BRAVO CATALUTZA!! Pufuleti pufosi ian-feb (127)
Raspunsuri - Pagina 20
alexutzzza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lucia2000
nu avem voie ciocolata si nimic ce contine cacao Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
eu alaptez si beau lapte cu cacao, mananc ciocolate si prajituri cu ciocolata si cacao si tot, nu mi-a zis nimenic a nu as avea voie, pe foaie scrie ca nu am voie carne cruda , branza cu mucegai, fasole uscata, alcool tarie, cafea tare, dar am voie cafea slaba si un pahar de vin sau bere, de cioco sau cacao nu zice nimic
de
Yannis
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui floricel79 Buna dimineata mamici si burtici si pufuleti ![]() Alexutzzza, imi spui te rog ce nivel de decibeli are umidificatorul tau? Eu mi-am luat unul tot Westwood, dar modelul cu capacitate de 2.6litri, mi se parea mie ca ar fi destul atata, celalalt pe care-l ai si tu mi s-a parutl foarte mare... si vreau sa zic ca face al meu ca un tractor. Scrie pe el nivel maxim 35dB dar suna frateee, ma gandesc sa merg sa-l schimb cu celalalt ca ziceai ca e super silentios... Cum va descurcati acasa numai voi 2? A venit apa? Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 38+ |
nivel maxim 35dB scrie si pe al meu....il stiu pe cel mic vroiam sa luam la noi in dormitor d ala mic.... nu stu ce sa zic, zgomot nu face deloc, numa baldabalc face cand mai trage apa si face bule
de
Yannis
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui sagetutza pentru cine roia reteta de placinta... cred ca asta e... Iau aluat de foietej (stii ca sunt 2 foi in pachet) si ung o tava cu unt si faina, pun foaie de foietaj peste pun un strat de felii de cascaval/sau mozarella mai nou pun mozarella ca deh colesterolu' , peste feliile de cascaval acopar cu un strat de felii de sunca (eu pun sunca de praga dar poti pune de vrei pastrama, parizer etc...) si apoi ciupercile le decojesc si le tai si palariile si coditele felii pana acopar sunca cu un strat de ciuperci, "ciupesc" cu cutitu niste unt si pun asa peste/printre ciuperci, deasupra adaug ceapa taiata cubulete si patrunjel (sotu vrea si cu rosii eu prefer sa nu pun rosii ca lasa apa in placinta asa ca uneori pun alteori nu)presar niste sare si piper (dupa gust) si pun deasupra cealalta foaie din pachetul de aluat de foietaj, lipesc foile de aluat intre ele la margini sa nu-mi dea pe afara compozitia cat sta in cuptor si apoi asa cruda tai pe deasupra bucatile ca si cum ai taia placinta in patratele ca sa servesti si pe fiecare patratel crestez un pic aluatul (fac cam 2 taieturi in patratel...nu te chinui, cum iti iese repede aklo) ATENTIE tai patratele de placinta da nu tai pana in margine, adik nu duc pana la capat taietura ma opresc in margini ca sa nu se reverse apoi in cuptor compozitia si bat un ou cu o idee de lapte cat sa il lege si torn cu lingura peste aluat ca sa se "unga" aluatu si intra si in placinta (de aia o tai si crestez in prealabil) si se da la cuptorul incalzit in prealabil na, inventie sper ca ai inteles ce ii fac, de regula e rapida si smpla prepararea ca cascavalu e feliat, sunca e feliata.... mamica de Maia -Teodora |

merci, nu am vazut rasp tau si am mai scris odata 

de
Yannis
cris_mario spune:
hy ![]()
raportam noapte sexy .... da sexy rau ... incep colicii ptr ca se linistea doar la mn pe burta
akm am terminat cu treaba...calcat,intins rufe,sters praf,spalat pe jos etc 
asteptam niste musafiri ... cred ca ne citim maine 
cris.d
la mai multe lunite ... sanatate si sa fie cumintica Ema 
noi vizitele tot la medicul de familie ... la pediatru ... doar in caz de Doamne fereste ...vacc tot la med de fam
Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel alexutzza, sper ca nu vorbesti serios... pai acu' e mare nevoie de orice ajutor de la sotz.... in sarcina era asa, rasfatz, dar acu.... chiar trebuie. apa neaparat sa bei cat iti vine si inca un pic. laptele asa se face: lichide multe, papa consistent. P.S. Cum de te-a lasat singura, fara provizii destule si ajutor chemat din timp (ai tai, altcineva...). Daca ai vreo problema (ex.: apa)? alicredo, voma= jet care ajunge la distantza de guritza, mult si asociat cu discomfort bebe; regurgitat= curge pe langa guritza lapte, digerat sau nu, din cauza de reflux, nu au inca mushchii formati sa nu mai o ia in sus. daca nu scot aerul tot, daca il schimbi imediat dupa papa si manevrezi fundu' sus, etc, dau lapte afara. bea, nu ai lapte destul daca bebe plange tare si cauta tzitzi dupa ce a papat, timp de cateva mese si daca scade sau nu mai ia in greutate suficient. doctorii zic ca nu stabilesti scaderea productiei decat dupa o evaluare de cateva zile- o saptamana. Ivan e vesel, umple pampersi, nu se cearta cu tzitzi? atunci, ai lapte. e pacat sa renunti. orice bebe are perioade cand nu mai suge mult timp si regleaza el lactatia dupa nevoile de moment. Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)AMR: 10 kile! poze povestea noastra |
El in mintea lui a zis ca am destula apa, eu nu am mai cerut am zis ca daca mai am nevoie chem pe cineva sa imi aduca si a plecat numa cu promisiunea solemna ca doarme mama la mine ceeea ce eu nu prea vreau. Adica cu mine e simplu...eu mananc ce vreau cand vreau, fac ce vreau, ma uit la TV una alta...asa sa mai am si pe mama sa am grija ei sa vad ce vrera sa manance sa stau dupa ea fa-i una fa-i alta ca deh amma a venit la noi de cateva ori in vizita, la masa etc, nu stie sa aprinda singura aici nici aragazu ca e cu aprindere electrica si mama stie numa cu chibrite

