BRAVO CATALUTZA!! Pufuleti pufosi ian-feb (127)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Ma duc la nani, va pup!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 37+ ....cu Bobitza

frumos iti sade???? nani in miezu zilei?? la soare??? as dormi si io ca tot Yannis sforaie la soare, e pe patul mare in fata geamului laaarg deschis, sub soare si doarmeee dus!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

alexutzza, noi am facut o luna de la ceza, nu s-a crapat la , dar... sa aduca sotzul un lubrifiant bun si in cantitati industriale... ca altfel... e grele, tata, deshertul Sahara pe acolo...

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 10 kile!
poze

povestea noastra

In primul rand ptr nora! Pupam pe Ema sa pape bine in continuare si sa creasca mare si frumoasa!

In al doilea rand...io ma stiu destul de ....melc...daca am stare de d-apai ma ud de pot lasa dare pe unde merg , sper sa functioneze in continuare lubrifierea naturala. Am mai facut odata in viatza o pauza f mare de vro luna jumate si intradevar imi amintesc ca am reinceput cu lubrifiant, acum dupa sarcina si cele 4 luni care or sa fie cand om avea voie...

Oricum intai merg la eco transvaginala, deci o sa ia dr. panzele de paianjen!

Si inca ceva din capitolul DA' NU SE RUPE OPERATIA???: cand si cum ne epilam??? AM intrebat dr si cik tot asa, dupa 3 sapt am voie lama si dupa o luna am voie ceara mie friiiicaaa ca se trage pielea la ceare si se ruuupeeee....Voi FETELE CU CEZARIANA, ATI APUCAT SA VA EPILATI? CU CEARA?

de Yannis

Super tare asta cu panzele de paianjen

Eu m-am epilat cu ceara inainte de botez, deci cam la 5-6 saptamani; era stresata tipa care ma epila sa nu mi se deschida operatia si eu tot ii ziceam ca-i lipita bine si-i ok dar ea n-a pus ceara foarte aproape de ea, cred ca mi-a luat si ceva fire cu penseta. oricum, nu s-a dezlipit

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Va invit la un capitol nou!

Sa fie plin doar cu vesti bune!!!!

Mergi la inceput