BRAVO CATALUTZA!! Pufuleti pufosi ian-feb (127)
Raspunsuri - Pagina 11
alexutzzza spune:
danasor , decenula, lucia 

multzam fain de raspunsuri!
O sa intreb dr.
NU stiam ca poti sa nu ai ciclu, dar da, stiam ca poti sa ramai si nu imi asum nici un risc! Bebe Yannis e rezultatul unei pauze de pastile, la vremea aia nu intentionam sa raman insarcinata, dar Dumnezeu a fost darninc, bine nici nu ne feream f tare sa nu raman dar am incercat sa evit contactul in zilele fierbinti dar tot am o gaza da alaptat acuma asa ca...trebuie sa fiu atenta
[redPalteea red] mama, eu stau pe forum cat e gaza la san sau cat doarme ca in timpul noptii si zilei, doarme 3-4 ore legate instant dupa tzitzi, numa seara avem program sexy. SI EU CATEGORIC NU MA DUC IN MALLL CA ALTELE 

as vrea io///
de
Yannis
cris.dogarel spune:
decenuela, super pret, bravo!
ALEXUTZZA, cauti pretexte, ha?? nu se rupe, nu se crapa... dar cica ustura... ca prima data
. sa intrebi de anticonceptionale, etc, nu lua aiurea.

GOOO, CATALUTZA!!! HAI, IRINAAA

Noi am revenit de la control de 1 luna: 4180 grame (+960 fata de nastere
), 58 cm (+8), toate bune: avem de luat tzitzi si vit D, nik altceva.
Bubitze nu au trecut, dar cica sunt de la hormonei, e in criza congenitala. trec de la sine la vreo 2 luni....
Cris, mami de
Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)
AMR: 10 kile!
poze
povestea noastra
cris.dogarel spune:
RATUSCA MICA 
SA TRAIASCA PUIUL, SA VA BUCURE VIATZA!!
Sar'na de tort. suna... bestial!
Cris, mami de
Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)
AMR: 10 kile!
poze
povestea noastra
plateea spune:
cris.d, 980 g??? 8 cm...

bravooooooooo!!!

alexutzzza... vrei sa zic sic! ca am iesit aproape in fiecare zi in mall sau la shopping?
altfel nu rezistam...
citeam acum ca voiai fripturi si cartofi prajiti la spital. ce ti-au dat de mancare pana la urma?
Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z... 
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
alexutzzza spune:
cris dogarel 

Doamne ce bine o duce nora!!!
Bravo !!! felicitari!!! o mamica superrrr! daca Ema a luat asa bine e numai meritul tau!
de
Yannis
danasor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui plateea alexutzzza... vrei sa zic sic! ca am iesit aproape in fiecare zi in mall sau la shopping? |
Te invidiez...
, ai iesit singura sau cu bebe?
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui plateea cris.d, 980 g??? 8 cm... ![]() ![]() bravooooooooo!!!![]() ![]() alexutzzza... vrei sa zic sic! ca am iesit aproape in fiecare zi in mall sau la shopping? citeam acum ca voiai fripturi si cartofi prajiti la spital. ce ti-au dat de mancare pana la urma? Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z... ![]() www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo |
branza de vaci si iaurt sipui la grill ca nu am iesit afara consistent decat acasa
si cum adica la mall in fiecare zi? cine sta atatea ore cu bebe ca deh presupun ca stai ceva in trafic pana ajungi la mall , acelasi nenorocit de trafic inapoi plus cat stai in mall??? nu am io curaj cu al meu de se scoala la 4 ore!!! si mie mila sa ii pun pe ai mei sa bata drumu sin jumatea ailalta de bucuresti pan la mine, pe zapezile astea, ii chem nma in caz de nevoie, nu asa ca vreau io la mall , sotzu la servici so.... io copil la purtator
de
Yannis
plateea spune:
danasor, de iesit a iesit cu sotul, iar puiul a stat acasuca cu ingerul din viata noastra, alias "trupele nato!"... pe bb nu l-am scos inca la plimbare deloc.
lucia2000... tocmai a observat sotul meu ca teo al tau si teo al meu au fix exact aceeasi paturica... sa mai zici ca nu exista coincidente![]()
asaaa... poate, reusesc sa va povestesc we asta, despre trupele nato, sa vedeti ce norocoasa sunt!
Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z... 
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo