BRAVO CATALUTZA!! Pufuleti pufosi ian-feb (127)
Raspunsuri - Pagina 4
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratusca_mica Alexutzza, mama ce curaj ai de bagi bebele cu urechile in apa! Eu sunt super stresata sa nu ii intre apa in urechi cand il spal pe cap, i le inchid eu cu mana, e o adevarata aventura... Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) |

de ce? ce are? nu stiam ca are ceva cu urechile??? ii fac mereu baie asa si apoi absorb apa din urechi cu prosopu sau betze, care e problema?? e ceva periculos?? ca doar nu e pisica sa nu il speli in urechi 
de
Yannis
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui cristies Alexutzzza, ce bine ca pleci... Face super bine la creieras...Eu sunt ca noua dupa escapada la parinti, chiar daca nu se compara cu Grecia. Pe bebe poti sa-l scoti la geam sau pe balcon. Nici eu nu am iesit singura pentru ca aluneca rotile carutului pe mocirla asta amestecata cu polei. Pe balcon daca il scoti il imbraci ca pentru afara si il tii cat vrea. O sa se plictiseasca dar ii mai schimbi unghiul de privit. Decenuela, bine ai revenit. Naspa cu mamele astea...dar sunt bune la casa cui nu le are aproape. Lu' Garga i-au trecut aproape toate bubitele doar de la tarate ca albastru de metil n-am mai dat ca a patat toate hainutele si prosoapele de baie. Cam brusca doctorita sa amesteci deja hainutele si sa nu le mai calci, mai ales ca are si bubitze... Alexutzzza, mi-am adus aminte, scutece d-alea de zici tu eu am vreo 20 si la fel le plimb peste tot. Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
il mai scot in dreptul geamului laaaaaarg deschis dar imbracat in cosmonaut si il las acolo cate 40 de minute in geam (sta culcat pe pat in cosmonaut si invelit)
de
Yannis
cris_mario spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dau de baut astazi facem o lunita!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) |
felicitari!! si la mai multe
... sa fie sanatos si cumintel
Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dau de baut astazi facem o lunita!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) |
Felicitari! la mai multe luni si kile!!!!
de
Yannis
larisel spune:
| citat din mesajul lui lalitica2000 fetelor vin cu vesti de la adina_bulina. are nevoie de toate gandurile noastre bune. Dupa nastere s-a cam schimbat diagnsticul pus intrauterin si acum au aparut ceva probleme la muschiul inimii. Din aceasta cauza inca i se fac tot felul de analize iar maine dimineata va intra la cateter si se va preleva material si pentru biopsie pentru a se vedea mai bine ce e cu muschiul inimii si in functie de rezultatul de l cateter si biopsie se vor hotari pasii urmatori. Sa-i tinem pumnii sa vina cu vesti bune. Lali 39+ David luptatorul nostru |

din 09.12.2009
mami de
Katya Natalia si
Sofia Alena
album bb-lushe
lorex spune:
Mralu, hai mai des pe la noi.Sper s anu ne lasi cu listuta necompletata dupa ce nasti.Sa intri sa ne dai toate detaliile si sa ne anunti sa-ti facem galerie!
Valabil si pt Mesteacan!
Ca de nu...
Alexia28 si Danyelana!
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 37+ ....cu
Bobitza
decenuela spune:
cris.d unde se gaseste portbebe din alexutzza buna venit in clubul ..casnicelor. mie imi vine tanti miercurea la curatenie cica...dar eu o exploatez altfel o las cu bb 2-3 ore si-mi mai fac de cap....apoi il scotem in portbebe de-l am io..dar e f ciudat..la cap partea de sustinere e ca o cutie...
dar il mai iau in bratze si cand e ok , soare il mai duc pe o banca ceva..30 min e ok
cristies...unde sunt ai tai? a fost ok drumul cu masina? eu vreau sa mergde paste la suceava la ai mei apoi, la 2 sapt la caransebes pt botez. mama mi-a zis...omori copilul atata drum..
cris.d....e greu cu 2..ma gandesc ca eu tre sa fiu doar cu el..nu pot face nik daca nu doarme nitelus...
fetele..dintre cele cu ceza..si ncre aveti verdela siecs...eu am avut usturime.. o fi normal?
Mihaela, mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasera 15....se mai suparara 4....si ne luptam cu 11 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
ratusca_mica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
![]() ![]() de ce? ce are? nu stiam ca are ceva cu urechile??? ii fac mereu baie asa si apoi absorb apa din urechi cu prosopu sau betze, care e problema?? e ceva periculos?? ca doar nu e pisica sa nu il speli in urechi ![]() de Yannis |
Asa ne-a aratat in maternitate (ca i-a facut o baita demonstrativa), ca cica sa nu ii bagam apa in urechi ca nu e bine, ma gandesc pentru ca raceste si face otita, ca eu nu pot scoate apa decat din pavilionul urechii, nu am cum sa o scot de pe canal, ca ar insemna sa scurm pe acolo si e mult prea sensibil. Poate gresesc eu, nu am mai citit pe nicaieri ceva despre asta, daca e bine sau nu, nu am alta informatie decat pe cea din maternitate...

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
lorex spune:
Ratusca , felicitari! si la mai mare!!!
tare faza cu amenintarea cu mama ![]()
Danasor, place la tine atitudine alintat bebe! ![]()
Plateea, faine poze cu bebe dulce!
Se vad euroii investiti in aparatura foto!!! ![]()
Ioana_fota, bun venit acasa!
cat despre urletele ce se aud in spital, eu mi-am pus in bagaj dopuri pt urechi, ca cica si la noi in maternitate sala de terapie intensiva, unde te duce dupa operatie, e lg sala de nasteri, si nu te poti odihni deloc!
Ce-o fi fost in capul lor cand au facut salile astea una lg alta!?
ma rog...numai de confortul lauzelor nu le pasa lor! 
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 37+ ....cu
Bobitza

astazi facem o lunita!