BRAVO CATALUTZA!! Pufuleti pufosi ian-feb (127)
Raspunsuri - Pagina 18
decenuela spune:
neatza ca uitam....
alexutzza.... tu sau cristies...aveati acea reteta cu fietaj...salam..cascaval..ciuperci..
PLSSSSS...o vreau si io...am niste musafiri si ar fi ok..ciupercile...crude sau din conserva?
ms mult.
larisel...io l-am inscris la dr de familie acolo am fost...cu vaccin cu tot. e bine din cand in cand si la pediatru
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 4....si ne luptam cu 11 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
larisel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AysTea Bine v-am gasit fetelor, eu sunt o viitoare mamica (eu asa vreau si sper) si scuze ca intervin si eu, dar am o nelamurire si cred ca voi ma puteti ajuta pt ca ati fost gravidutze in timpul verii. Zilele trecute am avut o discutie cu o prietena insarcinata in luna 4 care a fost plecata 2 saptamani in concediu in ianuarie in Egipt. Ea imi spunea ca doctorul i-a recomandat sa stea la soare doar cu burtica acoperita. Eu nu inteleg de ce, soarele ajuta la sintetizarea vitaminei D in oase si implicit a calciuliu. Bineinteles ca nu ma refer la statul la soare la 40°C, doar asa un pic dimineata. Voi ati primit vreo alta explicatie "stiintifica" pt aceasta problema? Viitoare mamica cu voia lui Dumnezeu |
Eu stau in Constantza si nu m-am ferit vara de mers la plaja, doar ca alegeam orele de dimineatza (maxim 10) si de seara (dupa 17). Dar oricum nu ash fi mers altfel la plaja nici in conditzii de "negravida".
din 09.12.2009
mami de
Katya Natalia si
Sofia Alena
album bb-lushe
cristies spune:
Neata si de la mine.
Larisel, mie mi-au zis de la resurse sa ma duc sa fac cererea de suspendare la inceputul lunii martie (eu mai am si luna martie concediu) si sa fac actele atunci, ca practic salvez o luna (eu stand in concediu si actele mergand la ITM). N-am verificat, dar o sa va tin la curent in martie.
Despre servetele, ideal este spalatul dupa kk si pisu cu apa si sapun de copii, servetelele fiind cumva o solutie de compromis (in vizite, afara...). Asa ziceau in spital...
Despre curbele de crestere, trebuie sa le aiba medicul de familie. La mine a venit acasa a doua zi dupa ce am venit din spital, iar la o luna am dus bb la policlinica. Masurat, cantarit, verificat bubite... Medicul meu de fam e homeopat dar are martea zi de vazut gravidutze si copii.
Ea mi-a spus ca daca sunt problme ma va trimite la pediatrie cu bilet de trimitere...
Decenuela, stai asa sa caut...
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
cris.dogarel spune:
buna dimi!
azi facem cinste: 

AVEM O LUNA!
multzam de vorbe bune si aprecieri la masuratori.
le-am facut la pediatru, dar o sa ma inscriu luni la un MF pentru vaccin. facem Pentaxim cu Act Hib.
Cris, mami de
Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)
AMR: 10 kile!
poze
povestea noastra
lucia2000 spune:
| citat din mesajul lui mesteacan Neata fetele ! mai spre amiaza .. Vroiam sa va spun ca eu am baut cate o canita de cafea pana in luna a saptea de sarcina si dupa aceea am trecut pe cafea decofeinizata si as vrea sa mai gust si dupa ce alaptez, daca nu uit, o intreb pe doctorita ce parere are. Nu am voie cioco cand alaptez? ![]() Multumesc cui m-a trecut in listutza de ( inca ) gravidutze si va rog frumos sa completati cu urmatoarele informatii DN 15.12.1978, UM 19 mai, pe doctorita o cheama Pitrop, nu Pitroc si pe bebe il va chema Matei - Alexandru ![biberon] |
nu avem voie ciocolata si nimic ce contine cacao
larisel spune:
cristies La primarie mi-au zis ca nu primesc dosarul mai inainte, dar actele pt itm este bine sa le faci dinainte (si eu le-am facut mai devreme).
Eu folosesc si acasa serv umede, doar la kk spalat cu apa.
cris.d La multe lunitze!
din 09.12.2009
mami de
Katya Natalia si
Sofia Alena
album bb-lushe
cristies spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel buna dimi! azi facem cinste: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AVEM O LUNA! ![]() multzam de vorbe bune si aprecieri la masuratori. le-am facut la pediatru, dar o sa ma inscriu luni la un MF pentru vaccin. facem Pentaxim cu Act Hib. Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)AMR: 10 kile! poze povestea noastra |
La mai multe lunite Ema! Multumim de tratatie mami
.Lucia, eu mai mananc cate o cioco mica

Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
cristies spune:
Decenuela, n-am gasit decat tortul de la Catalutza si prajitura de la Lorex.
Placinta Alexutzzzei insa... nu. Scuze.
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
floricel79 spune:
Buna dimineata mamici si burtici si pufuleti
Alexutzzza, imi spui te rog ce nivel de decibeli are umidificatorul tau? Eu mi-am luat unul tot Westwood, dar modelul cu capacitate de 2.6litri, mi se parea mie ca ar fi destul atata, celalalt pe care-l ai si tu mi s-a parutl foarte mare... si vreau sa zic ca face al meu ca un tractor. Scrie pe el nivel maxim 35dB dar suna frateee, ma gandesc sa merg sa-l schimb cu celalalt ca ziceai ca e super silentios...
Cum va descurcati acasa numai voi 2? A venit apa?
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si
38+
sagetutza spune:
pentru cine roia reteta de placinta...
cred ca asta e...
Iau aluat de foietej (stii ca sunt 2 foi in pachet) si ung o tava cu unt si faina, pun foaie de foietaj peste pun un strat de felii de cascaval/sau mozarella mai nou pun mozarella ca deh colesterolu' , peste feliile de cascaval acopar cu un strat de felii de sunca (eu pun sunca de praga dar poti pune de vrei pastrama, parizer etc...) si apoi ciupercile le decojesc si le tai si palariile si coditele felii pana acopar sunca cu un strat de ciuperci, "ciupesc" cu cutitu niste unt si pun asa peste/printre ciuperci, deasupra adaug ceapa taiata cubulete si patrunjel (sotu vrea si cu rosii eu prefer sa nu pun rosii ca lasa apa in placinta asa ca uneori pun alteori nu)presar niste sare si piper (dupa gust) si pun deasupra cealalta foaie din pachetul de aluat de foietaj, lipesc foile de aluat intre ele la margini sa nu-mi dea pe afara compozitia cat sta in cuptor si apoi asa cruda tai pe deasupra bucatile ca si cum ai taia placinta in patratele ca sa servesti si pe fiecare patratel crestez un pic aluatul (fac cam 2 taieturi in patratel...nu te chinui, cum iti iese repede aklo) ATENTIE tai patratele de placinta da nu tai pana in margine, adik nu duc pana la capat taietura ma opresc in margini ca sa nu se reverse apoi in cuptor compozitia si bat un ou cu o idee de lapte cat sa il lege si torn cu lingura peste aluat ca sa se "unga" aluatu si intra si in placinta (de aia o tai si crestez in prealabil) si se da la cuptorul incalzit in prealabil na, inventie sper ca ai inteles ce ii fac, de regula e rapida si smpla prepararea ca cascavalu e feliat, sunca e feliata....

Viitoare mamica cu voia lui Dumnezeu