deci eu vad lucrurile ca prin a o avea pe mama am o grija in plus...AAa plus ca mama e o panicoasa! AH! nu-l tine asaaaa! ahh! il scaaaaapi!!! auuu! cum ii pui pampersu? daca il doare daca il strange de unde stii ca nu il strange??
si tzipa si mai rau ma agita si pe mine is pe ast amic, eu asa singur ama descurc f bine. Bine aseara am da vina ca nu aveam apa unde o mai chem si pe mama sa fim 2 care se pisha si nu avem cum trage apa?? virusi etc...si tot a fost f suparat pe mine ca de ce nu a venit mama....Am trecut cu bine peste noapte, am dormit de la 3 la 8 si de la 8 jumate la 12 jumate

a venit si apa azinoapte pe la 2, suntem ok ...
de
Yannis
Beatrice1982 spune:
cris d la multi ani pentru Ema !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa fie sanatoasa si tu si ea............
mai eu nu renunt, dar nu vrea sa suga.de cand am luat medicamentele alea pt cap nu vrea sa suga...........
ma chinui 7 ani sa ii bag tzatza in gura si plange acolo langa ea.............
si nu stiu de ce
si daca i-o bag, suge cat suge si gata
face scandal.......mama ce scandal face cand vede tzatza...ioiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitrage din gura ca nu stiu ce............
Bea
de
bebe roz Ivan Matei
Doamne ajuta !!!!!!!!!!
Poze Ivan
larisel spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza eu alaptez si beau lapte cu cacao, mananc ciocolate si prajituri cu ciocolata si cacao si tot, nu mi-a zis nimenic a nu as avea voie, pe foaie scrie ca nu am voie carne cruda , branza cu mucegai, fasole uscata, alcool tarie, cafea tare, dar am voie cafea slaba si un pahar de vin sau bere, de cioco sau cacao nu zice nimic de Yannis |
Si eu mananc cioco la greu pt ca doar asha mai am resurse de energie, altfel ash fi zombie. Dar stiu ca nu este bine pt ca il agita pe bb, plus ca se invatza de pe acum cu gustul dulce.
din 09.12.2009
mami de
Katya Natalia si
Sofia Alena
album bb-lushe
larisel spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 cris d la multi ani pentru Ema !!!!!!!!!!!!!!!!!!! sa fie sanatoasa si tu si ea............ mai eu nu renunt, dar nu vrea sa suga.de cand am luat medicamentele alea pt cap nu vrea sa suga........... ma chinui 7 ani sa ii bag tzatza in gura si plange acolo langa ea............. si nu stiu de ce si daca i-o bag, suge cat suge si gata face scandal.......mama ce scandal face cand vede tzatza...ioiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitrage din gura ca nu stiu ce............ Bea de bebe roz Ivan Matei Doamne ajuta !!!!!!!!!! ![]() Poze Ivan |
Cand face asha eu cred ca pur si simplu nu ii este foame.
din 09.12.2009
mami de
Katya Natalia si
Sofia Alena
album bb-lushe
larisel spune:
Gata treaba pe azi la birou... de acasa nu stiu daca mai pot intra, asha ca pe maine... (iar vin la birou)
Multzi pupici 

din 09.12.2009
mami de
Katya Natalia si
Sofia Alena
album bb-lushe
cris.dogarel spune:
alexutzza (si decenuela)... si io cu mama tot asa: am renuntat la a o chema ca ajutor, ca dupa o zi cam cum descrii tu, alexutzza, cu grija ei in plus (ii e rusine sa pape, sau nu stiu ce drak) si cu comentarii de genul" da' de ce sughite, oare?", " da' asta unde o tzii, cum deschis usa la masina de spalat"etc, etc.. plus ca turuie toata barfa din neam si TV, in timp ce mie imi pica ochii in gura... sorry, e mami si are intentii bune, da' i-am zis ca o mai chem eu cand oi avea nevoie... adica in vizita in weekend.
ati dormit super bineeee, beton!
CRIS MARIO poate nu-s colici... si noi avem nopti d-astea, ca si cea trecuta: mi s-a aplatizat burta de la stat non-stop gaza pe ea
, de a zis Ana dimi cand a venit in camera: "mami, ce ai slabit de aseara"![]()
![]()
![]()
BEA, suna dr. si intreaba daca poate fi de la medicamentele alea gustul laptelui schimbat. si daca e asa, bea mai multe lichide, mulge un pic si arunca (asta e) si se reface el cu d-ala cu gust bun...
Cris, mami de
Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)
AMR: 10 kile!
poze
povestea noastra

38+
Maia -Teodora