BRAVO CATALUTZA!! Pufuleti pufosi ian-feb (127)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Multumesc mult fetele pentru raspunsurile referitoare la vaccin si vitamine, m-ati ajutat mult.

pupam bebe Andrei Ioan de Ratusca si ne luam de manutza ca doar am venit in aceeasi zi; de la Anastasia.

Cris.D felicitari pentru vestile bune de la doctor ! sa o tina tot asa fata frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Multumim Nikole!
da-ne te rog linkul catre povestea nasterii Irinei!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 37+ ....cu Bobitza

Lorex, e pe prima pagina a capitolului trecut (126). Iti dau linkul pe pm acum.

Fetelor, ma scuzati, dar nu am reusit sa recuperez ce ati scris de la capitolul trecut pana acum, in functie de cum ma lasa cea mica o sa ma mobilizez. Ma lupt cu niste ragade extrem de dureroase, care nu vor sa treaca nici cu garmastan, nici cu bepanthen, nici cu tampoane multi-mam, nici cu laptic propriu, cu nimic. N-am gasit lanolina pura la nicio farmacie.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Felicitari proaspetelor mamici si nastere usoara Catalutza!!!

Onitza, e super ca te refaci asa bine dupa ceza! Bravo!

Apa in urechi: ma stresam de curgeau toate apele pe mine sa nu ii intre apa in urechi la Roxi cand era bebe, pana cand am vazut poze a unor bebei de aceeasi varsta cu ea, care mergeau la inot si ii bagau cu tot capul in apa. Am ramas stupefiata si de atunci m-am relaxat foarte tare in ce priveste acest aspect - nici otita nu a facut din cauza de apa in urechi. Pe de alta parte aveam o vecina care zicea ca bebele ei a facut o "reactie otica" din cauza ca i-a intrat apa in urechi la baita si ca a trebui oarecare tratament si de atunci a avut grija sa nu-i mai intre apa in urechi vreodata....

Sex dupa ceza - imi amintesc si eu ca a fost ca prima data (si asta nu inseamna neaparat ca bine) - parca eram virgina dar cu perseverenta... e ok.

Mai aveam si eu de zis una alta dar trebuie sa merg la gradi.

Va anunt doar ca am programare la ceza, joi 18 februarie!!! De-abia astept!

Va pup si va doresc mult laptic bun si bebei cumintei si care dorm noaptea macar 3 ore neintrarupt - pasarea malai viseaza

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Mesaj de la catalutza81:

Are 3100 si 47 cm frumoasa cu par mult si cret. Pup toate fetele.

FELICITARI CATALUTZA!!! BUN VENIT IRINA!!!

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marse spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Lorex inaltime 78, lungime 120 latime 68

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Primul etaj se afla la 50 cm de sol, iar masa de infasat e la 78 cm de sol.
Cand creste bb trebuie mutat la "parter", care este cam jos, doar ca nu vor mai fi restrictii privind atentia la gat-cap.
In primele zile m-a durut putin spatele, dar nu cred ca era de la pat pentru ca acum mi-a trecut.

Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marse spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Mesaj de la catalutza81:

Are 3100 si 47 cm frumoasa cu par mult si cret. Pup toate fetele.

Bravo CATA!!! Sa fie sanatoasa creatza lu' mama!!!

Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Noi am ajuns acasa... Pentru completare date pe prima pagina, varsta sarcina 40 sapt (nascut exact in ziua de DPN)... O sa revin mai tarziu cu detalii despre nastere, acum vroiam sa le intreb pe mamici daca aveti idee aerul conditionat ii dauneaza lui bebe? Noua ne-a spus de la spital sa avem in camera copilului 24 grade, iar noi avem 21-22 in general; ma gandeam sa maresc temperatura cu aerul conditionat, dar nu stiu daca ii dauneaza cu ceva sau nu lui bebe... Va pup si o sa revin cu detalii ceva mai tarziu

fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui sagetutza

neata fetele!

Asta pt ca acum am reusit s recuperam capitolul asta, ca de trezit ne-am trezit de dim de la 7.30 si din doua in doua ore de atunci.
Azi asteptam pediatru sa vedem cum am evoluat.
Pt cafegioaice.. eu beau jacobs night and day, albastra super buna la gust si nu am avut probleme cu gaza de colici sau ceva... si beau o cana nu o ceasca dar cum a zis si cris.d... o tigara.... mere.... ar mai stam...

larisel tu ai facut deja dosarul pt CIC. Stiu ca tua i avut 2 joburi si ma intrebam ce aacte trebuiesc de la cele 2 joburi.

mamica de Maia -Teodora

Chiar azi am depus dosarul pt cic (ieri a fost a 126-a zi de cm, deshi a 42-a de lauzie a fost pe 19.01). Dosarul contine urmatoarele acte:
- de la cei 2 angajatori: adeverintze-tip si decizii de suspendare a contractului de munca cf art.51 lit.a din Codul Muncii
- cerere-tip pt mama si declaratzie-tip pt tata
- copii dupa buletinele ambilor parintzi
- copii dupa certificatele de nashtere ale bb-linelor
- copie dupa certificatul de casatorie
- copie dupa paginile scrise din livretul de familie
- extras de cont pe numele meu pt ca vreau banii in cont si nu prin mandat poshtal
+ dosar cu shina
+ toate documentele originale pt confirmare (nu s-a uitat decat pe buletine).

Am primit nr de inregistrare si cica decizia si banii urmeaza peste vreo 2-3 luni.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia si Sofia Alena

album bb-lushe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Lorex inaltime 78, lungime 120 latime 68

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

sar'mana!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 37+ ....cu Bobitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

offf off , merci, tot o sa imi fie frica, dr a zis ca nu am voie o luna dupa operatie dar o s astept ntai sa merg la ecografia transvaginala (asta e cam la 5 sapt si ceva de la operatie) sa vad io ca s-a inchis tot , s-a curatat tot etc...

Aaaaaa si inca o intrebare..... cum fac sex???? Ma apuc sa iau aceleasi anticonceptionale ca inainte de sarcina?? de cand le iau?? stiu ca regula e sa fie incepute in prima zi a ciclului, ce fac astept sa treaca lohiile si sa vina un ciclu normal si apoi incep pastilele si a stept pana in ziua a 14a de pastile??? (asa imi amintesc, scria pe ele ca de cand le incepi sunt eficiente dupa un nr de zile, parca 14)....Treaba cu anticonceptionalele are vreo legatura cu alaptatul? Mai intreb dr ce pastile sa iau ? ca doar tot dr le-a prescris si pe alea de le luam intrecut..le iau pe aceleasi nu? Voi luati?

de Yannis

Dar nu cred ca iti vine ciclul cat timp alaptezi... cel putzin asha e de regula. Mai bine vb cu dr cand te duci la control si poate gasiti alta metoda contraceptiva.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia si Sofia Alena

album bb-lushe

Mergi la inceput