BRAVO CATALUTZA!! Pufuleti pufosi ian-feb (127)
Raspunsuri - Pagina 15
cristies spune:
Alexutzzza, dosarele poate sa le depuna si altcineva (mama sau tatal tau). Cat despre Cic - eu stiu ca se poate depune si inainte. Iar livret de familie e o chestie care se dadea cand te casatoreai (ca un carnetel), dar cand m-am casatorit eu (acum aproape doi ani) nu se mai dadea.
Decenuela, parintii mei stau la vreo 150 de km de Bucuresti (teoretic in doua ore sunt acasa din Berceni). Din nefericire plecarea mea precipitata la ora de varf si o ceata groasa ca laptele pe autostrada unde practic acolo castig timp m-a ajuns la aproape 4 ore. In timpul asta pe Garga l-am tinut in scoica imbracat intr-un sac de dormit din ala cu gaura pentru centuri din material ca de paturica si l-am scos de vreo trei ori. Nu stiu daca a dormit, ca mai deschidea ochisorii, se mai uita pe ici pe colo, se culca la loc... Dar n-a plans deloc.
La intoarcere am venit prin Alaska, doar deschisesera autostrada si erau destule portiuni cu gheata si prin Bucuresti a trebuit sa ocolesc numai pe bulevarde ca nu stiam cum e deszapezit si am facut cam trei ore jumate in care a inceput sa planga cu o intersectie inainte sa ajungem acasa, si asta pentru ca (banuiesc eu) se cam plictisise de stat la semafor...
Recomand cu incredere scoica auto in primul rand pentru stabilitate si ca fata de landou nu-i vine lapticul inapoi. Dar are o pozitie destul de favorabila pentru kk (a umplut pampersul pana la refuz
).
Oricum, daca aveti de gand sa va plimbati e bine sa incepeti din vreme. Practic ii reamintiti ce simtea cand era in burtica si tu mergeai cu masina.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa, mi-am adus aminte, cu discutia despre urechi si diferenta dintre Romania si restul lumii, ati observat in reportajul despre masaj cum a zis terapeutul? "In Romania copii simt confortul la 22 - 23 grade?" Adica cum vine asta? Eu nu am mai mult de 22 de grade nicaieri. Nici la baita. Iaar cand am fost la soacra-mea, in camera in care stateam era sigur mai cald, atat s-a marait si s-a foit pana am deschis usa si s-a racit in camera cand s-a potolit... Deci nu cred ca e vorba de Romania, ci de cum il obisnuiesti.
Nu mai spun de mitul cu "te trage curentul"
.
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
cris.dogarel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nik0le
Lorex, e pe prima pagina a capitolului trecut (126). Iti dau linkul pe pm acum. ![]() Fetelor, ma scuzati, dar nu am reusit sa recuperez ce ati scris de la capitolul trecut pana acum, in functie de cum ma lasa cea mica o sa ma mobilizez. Ma lupt cu niste ragade extrem de dureroase, care nu vor sa treaca nici cu garmastan, nici cu bepanthen, nici cu tampoane multi-mam, nici cu laptic propriu, cu nimic. N-am gasit lanolina pura la nicio farmacie. ![]() Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |
Nikole, incearca la farmaciile Donna, mie acolo mi-a preparat unguent ptr eritem fesier si contine lanolina pura 40%, parca. deci au...
Cris, mami de
Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)AMR: 10 kile!
poze
povestea noastra
cris.dogarel spune:

FELICITARI, CATALUTZA!!! BINE AI VENIT PE LUME IRINA CRETZULINA!!!

plecam la baitze.. mami firsi, ana next, tati and .....ema!! sau...cum ne-o fi norocu'![]()
Cris, mami de
Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)
AMR: 10 kile!
poze
povestea noastra
lucia2000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmita_baby Spuneti-mi si mie de ce mai am greturi pana si pe ultima suta de metri? Este adevarat ca lucrul asta se intampla din cvauza faptului ca organismul este suprasolicitat? 38+ LorenaAMR 12zile Mello motanelul iubit |
Si eu am avut greturi pana si in ultima zi inainte de a naste.
Dupa ce am nascut au trecut ca prin farmec
xela_07 spune:
BRAVO CATALUTZA!! Refacere rapida! Imi pare rau ca ai ajuns tot la ceza ... stiu ca iti doreai sa nasti natural fara epi.
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)
xela_07 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui cris.dogarel
Nikole, incearca la farmaciile Donna, mie acolo mi-a preparat unguent ptr eritem fesier si contine lanolina pura 40%, parca. deci au... Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)AMR: 10 kile! poze povestea noastra |
si Amiss ne daduse linkul de mai jos:
http://www.medela.ro/produse/unguent-purelan
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)
alexutzzza spune:

