BRAVO CATALUTZA!! Pufuleti pufosi ian-feb (127)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel
XELA, mersic de link. arata super. am vazut prin strainatate o gramada de bebei asa. insa e cam scump sa-mi iau si ala acu'... o sa fol. port-bebe www.babybjorn.com/de/Deutsch/" target="_blank"> asta din flmuletz.

ce tatici frumosi au bebii astia!!!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 37+ ....cu Bobitza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mesteacan

Apropo de detergent special pt bebelusi vroiam sa va spun ca eu folosesc de cateva luni pt toate rufele, si ale noastre si pt hainutele ce le-am cumparat bb-ului nucile acelea de spalat indiene si sunt f multumita. Si eu si sotul suntem alergici si m-am gandit ca este o varianta sanatoasa. Am cumparat initial 2 pungutze mici de la o firma life-ca.. ( nu stiu daca am voie sa scriu firma ?! ) sa le testez, apoi tot pe forum www.desprecopii.. am gasit mai multe informatii folositoare si acum spal cu nuci + sare inalbitoare rufele albe, fara sare cele negre, o pungutza la 2, 3 spalari, pt miros picur uleiuri esentiale si sper sa fie f bine si pt bebe drag ce vine in curand !

si eu tot cu det de la lifecare am spalat hainutele de bebe, imi place la nebunie cum miroase, a natura!
si pe eticheta rata niste nuci insa detergentul e lichid..

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

pls,eu nu gasesc pov nasterii lui nik0le [/green][/size=3][/font=Comic Sans MS]

nici eu nu o gasesc desi ieri am vazut-o dar am zis ca o citesc cand am timp.
si dimineatza am trecut de trei ori prin cap 125 si nu am mai gasit-o!!
somebody help!!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Fetelor, m-a apucat nostaliga perioadei in care am fost , si dorul de a mai scrie la o odisee, asa ca am trecut pe la voi, si constat ca suntei cam pe ultima suta de metri! Felicitarile mele! Cred ca toate sunteti niste mamici implinite si fericite!Va doresc sa aveti putere sa va crestei bebeii celor care au nascut, iar celor care inca isi asteapta venirea minunilor pe lume, le doresc nastere usoara! Va pup, si va asteptam la scutece!!!!

acusi venim!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Alexutzzza, ce bine ca pleci... Face super bine la creieras...Eu sunt ca noua dupa escapada la parinti, chiar daca nu se compara cu
Grecia.

Pe bebe poti sa-l scoti la geam sau pe balcon. Nici eu nu am iesit singura pentru ca aluneca rotile carutului pe mocirla asta amestecata cu polei. Pe balcon daca il scoti il imbraci ca pentru afara si il tii cat vrea. O sa se plictiseasca dar ii mai schimbi unghiul de privit.

Decenuela, bine ai revenit. Naspa cu mamele astea...dar sunt bune la casa cui nu le are aproape. Lu' Garga i-au trecut aproape toate bubitele doar de la tarate ca albastru de metil n-am mai dat ca a patat toate hainutele si prosoapele de baie. Cam brusca doctorita sa amesteci deja hainutele si sa nu le mai calci, mai ales ca are si bubitze...

Alexutzzza, mi-am adus aminte, scutece d-alea de zici tu eu am vreo 20 si la fel le plimb peste tot.

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Alex - ma bucur ca am "dezlantuit monstrul vorbaret"! Sunt flatata ca eu sunt vinovata!

umidificator - il tin pe aburi reci, merge noaptea non stop cateodata si ziua! dar nu stau cu usa inchisa ca s-ar face 27 de grade in camera, deci nu pot...asa ca...merge begeaba cred eu, ori mi-ar trebui cate unul in fiecare camera..

fain patutul din lemn! mi se pare insa f scump...dar daca asta v-a placut!
eu am cautat pliant, dar nimic nu mi-a placut
f slaba oferta pe aici!
si mi-e o ciuda de mor, aseara am plans, ca eu aveam in plan sa iau patutul de la sor'mea in care a stat nepotelul meu, mi-am facut cearceafuri din finet, cu elastic, dupa dimensiunea saltelutei lui si acuma sotului i s-a capiat ca vrea patutz nou si eu nu inteleg moftul asta! mi-a dat planurile peste cap, eram asa linistita ca toate erau aranjate, si acu ma care prin magazine, abia mai pot sa merg, cu 2 sapt inainte de nastere...
avem atatea de cumparat si el s-a blocat pe patutz!
si pana la urma cred ca o sa luam de lemn ca din astea pliante nu-mi place nimic!
si nici comoda aia de la Ikea n-am mai apucat s-o iau

_

Mergi la inceput

Merci Cristies si Carmita ca mi-ati urat bafta la gasit patut! va citeam pe telefon ieri, intre un magazin si celalalt ca am avut timp pt ca se circula f greu, ploua, era intunecat si trafic intens.
M-am obosit atat de tare, credeam ca o sa lesin aseara (desi eram in pat) incat nu mai vreau sa ies din casa trei zile!
Mai bine stau cu voi la .

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Alexutzza, mama ce curaj ai de bagi bebele cu urechile in apa! Eu sunt super stresata sa nu ii intre apa in urechi cand il spal pe cap, i le inchid eu cu mana, e o adevarata aventura... eu nu pot sa ii fac baie gazei fara tati si intrebam pt ca aseara m-am suparat fff tareca tati a ajuns acasa pe la 9 si ceva si gaza urla de foame si nu puteam sa ii dau sa manance inainte de baie ca imi adormea instantaneu etc... si faceam ture prin casa cu el, doar-doar s-o linisti.

Dupa ce spuneti voi, ar trebui sa am mai mult curaj si sa ii fac baie singura. Oricum, am lansat amenintari de genul: daca nu esti acasa la 8, ii fac baie singura sau, si mai bine (preferata mea ): o mut pe mama la noi sa ma ajute cu baia .

Cu iesitul afara, si noi o singura data pana acum, vreo 5 minute in fata blocului, si de vreo cateva ori in fata geamului cate 10-15 minute. Bine, noi am avut interdictie la racit in prima luna, asa ca am fost sfatuiti sa nu il scoatem afara in primele saptamani. Si cand am putut sa il scoatem, ba batea vantul, ba era ceata (ca si azi de altfel ). Of, abia astept sa plecam si noi de acasa cu bebe prin oras, sa nu mai stau stresata ca ce face copilul, o dormi, o plange etc...

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

Mergi la inceput

Lalitica, multumim de vestile despre Adina!
Trimitem ganduri pozitive pt voi si ne rugam sa fie bine!

In cazul tau eu sunt intru totul de acord cu medicul! Cu cat sta mai mult in burtica cu ataa va fi mai puternic BB.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mralu spune:

Buna fetele

Ieri-pe vremea aia nashpa-am fost cu ratb-ul la dr la control.
BB are 39 de saptamani, 3400g, colul cica a inceput sa se deschida.
Contractii nu am.
A zis dr. sa ma duc(daca altfelnu e cazul) sapt viitoare joi-cand ar face 40 sapt la control.

Bun venit noilor pufuleti,pupici la mamici si la burtici.
Se pare ca ramanem tot mai putine burticute.
Eu sa stiti ca va citesc in fiecare zi (mai de dupa cotina)

In rest abia astept sa vina bb3 acasa

Va

Mergi la inceput