BRAVO CATALUTZA!! Pufuleti pufosi ian-feb (127)
Raspunsuri - Pagina 13
lorex spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui marse
Primul etaj se afla la 50 cm de sol, iar masa de infasat e la 78 cm de sol. Cand creste bb trebuie mutat la "parter", care este cam jos, doar ca nu vor mai fi restrictii privind atentia la gat-cap. In primele zile m-a durut putin spatele, dar nu cred ca era de la pat pentru ca acum mi-a trecut. Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010) |
Da, inseamna ca e ala pe care l-am vazut si eu si mi-a placut ca era mic si dragalas!
dar dupa ce m-am mai invartit eu pe langa el, mi-am amintit ce-mi spunea cumnata-mea, ca dupa operatie cel mai greu i-a fost sa se aplece deasupra patutului...si am renuntat la idee...
acu sa vad daca si celelalte modele tot asa-s...numai ca astia nu spun la ce inaltime e etajul de sus!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 37+ ....cu
Bobitza
lorex spune:
Larisel, tocmai s-a anuntat nasterea Irinei, mami de Catalutza, vrei sa recuperezi la galerie?!![]()
Ce simpatica esti! 

_
Bobitza
larisel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris.dogarel Noi am revenit de la control de 1 luna: 4180 grame (+960 fata de nastere ), 58 cm (+8), toate bune: avem de luat tzitzi si vit D, nik altceva.Bubitze nu au trecut, dar cica sunt de la hormonei, e in criza congenitala. trec de la sine la vreo 2 luni.... Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)AMR: 10 kile! poze povestea noastra |
Felicitari pt bb-lina grasunica si mai ales inaltutza!

din 09.12.2009
mami de
Katya Natalia si
Sofia Alena
album bb-lushe
lorex spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nik0le
Lorex, e pe prima pagina a capitolului trecut (126). Iti dau linkul pe pm acum. ![]() Fetelor, ma scuzati, dar nu am reusit sa recuperez ce ati scris de la capitolul trecut pana acum, in functie de cum ma lasa cea mica o sa ma mobilizez. Ma lupt cu niste ragade extrem de dureroase, care nu vor sa treaca nici cu garmastan, nici cu bepanthen, nici cu tampoane multi-mam, nici cu laptic propriu, cu nimic. N-am gasit lanolina pura la nicio farmacie. ![]() Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |
Incearca cu unt amestecat cu miere de albine, caldute..am auzit ca face minuni (tot pe aici pe forum..)
_
Bobitza
lorex spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui evyme![]() Noi am ajuns acasa... Pentru completare date pe prima pagina, varsta sarcina 40 sapt (nascut exact in ziua de DPN)... O sa revin mai tarziu cu detalii despre nastere, acum vroiam sa le intreb pe mamici daca aveti idee aerul conditionat ii dauneaza lui bebe? Noua ne-a spus de la spital sa avem in camera copilului 24 grade, iar noi avem 21-22 in general; ma gandeam sa maresc temperatura cu aerul conditionat, dar nu stiu daca ii dauneaza cu ceva sau nu lui bebe... Va pup si o sa revin cu detalii ceva mai tarziu ![]() |
Bun venit acasa!

BB are un nume f frumos!

_
Bobitza
cristies spune:
Ce ma oftic, am ratat galeria pentru Catalutza... a fost asa de rapida toata treaba...

BINE AI VENIT PE LUME IRINA!!!
FELICITARI CATALUTZA PENTRU MINUNEA CREATZA!!!

Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
carmita_baby spune:

Bine ai venit bebica mica Irina!!! Bravo Catalutza!!! Sa va traiasca minunea creata si frumoasa 

38+
Lorena
AMR 12zile
Mello motanelul iubit
ioana_fota spune:

FELICITARI CATALUTZA!!!!!!!!!!!!
BINE AI VENIT BB IRINA!!!!!!

34+
Maria Alexandra
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine 
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/Skiatos?authkey=Gv1sRgCOSKpprNg5W3vwE#5433265328617100466
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/HainuteAlexandra?authkey=Gv1sRgCIbdtby5_qSoNA#5433265488174872914
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/28Sapt?authkey=Gv1sRgCN3oo-CRi4nHHA#5433265217078654594
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/PozaGreciaCuSotul?authkey=Gv1sRgCPyOvNeKlO_gPQ#5433265278357856306
cristies spune:
Cris.dogarel, felicitari pentru vestile despre Ema! A luat o gramada
.
Lorex, nu te gandi asa departe cu patutul. Bebele o sa-l ridici de la alaptat sa zicem de la o inaltime mai mica decat e patutul. Cu cat e mai inalt patutul, cu atat il ridici mai mult care zic eu ca e mai greu decat aplecatul, mai ales ca trebuie sa fii foarte atenta mai ales cand incep sa faca miscari bruste. Tu ce inaltime ai?
Alexutzzza, cerazette mi-a recomandat si mie daca alaptez si mi-a zis sa le iau non stop, dar numai cand alaptez ca altfel nu au efect.
Si nu trec in lapte...
Oricum trebuie sa ti le recomande medicul ca nu se dau fara reteta.
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
lorex spune:
Intru s-o trec in listuta pe Cata si Irina! ![]()
_
Bobitza

Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)
N-am gasit lanolina pura la nicio farmacie.
Irina (01.02.2010)