ca are???

de Yannis

Nu ai avea cum sa nu-ti dai seama pt ca dor foarte tare... eu am avut.

album bb-lushe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Ratusca_mica la cat mai multe luni cu sanatate .
Onitza felicitari mamico si sa ai parte numai de bucurii langa printisorul tau care e un scump.

34+ Maria Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

http://picasaweb.google.com/ioanafota7/Skiatos?authkey=Gv1sRgCOSKpprNg5W3vwE#5433265328617100466
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/HainuteAlexandra?authkey=Gv1sRgCIbdtby5_qSoNA#5433265488174872914
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/28Sapt?authkey=Gv1sRgCN3oo-CRi4nHHA#5433265217078654594
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/PozaGreciaCuSotul?authkey=Gv1sRgCPyOvNeKlO_gPQ#5433265278357856306

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

cris.d unde se gaseste portbebe din alexutzza buna venit in clubul ..casnicelor. mie imi vine tanti miercurea la curatenie cica...dar eu o exploatez altfel o las cu bb 2-3 ore si-mi mai fac de cap....apoi il scotem in portbebe de-l am io..dar e f ciudat..la cap partea de sustinere e ca o cutie...
dar il mai iau in bratze si cand e ok , soare il mai duc pe o banca ceva..30 min e ok

cristies...unde sunt ai tai? a fost ok drumul cu masina? eu vreau sa mergde paste la suceava la ai mei apoi, la 2 sapt la caransebes pt botez. mama mi-a zis...omori copilul atata drum..

cris.d....e greu cu 2..ma gandesc ca eu tre sa fiu doar cu el..nu pot face nik daca nu doarme nitelus...

fetele..dintre cele cu ceza..si ncre aveti verdela siecs...eu am avut usturime.. o fi normal?

Mihaela, mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasera 15....se mai suparara 4....si ne luptam cu 11 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

exact ca al meu am vazut la mothercare baneasa. era cam 300, parca. scum, tata. io am dat 15 euroi, la second, cum stiti, in viena. dar e ff fain, deshtept facut, merge de la 0 luni, tine pe bebe bine peste tot, inclusiv cap, nu simti aiurea la spate... si la ana am avut unul bun, japonez, da' asta e mai bun, cum il simt...

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 10 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Adina si Lalitica ne sa fie bine bebeii.

cris.dogarel - m-am distrat cu legea celor doi copii cat de adevarata este!! Noi sa fim sanatoase !
Cu rasfatatul si eu zic la fel, or sa creasca si o sa vreti voi sa ii luati in brate si nu vor mai vrea ei, asa ca acum cat nu comenteaza macar sa pot sa il dragalesc si sa il pup de 200 de ori pe zi . Parerea mea.

ratusca - eu ii fac baie cu sotul si cu Andreea, unul il tine, altul il spala, altul ii da cu apa, un adevarat circ . Oricum tare amenintarea ta cu mama, m-am distrat

marse - f emotionant, multa sanatate si sa fiti asa fericiti toata viata!

FELICITARI MITUMAC!!! Refecare rapida!

Eu la spalat rufe bebe am folosit de la inceput Ariel obisnuit, fara dubla clatire. Acum spal lucrurile lui cu ale noastre ca nu apuc sa strang o masina doar ptr el. Slava Domnului ca nu a facut nici o alergie si am scapat si eu de-o grija!

M-ati inebunit de tot cu cafeaua, oare sa incerc si eu cate putin asa din cand in cand, mai ales ca sunt moarta dupa ea ?

Legat de scosul afara mie pediatra mi-a spus sa il tin in casa pana la o luna ca e perioada f nasoala pentru viroze si alte prostii. A zis sa il las sa isi faca putin anticorpii lui. Pe urma cate 20 min, crescut treptat.

decenuela - si pe mine la prima ceza, m-a usturat putin cand am reinceput activitatile astea. O sa treaca, trebuie sa perseverezi . A, si a fost si foarte distractiv ca a inceput sa tisneasca laptele, de ne-am si speriat. O adevarata panarama .

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetele,

Adina

Mitumac, felicitari, sa va traiasca bb

Larisel intrebai de calciu, mie mi-a aratat pediatra cand a venit la noi cum sunt oasele capului in anumite parti, nu ma refer la fontanela, si mi-a zis ca eu n-am avut suficient calciu in timpul sarcinii si de aia i-a dat si mi-a dat si mie. Nataliei nu i-a dat la varsta lui, ca am continuat cu aceeasi dr. Si de exp Nataliei i-a dat 2 pic vigantol iar lui Tudor 3 pic.
Fier dr i-a dat NAtaliei pe la 4 luni.
Ai dreptate cu vaccinul, e scump dar eu infanrixul l-am facut si Nataliei si nu vreau sa fac diferente. Acum am dubii cu Rotarixul, la Natalia nu l-am facut, trebuie sa ma hotarasc daca il fac acum.

Lorex da vaccinul se face la 2-4-6-12 luni si mai sunt si cele optionale.

Legat de apa in urechi, noua ne-a spus medicul ORL-ist sa evitam sa intre apa in urechi si e sters cu betisoare doar putin la intrare.

Eu nu l-am scos inca afara decat o zi un pic cand am fost la un control, cum sa ies singura cu 2 copii afara ziua? O sa ies cand il pun in carucior, sa se mai indrepte vremea putin. Pe Natalia o scoate sotul cand vine de la serviciu dar pt bb mic e tarziu atunci, e prea frig.

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

noi avem o propunere pentru o noua lege a lui Murphy:
" Daca ai 2 copii, iar bebelushul doarme mai mult intr-o noapte, celalalt mare se va trezi de 4-5 ori din aceleashi cauze: mi-e sete, ma doare burta, fac caca, am visat urat..." . asa a fost la noi noaptea trecuta...

poze

povestea noastra

Si cum rezisti?

album bb-lushe

exact asa a intrebat ana dimineata: "mami, tot la ema esti? ai dormit azi-noapte? zic:nu, de la ora 1, nu, ca v-ati trezit aman2 pe rand...ea:" nu stiu cum poti sa nu dormi...

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Larisel ,daca tot esti pe aici...am o nelamurire,...
pt ce e vaccinul asta care trb facut din 2 in 2 luni?
pt ce e infarnixul?

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 37+ ....cu Bobitza

Pai ca sa aibe efectul de imunizare scontat trebuie repetat de cateva ori, din 2 in 2 luni pana la 6 luni, apoi la 1 an, apoi in cursul anului 2 si mai departe nu mai stiu toata schema.

Infarix-ul este alternativa din farmacie "fara reactii adverse" a vaccinului astuia ce se tot repeta. Este anti DTP (difterie-tetanos-pertussis (tuse convulsiva)) + anti VPO (poliomielita) + anti HIB (menigita provocata de bacilul haemofilus influentzae B). Deci are in plus fatza de cel de la stat anti HIB-ul asta pe care eu vreau oricum sa il fac dar sa il cumpar numai pe el (vaccinul se numeste Act-Hib) si costa in jur de 100 ron.

In plus la 2 luni se face rapel si la anti Hepatita B (care prima doza s-a facut la nashtere). Dar nu stiu daca se amesteca cu celalalt vaccin sau se face separat.

album bb-lushe

Mergi la inceput