BRAVO CATALUTZA!! Pufuleti pufosi ian-feb (127)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Felicitari Catalutza, bine ai venit pe lume bb Irina

Cris D ce bine stati la greutate si lungime, felicitari

Fetele, poate sa va vina ciclul chiar daca alaptati, eu am alaptat-o pe Natalia pana la 7 luni si mi-a venit ciclul dupa 3 luni de la nastere asa ca...dar am inteles ca daca iei pastile nu-ti vine CM, de data asta o sa iau si eu anticonceptionale pana am liber la sterilet.

Vroiam sa va intreb daca voua vi se intampla asta, eu nu mai sangerez desi am doar 3 sapt de la nastere, mai curge ceva asa incolor sau un pic galbui dar care miroase naspa, e cazul sa ma ingrijorez, nu stiu, sa fie infectie ceva, mai am 3 sapt pana la control, sa mai astept sau sa merg la dr?

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:
citat din mesajul lui sagetutza

neata fetele!

Asta pt ca acum am reusit s recuperam capitolul asta, ca de trezit ne-am trezit de dim de la 7.30 si din doua in doua ore de atunci.
Azi asteptam pediatru sa vedem cum am evoluat.
Pt cafegioaice.. eu beau jacobs night and day, albastra super buna la gust si nu am avut probleme cu gaza de colici sau ceva... si beau o cana nu o ceasca dar cum a zis si cris.d... o tigara.... mere.... ar mai stam...

larisel tu ai facut deja dosarul pt CIC. Stiu ca tua i avut 2 joburi si ma intrebam ce aacte trebuiesc de la cele 2 joburi.

mamica de Maia -Teodora

Chiar azi am depus dosarul pt cic (ieri a fost a 126-a zi de cm, deshi a 42-a de lauzie a fost pe 19.01). Dosarul contine urmatoarele acte:
- de la cei 2 angajatori: adeverintze-tip si decizii de suspendare a contractului de munca cf art.51 lit.a din Codul Muncii
- cerere-tip pt mama si declaratzie-tip pt tata
- copii dupa buletinele ambilor parintzi
- copii dupa certificatele de nashtere ale bb-linelor
- copie dupa certificatul de casatorie
- copie dupa paginile scrise din livretul de familie
- extras de cont pe numele meu pt ca vreau banii in cont si nu prin mandat poshtal
+ dosar cu shina
+ toate documentele originale pt confirmare (nu s-a uitat decat pe buletine).

Am primit nr de inregistrare si cica decizia si banii urmeaza peste vreo 2-3 luni.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia si Sofia Alena

album bb-lushe

CE E AIA LIVRET DE FAMILIE?!?!?! de unde se ia???

si inca o intrebare: mie imi expira concediu de maternitate [e 4 aprilie, dar nu voi fi in tara, fiind in preajma Sarbatorilor de Pasti plecam 2 saptamani in Grecia, ma intorc pe 12, trebuie depus dosaru chiar in ziua de terminare a concediului de maternitate? pot depune mai devreme? sau mai tarziu???

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Au mai ramas 14 gravidutze..

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 37+ ....cu Bobitza

Mergi la inceput

Felicitari Mami Catalutza!!!! Bine ai venit pe lume Irina!!!, printzesa creatza a lui mami!!!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Bravo Mitumac!!! Sa va traiasca minunea mica! Bine ai venit pe lume BB de Mitumac!!!

Marse am citit si povestea nasterii pufosului tau. Multumim ca ai impartasit-o cu noi

Cristies m-am decis sa am o dieta sanatoasa, oricum eu nu beau cafea, nu sunt innebunita dupa cioco. In general nu cred ca-mi va fi greu Sper ca motata mea sa nu aiba probleme prea mari cu colicii. Deja ma sperie gandul la asta.

Lorex deci sa inteleg ca pana la urma tot nu ati gasit patut. Imi pare rau.. Sotul tau chiar nu poate fi convins sa luati patutul pe care-l voiai tu? Ia-l si tu cu lugu lugu si poate, poate

38+ Lorena

AMR 12zile

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

fetele bani de trusou alocatie chestii, cele de la nastere cand se dau? Adica pana cand pot sa ma duc dupa ei??? ca sotul nu isi poate lua liber sa faca pe soferul si treb sa ma duc singura si ptr asta treb sa treaca inghetzul ca sa pot scoate masina. Voi ati depus? ati luat?

de Yannis

Mergi la inceput

Si vreau sa multumesc ptr toate raspunsurile cu pastilele si cu cilcu, m-ati lamurit, o sa vb cu dr sa imi dea pastile.

Cat despre lohii, eu nu am nici 3 saptamani de la ceza, luni fac 3 si nu prea mai curge, curge un pic cam o data pe zi asa cam ca spre final de ciclu. Mie numai in primele 10 zile a curs ca la ciclu abundent apoi s-a mai domolit si acum am ore intregi, aproape o zi intreaga cand nu vad nimic pe tampon si deodata pleosc! curge ..dar asa cum am zis cam o data pe zi

de Yannis

Mergi la inceput

Spuneti-mi si mie de ce mai am greturi pana si pe ultima suta de metri? Este adevarat ca lucrul asta se intampla din cvauza faptului ca organismul este suprasolicitat?

38+ Lorena

AMR 12zile

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Au mai ramas 14 gravidutze..

_

doar 14?

Si eu cred ca Annais a nascut pana acum.
Despre Analessya mai stie cineva ceva?

38+ Lorena

AMR 12zile

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmita_baby

Spuneti-mi si mie de ce mai am greturi pana si pe ultima suta de metri? Este adevarat ca lucrul asta se intampla din cvauza faptului ca organismul este suprasolicitat?

38+ Lorena

AMR 12zile

Mello motanelul iubit

Se intampla...si mama mea la prima sarcina (la sor'mea) a avut greturi pana in ultima zi.
Si am mai auzit cazuri din astea...

De Analessya ma intrebam si eu! Oare a nascut si n-a apucat sa ne anunte?

_

Mergi la inceput