BRAVO CATALUTZA!! Pufuleti pufosi ian-feb (127)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Noi am revenit de la control de 1 luna: 4180 grame (+960 fata de nastere), 58 cm (+8), toate bune: avem de luat tzitzi si vit D, nik altceva.
Bubitze nu au trecut, dar cica sunt de la hormonei, e in criza congenitala. trec de la sine la vreo 2 luni....

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 10 kile!
poze

povestea noastra

Am si eu o nelamurire. Unde faceti controalele? La medicul de familie sau la pediatru? Pt ca eu mi-am luat special medic de familie pediatru pt fete, dar in afara faptului ca a venit prima data sa le vada acasa la vreo 3 saptamani, de atunci nimic... si cand am avut problema cu bubitzele m-am dus la neonatoloaga (asha m-am gandit ca e bine pana la 2 luni), dar de-acuma vreau si eu sa fie in evidentza cuiva care sa urmareasca grafice de creshtere alea-alea... eu le cantaresc acasa dar nu prea ma pricep sa le masor (dupa masuratorile noastre fetele ar avea 54cm deci +7cm in 2 luni) ... Si acum vaccinul asta care se lasa ashteptat ... Oare ar trebui sa merg la un pediatru la cabinetul particular doar ca sa le masoare si consulte fara sa aibe vreo pb?

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia si Sofia Alena

album bb-lushe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Mesaj de la catalutza81:

Are 3100 si 47 cm frumoasa cu par mult si cret. Pup toate fetele.

FELICITARI CATALUTZA!!! BUN VENIT IRINA!!!

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Bine ai venit bb Irina! Sa cresti mare si sa fii sanatoasa! Si acum tare papaicoasa! Mami - refacere rapida!

album bb-lushe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Larisel, tocmai s-a anuntat nasterea Irinei, mami de Catalutza, vrei sa recuperezi la galerie?!
Ce simpatica esti!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 37+ ....cu Bobitza

Intre timp am sters mesajul cu galeria... eu raspundeam pe masura ce citeam si inca nu vazusem ca nascuse deja ... sorry.

album bb-lushe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexia28

Vroiam sa va intreb daca voua vi se intampla asta, eu nu mai sangerez desi am doar 3 sapt de la nastere, mai curge ceva asa incolor sau un pic galbui dar care miroase naspa, e cazul sa ma ingrijorez, nu stiu, sa fie infectie ceva, mai am 3 sapt pana la control, sa mai astept sau sa merg la dr?

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010

prietene DC .

Nici eu nu am mai sangerat cam tot dupa vreo 3 saptamani, dar lohiile care mai curgeau nu aveau miros. Nu stiu ce sa-ti zic ...

album bb-lushe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

CE E AIA LIVRET DE FAMILIE?!?!?! de unde se ia???

si inca o intrebare: mie imi expira concediu de maternitate [e 4 aprilie, dar nu voi fi in tara, fiind in preajma Sarbatorilor de Pasti plecam 2 saptamani in Grecia, ma intorc pe 12, trebuie depus dosaru chiar in ziua de terminare a concediului de maternitate? pot depune mai devreme? sau mai tarziu???

de Yannis

Livretul de familie e un carnet pe care l-am primit deodata cu certificatul de casatorie si in care se trec primm 8 copii . Pt dosarul cic nu-i bai ca nu-l ai, dar parca este musai pt celelate 3 dosare care se depun: alocatzie copil, prima de nashtere, trusou bb-lush. De astea s-a ocupat sotzul si nu prea stiu ce-i cu ele.

Termenul de depunere pt cic este 60 de zile de la incheierea concediului de maternitate, care poate fi a 126-a zi de concediu pre+postnatal (cazul meu) sau a 42-a zi de la nashtere (minim).

album bb-lushe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

fetele bani de trusou alocatie chestii, cele de la nastere cand se dau? Adica pana cand pot sa ma duc dupa ei??? ca sotul nu isi poate lua liber sa faca pe soferul si treb sa ma duc singura si ptr asta treb sa treaca inghetzul ca sa pot scoate masina. Voi ati depus? ati luat?

de Yannis

Tocmai raspunsesem mai devreme ca s-a ocupat sotzul, dar daca vrei il intreb si iti spun. Dar deocamdata sunt la birou... si nu stiu cand voi mai putea intra pe aici...

album bb-lushe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Alexutzzza, dosarele poate sa le depuna si altcineva (mama sau tatal tau). Cat despre Cic - eu stiu ca se poate depune si inainte. Iar livret de familie e o chestie care se dadea cand te casatoreai (ca un carnetel), dar cand m-am casatorit eu (acum aproape doi ani) nu se mai dadea.

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Dosarul pt cic nu se poate depune mai inainte de terminarea concediului de maternitate (minim 42 zile de la nashtere). Si eu ash fi vrut, mi ales ca dureaza 2-3 luni pana vin primii bani.

album bb-lushe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Alexutzzza, fa bagaj si pleaca la parinti. Saptamana trecuta a fost o defectiune la noi in cartier de la ora 14 si la 17 ne-a zis apa nova ca o sa se rezolve la ora 20. S-a rezolvat la ora 14 a doua zi.

Pana una alta, incearca servetelele umede pentru bebei, o zi n-o sa pateasca nimic. Mai naspa pentru tine...

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Eu folosesc frecvent servetzele umede pampers. Ce au de ziceti ca "o zi n-o sa patzeasca nimic"?

album bb-lushe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mesteacan spune:

Neata fetele ! mai spre amiaza ..

Vroiam sa va spun ca eu am baut cate o canita de cafea pana in luna a saptea de sarcina si dupa aceea am trecut pe cafea decofeinizata si as vrea sa mai gust si dupa ce alaptez, daca nu uit, o intreb pe doctorita ce parere are.

Nu am voie cioco cand alaptez?

Multumesc cui m-a trecut in listutza de ( inca ) gravidutze si va rog frumos sa completati cu urmatoarele informatii DN 15.12.1978, UM 19 mai, pe doctorita o cheama Pitrop, nu Pitroc si pe bebe il va chema Matei - Alexandru ![biberon]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui AysTea

Bine v-am gasit fetelor, eu sunt o viitoare mamica (eu asa vreau si sper) si scuze ca intervin si eu, dar am o nelamurire si cred ca voi ma puteti ajuta pt ca ati fost gravidutze in timpul verii. Zilele trecute am avut o discutie cu o prietena insarcinata in luna 4 care a fost plecata 2 saptamani in concediu in ianuarie in Egipt. Ea imi spunea ca doctorul i-a recomandat sa stea la soare doar cu burtica acoperita. Eu nu inteleg de ce, soarele ajuta la sintetizarea vitaminei D in oase si implicit a calciuliu. Bineinteles ca nu ma refer la statul la soare la 40°C, doar asa un pic dimineata. Voi ati primit vreo alta explicatie "stiintifica" pt aceasta problema?

Viitoare mamica cu voia lui Dumnezeu

eu am fost in grecia cand aveam 13 sapt..vreo 3 saptamani si nu m-am ferit de soare si inot la greu. INSA....progr de plaja era intre 8 si max 10...in rest sub umbrela..ba chiar dupa 9.30...sunt si alergik la soare...si dupaamiaza ...de la 5. n-am avut nik.

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 4....si ne luptam cu 11 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Mergi la inceput