BRAVO CATALUTZA!! Pufuleti pufosi ian-feb (127)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

si eu stiam ca nu e bine sa intre apa in urechi la bb mic..

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 37+ ....cu Bobitza

Mergi la inceput

M-am uitat acum in Mama si copilul, la tehnica baii, si scrie undeva(la pag 83 sus in stg): "aveti grija sa nu intre spaun in ochi sau apa in urechi"!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

buna fetelor!
intru din nou sa va dau vesti despre adinuta si maria dalia. se pare ca micutei i s-a schimbat diagnosticul si ca nu ar mai fi vorba despre problema pe care o avea in timpul sarcinii. ceea ce e bine. dar.... din pacate se pare ca muschiul inimii e ca un fel de burete. astazi au programat o interventie sa i se puna un cateter si sa i se faca o biopsie din muschiul inimii. haideti sa ne rugam pentru ea!
Doamne ajut-o pe micuta sa treaca cu bine peste toate si da-i sanatate multa si putere si mai multa parintilor ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Neata!!!1

Merci Larisel de raspuns. Ce ai vrut sa spui ca vaccinul se lasa asteptat? Nu il are medicul de familie?

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Pai asha cred... tot astept telefonul lui de vreo saptamana si nu mai suna. Plus ca am mai auzit ca nu prea ar fi pe stoc vaccinurile astea ... offf. Sper sa nu se intarzie foarte mult pt ca nu as vrea sa fac vaccinul de 2 luni la 3 dar nici sa-l cumpar pe celalalt n-as vrea.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia si Sofia Alena

album bb-lushe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

acu am vazut ca va spusese si lalitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

oooofff mie nu mia zis nimeni nimic cu apa asta in urechi ma faceti sa ma panichez! si otite sau Doamne Iarta-ma alte minuni pe la urechi io de unde imi dau seama ca are???

de Yannis

Mergi la inceput

Am lacrimat la povestile nasterii Mariucaisara, Cris.mario, Marse...
f frumos!!!
Felicitari!

Marse, mi-a placut patutul tau! De unde il ai, adica de la ce firma e? Si puiutul tau e ca un ingeras! deja ii pui pernutza?

nu gasesc povestea lui Nikole, o fi sters-o? Jur ca am vazut-o ieri!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

eu spal copilu cam la fiecare schimbare de pampers si il spal singura ca sunt singura acasa, dar ori cu dusul ori la chiuveta. La baie ma ajuta tati la clatit. adica eu il pun intai asa cu cada plina si ii sustin un pic capul si in rest bebe pluteste/innoata asa in apa, am observat ca asa e f fericit, e tot in apa urechi corp tot numa capu i-l sustin sa stea cu nasu afara si cred ca se simte ca in uter. Apoi il spal si apoi il ridic deasupra caditzei si tati da cu dusul sa clateasca dar de azi...tananaaaam! sa vad ce ma fac ca am ramas SINGURA ACASA! numai cu bebe! Tati a plecat in Grecia si mai vine luni seara deci cumva va trebui sa ma desurc. NU mi-e frica ca se zbata sau ca il scap, frica asta nu am avut-o niciodata, bebe e relativ cuminte, in genere ii place la baie si cu prosop astea ma descurc tin copilu cu omana iau prosopu cu alta dar p bb il tin asa cam in bratze deci e ud, deci ma ud si eu...dar ne descurcam.

de Yannis

Cica nu e bine cu urechile in apa ... trebuie ferite urechile ... deoarece otitele sunt foarte frecvente la bb-lushi si odata aparute sunt foarte dureroase dar si recurente. Ai grija te rog.

Eu daca nu le-as sustine si de "subbratz" sigur le-as scapa la cat se imping cu piciorushele de marginea caditzei si cat isi arcuiesc spatutzurile.

Edit: scuze ca repet si eu ce au mai spus si alte fete...nu am fost pe faza.

album bb-lushe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Neata fetelor si de la noi,eu vad ca dupa ce am facut perfuziile alea dorm.....
Adina si bebe numai bine.
Cristies am stat doar 3 zile ca atat a fost tratamentul, mergem peste 2 sapt la control sa vedem ce si cum,important este ca am mai pacalait inca o sapt si de azi am intrat si noi in sapt 34 .

33+ Maria Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

http://picasaweb.google.com/ioanafota7/Skiatos?authkey=Gv1sRgCOSKpprNg5W3vwE#5433265328617100466
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/HainuteAlexandra?authkey=Gv1sRgCIbdtby5_qSoNA#5433265488174872914
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/28Sapt?authkey=Gv1sRgCN3oo-CRi4nHHA#5433265217078654594
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/PozaGreciaCuSotul?authkey=Gv1sRgCPyOvNeKlO_gPQ#5433265278357856306

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

noi avem o propunere pentru o noua lege a lui Murphy:
" Daca ai 2 copii, iar bebelushul doarme mai mult intr-o noapte, celalalt mare se va trezi de 4-5 ori din aceleashi cauze: mi-e sete, ma doare burta, fac caca, am visat urat..." . asa a fost la noi noaptea trecuta...

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 10 kile!
poze

povestea noastra

Si cum rezisti?

album bb-lushe

Mergi la inceput