BRAVO CATALUTZA!! Pufuleti pufosi ian-feb (127)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza si de la noi...

n-am mai intrat..in we a fost mama si mi-a dat prg peste cap...l-a prostit ziua...l-a plimbat in brate....astfel ca noaptea eram fresh..+ crampele obisnuite..asa ca in 3 zile nu am dormit 7 ore.

acum incercam sa intram in normal...dar tanjeste dupa plimbatul lui buni.

am fost cu el la med de fam..cica e ok. ea mi-aq zis sa nu-l invat cu atata sterilizare...sa-i spal hainele cu ale noastyre si..dac le clatesc de 2 ori...sa nu le mai calc. io..le spal separat si inca le calc. mi-a zis cand ii iau scutecul ..limbele alea lipicioase sa le lipesc de scutec sa nu se prinda de pielea lui bb si cand tragem sa-l lovim, de asemenea mi-a zis sa-i tai etichetele de la bluze ca poate s-l deranjeze...

la baitza am cada din aceea cu suport okbaby si e f ok..il spal singura maajuta tati doar la limpezit...dar ma descurc si cand nu e..suntem la capitolul tarate ( cristies...cris.d ..le-au trecut bubitzele la bb vostri? )

imi poate recomanda cineva un marsupiu ok? vreau sa-l mai scot si pe trasee scurte n-as folosi caruciorul si asa nu-l pot scoate momentan. am un marsupiu no name..dar am realizat ca nu e ok.

acum sta langa mine si gangureste..dar in curand va face vocalize..deja incepe...hehe ...va fi un mare cantaretz..:))

felicitari proaspetelor mamicute....sa fiti sanatoase si sa aveti lapte pt bb

tre sa citresc din urma...si sa-mi pun su io amr la kg...nu-mi vine sa-mi cumpar nik de la reduceri ..pna nu revin la o grteutate de bun simt.

Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Marupiul cel mai bun de la noi nascuti incolo e cel de la BabyBjörn:
http://www.babybjorn.com/Start.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

oooofff mie nu mia zis nimeni nimic cu apa asta in urechi ma faceti sa ma panichez! si otite sau Doamne Iarta-ma alte minuni pe la urechi io de unde imi dau seama ca are???

de Yannis

Nu e cazul sa te panichezi! La controlul urmator roaga pediatrul sa-i verifice urechile ca sa fii tu pe pace ca nu are nimic! Otitele sunt dureroase si cred ca ar plange, uneori fac si febra, deci nu cred ca e cazul latine!

Nepotelul meu are mari probleme cu otitele, le face des si saracul sta pe antibiotic cate doua saptamani! cu cateter din ala in manutza, si se vaita ca nu mai poate , ti se rupe inima...

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 37+ ....cu Bobitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

INca ceva
voi scoateti copii afara? MIe dr mi-a zis sa il scot...dar cum??? sotul e grec, ptr el nimic nu traieste sub 0 grade , iar zapada e deja apocalipsa! cum sa il conving sa isi scoata plodu afara pe vremea asta? iar singura..sunt operata cum car io si copil infofolit si paturi si cocoon/carutz ceva??? Am iesit cu bb o data in parc intr-o zic cu soare si am stat 30 de min la soare si inca o data l-am luat cu mama si ne-am asezat pe o banca aici in fata blocului tot intro zi cu soare tot juma de ora...o fi suficient? mie Dr mi-a zis ca trebuie sa scot copilul ZILNIC afara si sa steal cat de mult poate...

de Yannis

Eu le scot doar daca nu e vant, ger puternic sau ceatza... deci nu zilnic, iar cand au fost frigurile alea am stat si o saptamana intreaga in casa. Le mai scot in schimb imbracate ca de afara la geam cate 10-15 minute chiar daca e frig rau. Asha afara ...stam cam 20-30-45 minute, depinde de cate blocuri ocolim ... ... ca parc nu avem aproape.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia si Sofia Alena

album bb-lushe

Mergi la inceput

Larisel ,daca tot esti pe aici...am o nelamurire,...
pt ce e vaccinul asta care trb facut din 2 in 2 luni?
pt ce e infarnixul?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

lorex
Citat:
citat din mesajul lui paxela

LA 11.20 sa nascut Daniel Alexandru ,bb de Onitza, finutu meu "mic" 3400gr, 51 cm

contrar dorintei lui mami care a suportat cu stoicism 12 ore de travaliu, dr a decis cezariana, din cauza problemelor ei de la ochi

Pana la urma a facut ceza??
Hm...mie-mi suna a pacaleala, abia acum a vazut problema de la ochi??