FETELEEEEE!! vam zis ca weekendu asta sotu e plecat in Grecia????
Ghiciti ce?
AM RAMAS FARA APA!
Singura in casa cu un bebe cacacios si pisacios si fara apa nici calda nici rece nici la wc nici la nici o ghiuveta/baie/bucatarie nicaieeeri!!!! 

NU am nici sa ma spal pe maini sa merg la bebe , nici sa trag apa dupa mine la wc nimic!
Am sunat administratora cik e o problema in toata zona care dureaza de azi dupamasa, io abia acum la 7 am ramas fara apa. Apa Nova cik a venit si nu gaseste defectiunea si inca nu se stie ce e deci nus e repara 

EU nici apa plata nu pot folosi ca deh nu are cin sa imi toarne unu la mana deci daca imi torn sinura mai mare risipa si 2 daca folosesc apa plata eu ce mai beau din ce fac bibe la bebe? a am un bax de 6 zticle din care am consumat deja una si si asa ma gandeam cum ma ajung cu apa pana vine sotzu...
Sper sa vina aaaapaaa repedeee 

de
Yannis
cris_mario spune:
cris.d felicitari ptr vestile de al dr...adica ptr supervestile

FELICITARI CATALUTZA!!! BUN VENIT BB IRINA!!!

Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cristies spune:
Alexutzzza, fa bagaj si pleaca la parinti. Saptamana trecuta a fost o defectiune la noi in cartier de la ora 14 si la 17 ne-a zis apa nova ca o sa se rezolve la ora 20. S-a rezolvat la ora 14 a doua zi
.
Pana una alta, incearca servetelele umede pentru bebei, o zi n-o sa pateasca nimic. Mai naspa pentru tine...
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristies Alexutzzza, fa bagaj si pleaca la parinti. Saptamana trecuta a fost o defectiune la noi in cartier de la ora 14 si la 17 ne-a zis apa nova ca o sa se rezolve la ora 20. S-a rezolvat la ora 14 a doua zi .Pana una alta, incearca servetelele umede pentru bebei, o zi n-o sa pateasca nimic. Mai naspa pentru tine... Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
NU prea pot face bagaju sa plec ca am masina inzapezita si fara bebe in car seat nu ma misc din casa, deci nu pot pleca ca nu am voie sa car si bebe si carseat si ma omoara al meu daca ii iau copilu si plec..la ai mei bebe unde sa doarma? off nu e mult prea complicat...O sa stau cu servetele umede, ii dau mereu si cu apa termala ca sa fie mai umed is mai usor de spalat. Am dat drumu si la aere conditionate (ca deh nu apa , implicit nu calorifer)....
supravietuim noi. Ma rog nu e tocmai placut, dar supravietuimMai rau ma ingrijoreaza plansu asta de fiecare seara, show ul asta de la ...undeva intre 6,7 sau 8 depinde la cat se trezeste si pana spre 12 sau 1 noaptea e marait intruna, doarme f greu si f putin, nuplange non stop si nu neaparat plange da nu doarme, maraie il mai apuca si putin plans, se agita.... se potoleste numa la san sau hranit cu bibe dar dupa 100 de ml de biberon nu mai vrea nici bibe dar la tzitzi ar tot sta...si uite asa vorba lui Bea, program sexy in fiecare seara....
O avea bebe ceva? sigur e bine, sanatos??? cum pot afla daca un bebe are febra? ii pun termometru in fund??? numai acolo merge??? mi-e mila de bietu baiat... si apoi ei ce temperatura treb sa aibe? e valabil ca la noi? 37??
de
Yannis

Bobitza
Irina (01.02.2010)
38+