BRAVO CATALUTZA!! Pufuleti pufosi ian-feb (127)
Raspunsuri - Pagina 21
Tanaion spune:
FELICITARI CATALUTZA
Cris_mario, mariucasara foarte frumos ati povestit momentul cand va dat Dumnezeu minunea din viata voastra.
Nikole, incearca cu Propoderm se cumpara de la farmacie. Este cu propolis. Dar ai grija cand te dai ca pateaza rau lucrurile. Dar e fff buna.
Citat:
citat din mesajul lui Tanaion
Fetele care alaptati, voi cum stati cu pofta de mancare? Eu as manca non-stop, iar dupa ce alaptez ma ia un gol la stomac, ca daca nu mananc imediat simt ca lesin. Am iesit din spital cu 4 kg in plus fata de cand am ramas insarcinata si dupa o luna in loc sa dau jos am mai pus unul Ma resemnez ca am lapte si ca dupa ce intrerup alaptatul slabesc (asa s-a intamplat si la Toma). Dar pana atunci n-am cu ce sa ma imbrac. Acum folosesc tot pantalonii de gravida, va dati seama ce sexi sunt...
Si eu mananc de nu se poate. Culmea ca am facut si fixatii, de unde nu mancam inainte paine aproape deloc acum as manca numai paine cu unt si cu miere . Mai vedem, acum zic ca deh daca alaptez tb sa manac bine .
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)
Xela parca vorbesti de mine
Si eu am facut aceeasi fixatie, imi termin micul dejun si cina intotdeauna cu paine prajita cu unt si cu miere.
De doua saptamani o scot si eu afara pe Maria, am ratat 2 zile in care a fost ger. Pt ca nu sunt deyapeyite trotuarele, nu pot merge cu carutul si atunci am luat-o in scoica de masina pe care am pus-o pe banca din fata blocului. Si stam cam o ora in fiecare zi. Si in casa o mai las imbracata in fata geamului deschis, doarme foarte bine.
Larisel multumim pt info despre vaccinuri. Si eu ma gandeam sa-i fac vaccinurile de la stat plus Act Hib sa+l cumpar. Dar se gaseste Act Hib in doza pt 2 luni. Pt ca stiu ca Act Hibul care se gaseste de cumparat este cel pt varsta peste 1 an care se face in doza unica.
Referitor la intrebarea ta despre calciu nici mie nu mi-a spus initial sa-i dau, pana am remarcat tremuraturile barbitei si atunci mi-a dat calciu 5 ml de doua ori pe zi.
cris.dogarel spune:
alexutzza, noi am facut o luna de la ceza, nu s-a crapat la
, dar... sa aduca sotzul un lubrifiant bun si in cantitati industriale...
ca altfel... e grele, tata, deshertul Sahara pe acolo...![]()
Cris, mami de
Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)
AMR: 10 kile!
poze
povestea noastra
Tanaion spune:
Si mai vroiam sa zic un pont pt fetele care e mulg si vine greu laptele si dureaza mult mulsul. Stati aplecate cand va mulgeti, nu cu spatele drept, curge mult mai repede.
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris.dogarel alexutzza, noi am facut o luna de la ceza, nu s-a crapat la , dar... sa aduca sotzul un lubrifiant bun si in cantitati industriale...Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)AMR: 10 kile! poze povestea noastra |
In primul rand

ptr nora! 

Pupam pe Ema sa pape bine in continuare si sa creasca mare si frumoasa!In al doilea rand...io ma stiu destul de ....melc...daca am stare de
d-apai ma ud de pot lasa dare pe unde merg 

Oricum intai merg la eco transvaginala, deci o sa ia dr. panzele de paianjen!

Si inca ceva din capitolul DA' NU SE RUPE OPERATIA???: cand si cum ne epilam??? AM intrebat dr si cik tot asa, dupa 3 sapt am voie lama si dupa o luna am voie ceara

mie friiiicaaa ca se trage pielea la ceare si se ruuupeeee....Voi FETELE CU CEZARIANA, ATI APUCAT SA VA EPILATI? CU CEARA?
de
Yannis
lorex spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia si Sofia Alena album bb-lushe |
Ai fost f simpatica oricum!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 37+ ....cu
Bobitza
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui Tanaion Si mai vroiam sa zic un pont pt fetele care e mulg si vine greu laptele si dureaza mult mulsul. Stati aplecate cand va mulgeti, nu cu spatele drept, curge mult mai repede. Tana cu Toma (8 ani) si bebe Maria |
DAAA IO APLECATA STAU, STIU ASTA DE LA SPITAL, ALTFEL NU CURGE CHIAR NIMIC
de
Yannis
cris.dogarel spune:
io merg azi la epilat, teoretic (daca nu are ema "puseu" de 2 ore la tzitzi...). insa si mie mi-e frica sa imi puna ceara pe/sub operatie. cred ca sar luna asta si data viitoare smulg...
am schimbat AMR de kile, azi ca tot sarbatorim o luna.
. virgula 5 ala e de suport psihologic, nu dati cu rosii..![]()
Cris, mami de
Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)
AMR: 8,5 kile!![]()
poze
povestea noastra
lorex spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel buna dimi! azi facem cinste: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AVEM O LUNA! ![]() multzam de vorbe bune si aprecieri la masuratori. Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)AMR: 10 kile! poze povestea noastra |
Multi ani traisca!
Ema, Ana, Cris si Adi!
Insa florile azi sunt pt Ema!

si pupicii

_
Bobitza
lorex spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza .. iaaarr??? magarus?? aualeeuuuu mi se lungesc mainile iar apa?? ce faci cu apa??? adevarue ca mor de sete in ultimul timp si deh de la una care abia bea 1l de apa pe zi acum cu 4 l pe zi el zice ca vreau sa i fac paguba ce beau atata? imi place sa il pun sa care? ![]() de Yannis |

_
Bobitza

mami de