BRAVO CATALUTZA!! Pufuleti pufosi ian-feb (127)
Raspunsuri - Pagina 22
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorex Ma duc la nani, va pup! ![]() _ Lorex - Pufuletus Dependentus de 37+ ....cu Bobitza |
frumos iti sade???? nani in miezu zilei?? la soare??? as dormi si io ca tot Yannis sforaie la soare, e pe patul mare in fata geamului laaarg deschis, sub soare si doarmeee dus!
de
Yannis
floricel79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
In primul rand ![]() ![]() ptr nora! ![]() ![]() Pupam pe Ema sa pape bine in continuare si sa creasca mare si frumoasa!In al doilea rand...io ma stiu destul de ....melc...daca am stare de d-apai ma ud de pot lasa dare pe unde merg ![]() ![]() Oricum intai merg la eco transvaginala, deci o sa ia dr. panzele de paianjen! ![]() ![]() ![]() Si inca ceva din capitolul DA' NU SE RUPE OPERATIA???: cand si cum ne epilam??? AM intrebat dr si cik tot asa, dupa 3 sapt am voie lama si dupa o luna am voie ceara ![]() ![]() mie friiiicaaa ca se trage pielea la ceare si se ruuupeeee....Voi FETELE CU CEZARIANA, ATI APUCAT SA VA EPILATI? CU CEARA? de Yannis |
Super tare asta cu panzele de paianjen

Eu m-am epilat cu ceara inainte de botez, deci cam la 5-6 saptamani; era stresata tipa care ma epila sa nu mi se deschida operatia si eu tot ii ziceam ca-i lipita bine si-i ok dar ea n-a pus ceara foarte aproape de ea, cred ca mi-a luat si ceva fire cu penseta. oricum, nu s-a dezlipit
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si
38+

, dar... sa aduca sotzul un lubrifiant bun si in cantitati industriale...
Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)