_

pana la urma a facut ceza, pt ca a "uitat" sa ii precizeze dr de operatia de la ochi, si la intrabarile uzuale dinainte de nastere a mentionat-o
povestea a fost asa: la 8 am plecat la spital, a controlat-o a internat-o , pregateau sala de ceza, lau chemat pe dr ei, a vazuto si el ,, au incuiat sala de ceza a ramas ca naste natural , el a plecat acasa, zicand ca la cum evolueaza va fi probabil pe la 6 dimineata si sa il sune cum e ceva, asta undeva la ora 10, iar la 11 sa intors chemat de urgeta cand au aflat la completarea fisei de operatia de la ochi, a zis omul ca el isi asuma ca poate controla uterul dar nu vrea sa ramana oarba , ochii nu pot fi controlati....
la 11 a intrat in sala si la 11.20 sa auzit primul tipat al lui bebe

si daca tot am revenit cu vesti sa le prezint si pe cele de ieri:
am fost la onitza si ieri, este uimitor de bine, e la rezerva deja , zburda( da da la propriu) cand am vazuto cum sa sculat din pat nu stiam cum sa o prind si unde va cadea, si ea era ok, vesela zglobie nici urma de cazut sau macar tint cu mana de diverse locuri
o doare putin capul de la rahie, bebe e cu ea in salon, sper ca am reusit sa o conving a il dea peste noapte la salonul de bebei , sa se poata odihnii, ca ea zici ca a nascut de o luna nu de nici 24 de ore
va pupa pe toate , va multumeste pentru gandurile bune ,azi i-am dus si o listare a mesajelor de la voi sa le citeasca singurica,
si pt curioase,si pozite cu finutul meu
pozeeeee

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

umidificator - il tin pe aburi reci, merge noaptea non stop cateodata si ziua! dar nu stau cu usa inchisa ca s-ar face 27 de grade in camera, deci nu pot...asa ca...merge begeaba cred eu, ori mi-ar trebui cate unul in fiecare camera..

_

Teoretic fiecare umidificator acopera o anumita suprafatza...cred ca ar trebui sa scrie in instructziuni.

album bb-lushe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Alexutzza, mama ce curaj ai de bagi bebele cu urechile in apa! Eu sunt super stresata sa nu ii intre apa in urechi cand il spal pe cap, i le inchid eu cu mana, e o adevarata aventura... eu nu pot sa ii fac baie gazei fara tati si intrebam pt ca aseara m-am suparat fff tareca tati a ajuns acasa pe la 9 si ceva si gaza urla de foame si nu puteam sa ii dau sa manance inainte de baie ca imi adormea instantaneu etc... si faceam ture prin casa cu el, doar-doar s-o linisti.

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

Eu decat sa le fac baie infometate mai bine ma lipsesc... urla si la baie si dupa si la imbracat... prefer sa le hranesc si sa mai astept o jumatate de ora sa se mai aseze lapticul... Dar eu si fac baitza mai devreme, fiind cu 2 incepem pe la 5-6 si terminam la 7-8-9, depinde de programul si cheful lor.

album bb-lushe

Mergi la inceput

Multumim de vesti! Paxela
E f dulce bebe de Onitza si ma bucur ca s-a refacut asa repede si ca e vesela!
Asa vesti sa tot primim!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel
XELA, mersic de link. arata super. am vazut prin strainatate o gramada de bebei asa. insa e cam scump sa-mi iau si ala acu'... o sa fol. port-bebe www.babybjorn.com/de/Deutsch/" target="_blank"> asta din flmuletz.

ce tatici frumosi au bebii astia!!!

_

gand la gand

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 10 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Dau de baut astazi facem o lunita!

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

La mai multe... si tortul?

album bb-lushe

Mergi la inceput